• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Odası Sizce Nasıl?

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
Kızlar,

Kuzenime söz vermiştim. Bebek odasını ben alacağım diye. Şimdi 6 aylık hamile.:16:

Evi çok büyük bir özenle döşedi. Benimde ona uygun bir oda almam lazım. $bebek odası.webpBu oda şuan indirimde. Ama beğenir mi bilemiyorum. Sizce güzel mi? Birde halı alırım. Bebeğimiz kız.:16: Yoksa başka bir oda mı baksam? Çok kararsız kaldım:26:

Son düzenleme:
Ben bebek odasini yeni aldim, bu ne kadar indirime girmis? Galiba ben biraz pahaliya aldim:( bence besik yerine buyuyen besikli bir takim almalisin, daha kullanisli oldugunu soyluyolar

Kızlar,

Kuzenime söz vermiştim. Bebek odasını ben alacağım diye. Şimdi 6 aylık hamile.:16:

Evi çok büyük bir özenle döşedi. Benimde ona uygun bir oda almam lazım. Eki Görüntüle 452851 Bu oda şuan indirimde. Ama beğenir mi bilemiyorum. Sizce güzel mi? Birde halı alırım. Bebeğimiz kız.:16: Yoksa başka bir oda mı baksam? Çok kararsız kaldım:26:

Ben bebek odasini yeni aldim, bu ne kadar indirime girmis? Galiba ben biraz pahaliya aldim:( bence besik yerine buyuyen besikli bir takim almalisin, daha kullanisli oldugunu soyluyolar

2-3 yaşına kadar bu beşiği kullanabilir. Oğlumun beşiği büyüyen beşik ama 3 yaşından sonra oda aldım ona odasında yatmasını isteyorum. Sonra karyola alırız ona.:16: 700 civarı tatlım. Normalde 1000 civarı

Birincisi siz oda söz vermişsiniz ,illa en pahalısından alacağım dememişsiniz
o da bunu kabul etmeli yani hediyeyi beğenmedim olurmu
bence gayet sade ve hoş bir oda
beyaz olması hem erkekte hem kızda kullanılabilir
yani ileriye dönük çok amaçlı bir renk seçmişsin tebrikler
o kabul etmezse bana hediye et ben alırım :1:
güle güle kullansın

Birincisi siz oda söz vermişsiniz ,illa en pahalısından alacağım dememişsiniz
o da bunu kabul etmeli yani hediyeyi beğenmedim olurmu
bence gayet sade ve hoş bir oda
beyaz olması hem erkekte hem kızda kullanılabilir
yani ileriye dönük çok amaçlı bir renk seçmişsin tebrikler
o kabul etmezse bana hediye et ben alırım :1:
güle güle kullansın

Çok klasik değil dimi? Hani erkek bebeğe daha mı çok yakışan bir oda bu aceba? Çok kararsız kaldım. Benim oğlum var hep erkek ürünlerine bakıyorum. Bu kız içinde uygun değil mi?

Çok klasik değil dimi? Hani biraz bakınca aceba erkek bebek odası mı dedim ama? Oğlum olduğu için erkek ürünlerine bakıyorum hep. Güzelde birşey olsun istiyorum aslında? Çok kararsızım.
hayır hiç de erkek odası değil
ben ilerde beyaz almak istiyorum
hem erkekte hem kızda kullanılsın diye
beyaz ve yeşil unisex renkler
yani hem erkekte hem kızda kullanılır içini ferah tut

Kesinlikle ferah ve sevimli bir bebek odası takımı canım. Ben çok beğendim hem kız hemde erkek için kullanışlı bir oda olur. Doğru bir dekorasyonlada tadından yenmez :10:
Prenses daha gelmeden herkesde heyecan yapmaya başlamış bile :nazar:

Kesinlikle ferah ve sevimli bir bebek odası takımı canım. Ben çok beğendim hem kız hemde erkek için kullanışlı bir oda olur. Doğru bir dekorasyonlada tadından yenmez :10:
Prenses daha gelmeden herkesde heyecan yapmaya başlamış bile :nazar:

Çok teşekkür ederim cnm. Çok büyük bir uğraş sonrası gelecek bebeğimiz.

Back
X