amin canım.. allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın..
bazen diyorum ki şöyle 15-20 gün sonra belki biraz daha serpilecek kızım. belki ben de rahatlarım o vakit.. daha 1 haftayı doldurmadı minik kuzum, 6 günlük .. belki bu sebepten normal olabilir endişelerim.. şu doktor bir gelseydi...mafoldumben
ben artık yarım saatte bir emziriyom ve uykusunuza emerken zaten kendi gerçekleştirmiş oluyo sadece kucaga alıştıgı için kucak sıkıntım va rbende evhanımı oldugum için kucagımda olması ara ara rahatsız etmiyo yeterki orahat etsin bişekilde diyom 48günüm uykusuz geçti sabahlara kadar hemde 10djk uyuduguu billirim
eşim fazla yardımcı olamadı çünkü 12saat çalışıyo ayakta ve ço kjagır iş sadece 10 dk ssalladı 11.d k uyuya kaldı bebek agladı cırlaya cırlaya annem çalışıyo hiç gelemedi kadıncagız kardeşimde okuyo zatengelemezdı oda ufak kaynanam inmedi nedenini bilmiyom sormadımda anlıcagınız ilk günden beri tektim 49.gün yine tekim ama süper bir anne oldum çünkü acaip sabırlıyım kızım huzursuzlandıkça ben daha bir azimle onu rahatlatmak için ona güleryüzle yaklaşıyom okudugum birkitapta çünkü bebeklerin huzursuz olduklarında annelerde sinirlenir yaklaşırsa asık suratla bbek aşırıderecede dha çok huzursuz olur diyodu haklılarmış ben gülüncce oda rahatlıyo ama sıpam malesef kokumu arıyo evde koluma alıyom boynuma dayıyom başını uyuya kalıyo yirim onu ben annesinin dünyası o yalnız oldyugu dünyaya annesine can oldu biricik kızım zeyneb ada
benımde annem 1ay yanımda kaldı bende kızımın mıkırtısına hemen uyanıyordum uykumu alamayınca ısterıstemez huysuzlasıyordum gecenın 2saatı anneme verıyordumkı uykumu alayım o gıttıgı aksam bebegım huzursuzlastı uyumadı agladı sarıldım ona bende agladım kaydirigubbakcemile3 sımdı guluyorum ama ozaman hem annemın gıdısı hem bebekle yanlız kalısım akannehir ne yapacagım sımdı ben dıye kendıme sorular sordum :sinifsinif:
1hafta oldu annanemız gıdelı ve sukur ben bebegıme bebegımde bana alıstı gül gıbı yasayıp gıdıyoruz sımdılık hihoyyyt sımdı kuzum melekler gıbı uyuyor yer onu annesı cokacimcoooksırnaşık şey
gunduz uykusu bendede yok ama maalesef uyuyamıyorum neysekı aksamları kuzumu bılerek 2 saat uyutmuyorum uyanık bırakıyorumkı benım yatma saatımde bırazda olsa uyusunkı bende uyuyayım bu teknık cok ıseyarıyor bende şutarafagitti
aybiki gibi bende geceleri emzirdikten sonra anneme devrediyorum bebeği :)) sonra 2 saatte 1.5 saatte bir kaldırıyo annem beni emmesi için tabi yine sersem gibi oluyorum ama...
Bende uyuyamıyorum yanında çünkü mıkır mıkır ses çıkarıyo sıkıyo kendi uyuyamıyorum hiç bakalım nereye kadar gidecek böyle...
Annem de gündüz uyuyor gece nöbete kaldırıyoruz..
İlk zamanlar ksuunca yutkunamıyordu gözümüzden ayırt etmedik aynı şey bugünde oldu yani biz uyuyamıcaz
nereye kadar acaba?
Annem dedi ki geçen çok güldüm :))
bebekler dermiş ki : ANNEM BENİ 40 ATMASIN 40 GÜN SONRA İSTESEDE ATAMAZ :))
oyy yerim ben o kuzucukları çok masumlar bakığ ağlayasım geliyo lohusalık sendromu acayip bende
şimdi kızlar herkes birşey söylüyor etrafımızda malum.. geçen gün bir büyüğüm kızımın altını çok sık aldığımı söyledi.. üşütürsün böyle, gaz olur çocukta dedi.. eeee ya pişik olursa?
kaka olursa hemen alınmalıymış. ama çişli olursa almana gerek yok diyor.. ben prima kullanıyorum.. zaten iyiymiş bez emermiş..
ben her kirlettiğinde değiştiriyorum altını.. ya sizler?:uhm: