Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek odası için duvara asılan isimlik nerede yapılıyor

memure06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
82
0
86
39
Ankara
resimde ekleyeceğim şekilde bir isimlik yaptırmak yada hazırı varsa almak istiyorum. ama nerde yapılır yada nerede satılır bilemiyorum. perdeciler falan mı yapar bunu? bilen varsa yol gösterirse çok sevinirim arkadaşlar..

Eklentiler

• $spa2514wi8.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 311
cnm benimde oğlumun odasında bu tarzda isimlik var ama mobilyadan yapılmış onu mobilyaları aldığımız mağaza hediye etmişti.

canım ben mobilya seçerken görmüştüm sanırım bebek mobilyası satan yerlerden alabilirsin ama kendin de yapabilrsin benim gördğm kumaşın içine elyaf doldurulmuş üstüne harfler yapılmıştı farklı renk kumaştan balon şeklindeydi göörüntüsü...

Dün bir bebek mobilyaları satan bir mağazada bunun Naz için yapılmış olanını gördüm,Fiyatı 3harfli olanlar için 110 TL,artı harf için de 35 TL fark istedi,bu ne dedim bebek odasını daha ucuza mal ettik kafamçokkarıştı .Ben de görmüştüm bu fotoyu,yanlış hatırlamıyorsam bu odanın sahibi de Bursa lı,belki de aynı yerden almış olabilir.

canım biz perdeciyiz böyle şeyler yapılmıyor ancak perdeyi alırsan mesela bunu da gösterirsin rica edersin ozaman yapabilirler sen yinede bi sor arkadaşım ama fiyatı çok pahalıymış ya :S

Ben bu işlerle uğraşıyorum İsterseniz özelden irtibata geçebilirsiniz.
Farklı isim modellerimiz de mevcuttur.

eğer hala bir isimlik arıyorsanız size kendi yaptığım gibi olanından yapabilirim çok beğenildi birkaç kişiyle irtibata geçmiştim özelden haberleşebiliriz

Mahmut paşada nerde satılıyor bende isimlik istiyorum oğlumun adı Ege olacak

Ben nette bir sitede görmüştü harfe göre fiyat değişiyodu ve çok pahalıydı.
En güzeli azcık zaman ve azcık beceri varsa evde 3e 5e mal etmektir çok basit çünküü

Benim kayınvalidemin elinden gelir dikebiliyor Ama ben diyememki yao diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…