Bebek odası sorunsali..

Minnosumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.347
1.151
133
34
Merhaba arkadaşlar daha çok yeni hamileyim fakat araştırma yapıyorum şimdiden bebiş için nasıl birsey alsam diye.aklimda oluşan fikirleri sizinle paylaşayım.tecrubeli annelerin yorumlarına çok ihtiyacım var..
Öncelikle büyüyen beşikli oda takımlarını sevmiyorum beğenmiyorum kaba geliyor bana.tamam kullanışlı ileride baza oluyor felan çocuk bayağı kullanır ama duruşu kaba geliyor nedense sevemiyorum.
Her parçayı ayrı alayim diye düşündüm şöyle ki; normal bir beşik ortalama 70×130 boyutlar oluyor boyle bir beşik.gardrop ve şifonyer alsam.yatak odamıza da park yatak alsam hem memlekete gittikçe götürürüm park yatak iyi olur .park yatak da kararlı gibiyim zaten.fakat beşik olayında kararsizim ..çünkü montessori yataklar da çok mantıklı geliyor normal tek kişilik baza boyutunda ve çocuk yine uzun süre kullanır.park yatak da ne kadar süre uyur bilmiyorum .ne kadar süre sonra montessoriye geçer yada geçmeli? montessori kullananlar varsa memnun mu? Çok mu karışık anlattım bilmiyorum da.insallah anlatabilmisimdir..sevgiler

Ben de şuan bunları düşünüyorum . Park yatak falan pek anlamıyorum ama ilk zamanlar için sallanmayan bı beşik alıp kendi yatağımın yanına koyucam yatagimla bitişik gibi yapıcam tek tarafındaki korumalığı çıkartıp .abimler öyle yapmıştı hiç sorun yasamadilar bir yaşına gelmeden de mottesori yatak kullanmayı düşünüyorum ama aradayim bazali bişey de alabilirim . Burada yorumları da merak ediyorum

Bende park yatak alcam tayıncı oldugumuz ıcın. Ama bebek arabası onerısı ıcın bırdayım😁 taravel sıstem ıstemıyorum. Baston tarzı daha cok dusunuyorum az yer kaplayan daha kullanıslı olandan😁

Ben de şuan bunları düşünüyorum . Park yatak falan pek anlamıyorum ama ilk zamanlar için sallanmayan bı beşik alıp kendi yatağımın yanına koyucam yatagimla bitişik gibi yapıcam tek tarafındaki korumalığı çıkartıp .abimler öyle yapmıştı hiç sorun yasamadilar bir yaşına gelmeden de mottesori yatak kullanmayı düşünüyorum ama aradayim bazali bişey de alabilirim . Burada yorumları da merak ediyorum
Bende senin dedigin yatak yanına birleşen besikleri çok beğeniyorum canım ama memlekete giderken de götürürüm diye park yatak tercih edicem.cocuk odası için de bende montessori ye yakın gibiyim bask a alternatif öneriler olursa değerlendirelim..

Travel sistem bebek arabasının ana kucağını kullandığım ilk 6 ay çok memnundum,ağır olması ve kaba okulu sıkıntılı.

Kraft Cabin aldım uçakta da iyi oldu kare gibi kapanıyor.Joie pact var çok benzeyen , pregoda smart fold benzer .Büyük travel Sistem arabalarına göre çok hafif ve rahat.

Bugün yenidoğacak bebeğim olsa chicco liteway baston travel sistem bebek arabası veya bebeconfort maia baston travel sistem alırım.

Ben park yatak kullandım severek ,ailem de memlekete ahşap sepet beşik aldı.Şu an 22 aylık yatıyor sepet beşikte.

Yeni oda yaptım yazın ayıracağım.ikeadan minnen karyola aldık,büyüyebiliyor.Gardrop ,komidin Şifonyer aldık.

Odanın büyüklüğüne bağlı bence montessori ev şeklinde vs yatak.Çok güzel ,düşmez ,kendi girip çıkabilir.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Travel sistem bebek arabasının ana kucağını kullandığım ilk 6 ay çok memnundum,ağır olması ve kaba okulu sıkıntılı.

Kraft Cabin aldım uçakta da iyi oldu kare gibi kapanıyor.Joie pact var çok benzeyen , pregoda smart fold benzer var.Büyük travel Sistem arabalara göre çok hafif ve rahat.

Bugün yenidoğacak bebeğim olsa chicco liteway baston travel sistem bebek arabası veya bebeconfort maia baston travel sistem alırım.

Ben park yatak kullandım severek ,ailem de memlekete ahşap sepet beşik aldı.Şu an 22 aylık yatıyor sepet beşikte.

Yeni oda yaptım yazın ayıracağım.ikeadan minnen karyola aldık,büyüyebiliyor.Gardrop ,komidin Şifonyer aldık.

Odanın büyüklüğüne bağlı bence montessori ev şeklinde vs yatak.Çok güzel .düşmez vs.

Iste kımse travelden memnun degıl dedıgınız modeller benım baktıklarm ama bıraz pahalı e bebekte ındırım kampanya var arabayı alıp park besıgı bedava getırmeye calıscam😁

1 ay sonra Doğum yapacağım hayırlısı ile , bebek odası almadım :KK70: almayı da düşünmüyorum . Yani en azından gayet rahatım , bebek doğduktan sonra da çok vaktim var oda için...
Bi bebek zaten en az 6 aylık olana kadar aynı odada kalıyor çoğunlukla . Odaya ne için ihtiyaç var pek bilmiyorum açıkçası ...Bide o kadar incik cincik çok fazla geliyor bana (evet Harika görünüyorlar orası ayrı !)
Sonuçta bir bebeğin istediği şey , meme -uyku ve yatak :KK68:
demem o ki kendinizi strese sokmayın şimdiden , herşey hallolur ❤ Keyifli gebelikler !

Kraft Cabin aldım uçakta da iyi oldu kare gibi kapanıyor.Joie pact var çok benzeyen , pregoda smart fold benzer .Büyük travel Sistem arabalarına göre çok hafif ve rahat.

Odanın büyüklüğüne bağlı bence montessori ev şeklinde vs yatak.Çok güzel ,düşmez ,kendi girip çıkabilir.

Merhabalar bahsettiğiniz minnen karyola yi bende beğeniyorum da emin olamamıştım çocuk 1 yaşından sonra orada yatar mi düşer mi acaba diye? Zaten ilk etapta şöyle 1 yaşına kadar felan yatacağı bir beşik olsa sonra odasına geçse karyola da yatsa diyorum ama işte odasına geçince toplanıp kaldırılsın diye park yatağa sıcak bakıyorum. Odası için de ya montessori yada karyola almak istiyorum araştırıyorum bakalım.fikirleriniz için tesekkurler

Yani yeriniz müsaitse maddi açıdan zorlamazsa her şeyi yapın fakat bebisler doğunca küçücük hamaklarda uyumayi seçiyorlar :halay:bunları düsünmeyin bol bol uyuyun ve gezin:KK54:

Merhabalar bahsettiğiniz minnen karyola yi bende beğeniyorum da emin olamamıştım çocuk 1 yaşından sonra orada yatar mi düşer mi acaba diye? Zaten ilk etapta şöyle 1 yaşına kadar felan yatacağı bir beşik olsa sonra odasına geçse karyola da yatsa diyorum ama işte odasına geçince toplanıp kaldırılsın diye park yatağa sıcak bakıyorum. Odası için de ya montessori yada karyola almak istiyorum araştırıyorum bakalım.fikirleriniz için tesekkurler

Ben yatırmadım daha,2 yaşında ayıracağım,arkadaşım yatırmıştı sıkıntı yaşadığını duymadım.

Kenarlık yaptırıyorlar minnen karyola için o yan taraflarına.2 ay kadar sonra odasına geçirdiğimde gene yazarım size :)

Iste kımse travelden memnun degıl dedıgınız modeller benım baktıklarm ama bıraz pahalı e bebekte ındırım kampanya var arabayı alıp park besıgı bedava getırmeye calıscam😁

Evet o indirim zamanı iyi oluyor.Biz de casual quantum almıştık ,çekle de visco yatağını,oyun halısını almıştık indirimle.

Ben ilk 6 ay yatması için anne yanı yatakla birleşen beşiklerden almayı düşünüyorum. Kendi odası içinde normal beşik değilde montessori yatak. Sonuçta o beşiklerde 3 yasına kadar uyuyabiliyorlar sonra tekrar ayrı bir yatak almak lazım. Montessori yatakta uzun süre yatabilir, hemde şık bir taşla iki kuş :KK76:

Ben ilk 6 ay yatması için anne yanı yatakla birleşen beşiklerden almayı düşünüyorum. Kendi odası içinde normal beşik değilde montessori yatak. Sonuçta o beşiklerde 3 yasına kadar uyuyabiliyorlar sonra tekrar ayrı bir yatak almak lazım. Montessori yatakta uzun süre yatabilir, hemde şık bir taşla iki kuş :KK76:
Bende öyle düşünüyorum alınınca bari biraz kullanılsın 3 4 se e sonra değişmek zorunda kalmayalım.montessori ye yakınım bende ama herkese farklı gelecek aileler sıcak bakmicakmuhtemelen ama .yada montessori gibi uzun süre kullanabileceği ne olabilir bask a bilmiyorum? Direk baza alınacak yada .bilemiyorum

Bende öyle düşünüyorum alınınca bari biraz kullanılsın 3 4 se e sonra değişmek zorunda kalmayalım.montessori ye yakınım bende ama herkese farklı gelecek aileler sıcak bakmicakmuhtemelen ama .yada montessori gibi uzun süre kullanabileceği ne olabilir bask a bilmiyorum? Direk baza alınacak yada .bilemiyorum
Bazalı yatak bebek için sıkıntı olabilir ama kenarlıklı bir yatak lazım. Hem aileler neden karışsınki önemli olan senin beğenmen.

Back
X