- 19 Haziran 2023
- 7
- -18
- 28
-
- Konu Sahibi eylulmeselesii
Ben odayı gereksiz bulmuyorum. Ben odaya ahşap beşiklerden ve kendi odamız için anne yanı aldım. Chicco anne yanıydı ama hesap edemediğim bir durum oldu, bazadan dolayı beşik yatağa tam yanaşmadı, yani yatağın uzantısı gibi olamadı. 6-7 aydan sonra da sığması zor oldu. Yani yine bence en iyiai kendi odanıza park yatak ve odasına ayrı beşik.Merhaba anneler . Hamileyim ve çoğu kişi gereksiz desede ben bebeğime oda yapmak istiyorum . Sizce park yatak mi almalıyım büyüyen beşik mi, ya da Ikea beşikleri beğeniyorum onlardan mi almaliyim ? Yoksa hem kendi odama park yatak ayrıca hem bebek odasına ayrı ikea tarzı uzayan yataklardan mi almalıyım uzun yillar kullanması için çok kararsızım.Tecrubeli annelerden yorumları bekliyorum.Simdiden teşekkür ederim.
Ben odayı gereksiz bulanlardan değilim. Ama yatak kısmı yeni doğan için den3me yanılma süreci. Uyutmak ile bir süre çok ugrasildigindan çocuktan çocuğa değişiyor nerede rahat edeceği. Mesela yeğenim memede uyurdu. O yüzden annesi ikea dan altı çekmeceli normal tek kişilik yatak gibi olan yasaklardan almıştı. Yanına uzanıyordu. Benim çocuğum da aksina kucakta emmek isterdi. Ben oturuur pozisyonda emziriyordum. Sonra salıncağa koyuyordum. Tavana asılan yaylı bir salıncak orada uyudu. Kimi park yatak zor diyor eğil içine koy al. Kimi bayılıyor. O yüzden bence şimdilik anne yani beşik alın. Odasına da tek kişilik ölçülerde montessori olur başka bir model olur. Zevkinize göre alın. Nasılsa en küçük dönemleri geçince illa ona gecicek.Merhaba anneler . Hamileyim ve çoğu kişi gereksiz desede ben bebeğime oda yapmak istiyorum . Sizce park yatak mi almalıyım büyüyen beşik mi, ya da Ikea beşikleri beğeniyorum onlardan mi almaliyim ? Yoksa hem kendi odama park yatak ayrıca hem bebek odasına ayrı ikea tarzı uzayan yataklardan mi almalıyım uzun yillar kullanması için çok kararsızım.Tecrubeli annelerden yorumları bekliyorum.Simdiden teşekkür ederim.
İlk aylarda da montessoride uyuyabiliyor mu nasıl oluyorOda yapın bence… ben anne yanı besik aldım cocuk dönmek istiyor alanı genis istedi… odasına götürdüm montessori almıstım onda uyuyor yayılarak
Ben 4. Ayda montessori de yatırdım 4. Ayda dönmeye baslamıstı ve besiginde yatmak istemiyordu o bakımdan isime yaradı… yayıla yayıla yatıyorİlk aylarda da montessoride uyuyabiliyor mu nasıl oluyor
Ben 4. Ayda montessori de yatırdım 4. Ayda dönmeye baslamıstı ve besiginde yatmak istemiyordu o bakımdan isime yaradı… yayıla yayıla yatıyor
Ben beşik aldım görüntüsü hosuma gittiği içinÇok mantıklı. Muhtemelen bende bu şekilde yapacağım. Anne yanı yatak mı mantıklı peki sizce yoksa anne aynı beşik mi
Tamamdır teşekkürlerBen beşik aldım görüntüsü hosuma gittiği için