Bebek odası mobilya seçimi 2020 Anneleri

gleam

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
3
0
37
Merhaba hanımlar ben de 2020 Ocak annelerindenim şimdiden bebek odası takımlarını incelemeye başladım. Öncelikle bebeğin ilk zamanlarda kendi yatak odamızda mı sonrasında kendi odasında uyuması gerektiği hakkında ve beşik konusunda sizin düşünceleriniz nelerdir? Hadi gelin hep birlikte araştırıp bebeklerimizin sağlığına uygun ve rahat karyolaları konuşalım. Hepinize sevgiler

Insallah saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz canim Basta ben yatak odasinda yanimiza besigini alarak yatircam cunku sık sık uyanip emmek isteyecek. O yuzden yanima park besik alicam. 6 aydan sonra odasina gecirmeyi düşünüyorum. 1 yasindada montesori yatak alicaz insallah

Selam ben bebek odası takımı ve baby nest aldım tekerlekli beşikte bir arkadaşım verecek kendisininkini
Bebek odası takımının beşiği de büyüyen beşik aldım

Chicconun anne yani yatagindan aldim. 4 , 5 aylikken odasina gecirmeyi planliyorum belki daha bile erken o zamanda cilekten korumali buyuyebilen bisey alirim herhalde

Cevaplarınız için çok teşekkürler ben de ilk 6 ay anne yanı olan beşiklerden araştırmaya başladım.6 aydan sonra odasına bir beşik ve 1 - 1,5 yaşından sonra da Montessori tarzı bir yatak bakıcam. Anne yanı beşikleri 8 aya kadar bile kullanan varmış.

Ben de park beşik kullanıcam en az 2 yaşına kadar yanımdan ayırmayı dusunmuyorum ve 2 yaşından sonra odasını istediğim gibi uzun süre kullanabilecegi bir model düşünüyorum Montesori oda şuan ilk hayalim daha yeni modeller çıkıp aklım karışmazsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…