Bende senin dedigin yatak yanına birleşen besikleri çok beğeniyorum canım ama memlekete giderken de götürürüm diye park yatak tercih edicem.cocuk odası için de bende montessori ye yakın gibiyim bask a alternatif öneriler olursa değerlendirelim..Ben de şuan bunları düşünüyorum . Park yatak falan pek anlamıyorum ama ilk zamanlar için sallanmayan bı beşik alıp kendi yatağımın yanına koyucam yatagimla bitişik gibi yapıcam tek tarafındaki korumalığı çıkartıp .abimler öyle yapmıştı hiç sorun yasamadilar bir yaşına gelmeden de mottesori yatak kullanmayı düşünüyorum ama aradayim bazali bişey de alabilirim . Burada yorumları da merak ediyorum
Iste kımse travelden memnun degıl dedıgınız modeller benım baktıklarm ama bıraz pahalı e bebekte ındırım kampanya var arabayı alıp park besıgı bedava getırmeye calıscamTravel sistem bebek arabasının ana kucağını kullandığım ilk 6 ay çok memnundum,ağır olması ve kaba okulu sıkıntılı.
Kraft Cabin aldım uçakta da iyi oldu kare gibi kapanıyor.Joie pact var çok benzeyen , pregoda smart fold benzer var.Büyük travel Sistem arabalara göre çok hafif ve rahat.
Bugün yenidoğacak bebeğim olsa chicco liteway baston travel sistem bebek arabası veya bebeconfort maia baston travel sistem alırım.
Ben park yatak kullandım severek ,ailem de memlekete ahşap sepet beşik aldı.Şu an 22 aylık yatıyor sepet beşikte.
Yeni oda yaptım yazın ayıracağım.ikeadan minnen karyola aldık,büyüyebiliyor.Gardrop ,komidin Şifonyer aldık.
Odanın büyüklüğüne bağlı bence montessori ev şeklinde vs yatak.Çok güzel .düşmez vs.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhabalar bahsettiğiniz minnen karyola yi bende beğeniyorum da emin olamamıştım çocuk 1 yaşından sonra orada yatar mi düşer mi acaba diye? Zaten ilk etapta şöyle 1 yaşına kadar felan yatacağı bir beşik olsa sonra odasına geçse karyola da yatsa diyorum ama işte odasına geçince toplanıp kaldırılsın diye park yatağa sıcak bakıyorum. Odası için de ya montessori yada karyola almak istiyorum araştırıyorum bakalım.fikirleriniz için tesekkurlerTravel sistem bebek arabasının ana kucağını kullandığım ilk 6 ay çok memnundum,ağır olması ve kaba okulu sıkıntılı.
Kraft Cabin aldım uçakta da iyi oldu kare gibi kapanıyor.Joie pact var çok benzeyen , pregoda smart fold benzer .Büyük travel Sistem arabalarına göre çok hafif ve rahat.
Bugün yenidoğacak bebeğim olsa chicco liteway baston travel sistem bebek arabası veya bebeconfort maia baston travel sistem alırım.
Ben park yatak kullandım severek ,ailem de memlekete ahşap sepet beşik aldı.Şu an 22 aylık yatıyor sepet beşikte.
Yeni oda yaptım yazın ayıracağım.ikeadan minnen karyola aldık,büyüyebiliyor.Gardrop ,komidin Şifonyer aldık.
Odanın büyüklüğüne bağlı bence montessori ev şeklinde vs yatak.Çok güzel ,düşmez ,kendi girip çıkabilir.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhabalar bahsettiğiniz minnen karyola yi bende beğeniyorum da emin olamamıştım çocuk 1 yaşından sonra orada yatar mi düşer mi acaba diye? Zaten ilk etapta şöyle 1 yaşına kadar felan yatacağı bir beşik olsa sonra odasına geçse karyola da yatsa diyorum ama işte odasına geçince toplanıp kaldırılsın diye park yatağa sıcak bakıyorum. Odası için de ya montessori yada karyola almak istiyorum araştırıyorum bakalım.fikirleriniz için tesekkurler
Iste kımse travelden memnun degıl dedıgınız modeller benım baktıklarm ama bıraz pahalı e bebekte ındırım kampanya var arabayı alıp park besıgı bedava getırmeye calıscam
Bende öyle düşünüyorum alınınca bari biraz kullanılsın 3 4 se e sonra değişmek zorunda kalmayalım.montessori ye yakınım bende ama herkese farklı gelecek aileler sıcak bakmicakmuhtemelen ama .yada montessori gibi uzun süre kullanabileceği ne olabilir bask a bilmiyorum? Direk baza alınacak yada .bilemiyorumBen ilk 6 ay yatması için anne yanı yatakla birleşen beşiklerden almayı düşünüyorum. Kendi odası içinde normal beşik değilde montessori yatak. Sonuçta o beşiklerde 3 yasına kadar uyuyabiliyorlar sonra tekrar ayrı bir yatak almak lazım. Montessori yatakta uzun süre yatabilir, hemde şık bir taşla iki kuş
Bazalı yatak bebek için sıkıntı olabilir ama kenarlıklı bir yatak lazım. Hem aileler neden karışsınki önemli olan senin beğenmen.Bende öyle düşünüyorum alınınca bari biraz kullanılsın 3 4 se e sonra değişmek zorunda kalmayalım.montessori ye yakınım bende ama herkese farklı gelecek aileler sıcak bakmicakmuhtemelen ama .yada montessori gibi uzun süre kullanabileceği ne olabilir bask a bilmiyorum? Direk baza alınacak yada .bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?