• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Odası Sizce Nasıl?

bende bebiş istediğim için biraz göz gezdirdim bebek mobilyalarına sana belisi önerebilirim sitesini bi incele istersen Belis :emir_bebek:

2-3 yaşına kadar bu beşiği kullanabilir. Oğlumun beşiği büyüyen beşik ama 3 yaşından sonra oda aldım ona odasında yatmasını isteyorum. Sonra karyola alırız ona.:16: 700 civarı tatlım. Normalde 1000 civarı

Valla cok iyiymis fiyati hic kacirma derim, ben yeni aldim 90x190 buyuyen besikli 3 kapili gardrop etejer duvar unitesi aynasi yatagiyla birlikte 3000 tl tuttu :/ ben biraz uzun sure kullansin istedim cok bebeksi almadim ama bence kesin al cok da ciciymis bu takim ama cok uzun yillar kullanamaz belki..

bende bebiş istediğim için biraz göz gezdirdim bebek mobilyalarına sana belisi önerebilirim sitesini bi incele istersen Belis :emir_bebek:

belis'e de bakarım. Teşekkür ederim.

Valla cok iyiymis fiyati hic kacirma derim, ben yeni aldim 90x190 buyuyen besikli 3 kapili gardrop etejer duvar unitesi aynasi yatagiyla birlikte 3000 tl tuttu :/ ben biraz uzun sure kullansin istedim cok bebeksi almadim ama bence kesin al cok da ciciymis bu takim ama cok uzun yillar kullanamaz belki..

Fiyatı çok uygun. Yatağı halısı perdesi ile 1200 falan tutar sanırım. Biz 2-3 sene kullansın yeter diyoruz. Sonra normal oda alınır.

ya çok şaşırdım oturduğum muhitte tesadüfen ben bu mobilya markasının başka bir modelini sormuştum 1500 demişlerdi ...
başka bir mobilyacıdada sordumm 2800 demişti,büyüyen yataklı istiyorum,büyüyen yataklılarda 2500 tl den aşağı değil,valla 2 sene önce oturma odamın koltuk fiyatı ile aynı,bebek odaları...ilk fiyatları duyduğumda yuhhhh demiştim :)))
şimdi fiyatlarada alışıyor insan

Kızlar,

Kuzenime söz vermiştim. Bebek odasını ben alacağım diye. Şimdi 6 aylık hamile.:16:

Evi çok büyük bir özenle döşedi. Benimde ona uygun bir oda almam lazım. Eki Görüntüle 452851 Bu oda şuan indirimde. Ama beğenir mi bilemiyorum. Sizce güzel mi? Birde halı alırım. Bebeğimiz kız.:16: Yoksa başka bir oda mı baksam? Çok kararsız kaldım:26:

bu mobılya markası super ..taş gibiderler ya benım oğlumunodası da ordan ama farklı desenı ama bu da ıkısıne de uygun ama yatagını buyuyen karyola al kı ılk okula kadar kullansın...guzel se3cım

ya çok şaşırdım oturduğum muhitte tesadüfen ben bu mobilya markasının başka bir modelini sormuştum 1500 demişlerdi ...
başka bir mobilyacıdada sordumm 2800 demişti,büyüyen yataklı istiyorum,büyüyen yataklılarda 2500 tl den aşağı değil,valla 2 sene önce oturma odamın koltuk fiyatı ile aynı,bebek odaları...ilk fiyatları duyduğumda yuhhhh demiştim :)))
şimdi fiyatlarada alışıyor insan

Evet ben oğlumun odasını (genç odası) 2800TL'ye aldım. Bu ona göre çok uygun.

bu mobılya markası super ..taş gibiderler ya benım oğlumunodası da ordan ama farklı desenı ama bu da ıkısıne de uygun ama yatagını buyuyen karyola al kı ılk okula kadar kullansın...guzel se3cım

Büyüyen istemiyoruz. Çünkü genç odası alacak 2-3 sene sonra.

ikinci fotoğraftaki takım bence de çok güzel.

İkinci dimi benimde çok hoşuma gitti . Kuzenime göstersem mi bilemedim.

VALLA eger markası belis ise kesınlıkle almayın
Hippo | Belis
ogluma bu odayı aldım suadna 27 aylık ve 7 ay evvel besıgı dagıldı
buyuyen besık
ve ustelık benım oglum kesınlıkle hoplayan zıplayan bır bebek degıl
o kadar adiki malı
kulupları dustu daha emeklerken oglum dondurup cıkardı vıdaları kısacık bır dıs tutuyormus
dolap uclu
kabartma olan yerler dolabın kendı gıbı purussuz degıl boslugunaza gelse ellerınızı cızebılır o formda bısey
para verılıyor yazık gunah uygun dıye sakın ama sakın belıs almayın bı besık alın adam akıllı olsun
ben cok pısmanım

canım kusura bakma ama ben pek beğenmedim...çok soğuk bi duruşu var ve oldukça klasik bi model...bebek odası denilince bakmaya doyulmayan model ve renkler var....kaldıki kız bebekler için harika modeller mevcut....bu çok standart geldi bana....ekonomi yönünden bu modeli düşündüyseniz bilemem tabi ama seçme imkanınız ve model seçeneğiniz varsa tekrar bi gözden geçirim derim ben.... daha cıvıl cıvıl daha gözalıcı olmalı bence....bebek odası denilince benim aklma böyle tarzlar geliyor....halı olarak da çiçek böcek tarzı seçmeyin bence çünkü onlarda çok demode oldu artık....şimdi bebek ve çocuk odaları için geometrik desenler ön planda...mesela puzzle modelleri var...lego ve yapboz tarzı...çok şık bence...perde ne düşündünüz...?

canım kusura bakma ama ben pek beğenmedim...çok soğuk bi duruşu var ve oldukça klasik bi model...bebek odası denilince bakmaya doyulmayan model ve renkler var....kaldıki kız bebekler için harika modeller mevcut....bu çok standart geldi bana....ekonomi yönünden bu modeli düşündüyseniz bilemem tabi ama seçme imkanınız ve model seçeneğiniz varsa tekrar bi gözden geçirim derim ben.... daha cıvıl cıvıl daha gözalıcı olmalı bence....bebek odası denilince benim aklma böyle tarzlar geliyor....halı olarak da çiçek böcek tarzı seçmeyin bence çünkü onlarda çok demode oldu artık....şimdi bebek ve çocuk odaları için geometrik desenler ön planda...mesela puzzle modelleri var...lego ve yapboz tarzı...çok şık bence...perde ne düşündünüz...?

Teşekkür ederim. Halı olarak oğluma 3 boyutlu halılardan aldım ona da öyle alırım. Model benim de içime pek sinmedi.

VALLA eger markası belis ise kesınlıkle almayın
Hippo | Belis
ogluma bu odayı aldım suadna 27 aylık ve 7 ay evvel besıgı dagıldı
buyuyen besık
ve ustelık benım oglum kesınlıkle hoplayan zıplayan bır bebek degıl
o kadar adiki malı
kulupları dustu daha emeklerken oglum dondurup cıkardı vıdaları kısacık bır dıs tutuyormus
dolap uclu
kabartma olan yerler dolabın kendı gıbı purussuz degıl boslugunaza gelse ellerınızı cızebılır o formda bısey
para verılıyor yazık gunah uygun dıye sakın ama sakın belıs almayın bı besık alın adam akıllı olsun
ben cok pısmanım

O zaman almım. Çok teşekkür ederim bilgin için. Bembeyaz bir oda bakıcam ona.

ben de beyaz odaları seviyorum. inşallah birgün bebişim olursa öyle düşünürüm

bi şeyi çok merak ettim yanlış anlamazsanız? neden kuzeninize böyle ağır bir hediye alıyorsunuz adetiniz mi? biz genelde bir bebek kıyafeti alır gideriz de

ben de beyaz odaları seviyorum. inşallah birgün bebişim olursa öyle düşünürüm

bi şeyi çok merak ettim yanlış anlamazsanız? neden kuzeninize böyle ağır bir hediye alıyorsunuz adetiniz mi? biz genelde bir bebek kıyafeti alır gideriz de

Bebeği olmadı senelerce. Kardeş gibi büyüdük hemde. Çok seviyorum onu. Elimden geldiği sürece de hep yardımcı olmaya çalışacağım ona.

canım eger hâlâ almadıysan ,baska alternatıflere bakmanı tavsıye ederım .

bu oda sırf dekorla guzellesmıs .dekor olmadan dusundugun de

uc parcadan olusan ve pek kullanıslı gorunmeyen parcalar var elımız de

kısacası odayı zengınlestıren dekor olmus .

bence daha kullanıslı alternatıflere bakmanı tavsıye ederım:34:

canım eger hâlâ almadıysan ,baska alternatıflere bakmanı tavsıye ederım .

bu oda sırf dekorla guzellesmıs .dekor olmadan dusundugun de

uc parcadan olusan ve pek kullanıslı gorunmeyen parcalar var elımız de

kısacası odayı zengınlestıren dekor olmus .

bence daha kullanıslı alternatıflere bakmanı tavsıye ederım:34:

Almadım cnm daha bu hafta sonu alcaz ama bembeyz bir takım düşünüyorum enrden alacağımı bilmiyorum ama daha:15:

$kız bebiş.webpBunun gibi

beyaz olsa daha uygun olur en azından aksesuarlarla renk katılır hem kız hem erkeğe uygun olur cnm

Back
X