- 4 Kasım 2015
- 115
- 39
- 18
- 31
Ayyyy çok sevindim canım yaa çok içten dua etmiştim Rabbim çok büyük vallabu ay bana ugurlu geldi hanımlar hamileyiiimmmmm :)
Bennn varim cnm.icim kipir kipir bilmiyorum niyeyse 1 yili geckin olmuyor bi turlu ama bu ay heyecanliyim.Bu ay reglime az kaldi ama icimde bi telaş bi telaş acaba bebek mi var diye düşünen arkadaslarimmmm gelin birlikte bekleyelimmmm heyecanlaaaa
Ikinci cizgiyi gordum valla .haydi hayirlisi cnmValla cnm varr goguslerim bel agrim kasik agrim cok fazla ben teste yaptim sanki ikinci cizgi slik gibi sen de bi baksana
İnsaAllah hayirkisiyla bebek nasip olur hepimize sırayla . HayirlsiBennn varim cnm.icim kipir kipir bilmiyorum niyeyse 1 yili geckin olmuyor bi turlu ama bu ay heyecanliyim.
Insallh insallahİnsaAllah hayirkisiyla bebek nasip olur hepimize sırayla . Hayirlsi
günaydın canımKizlarrr test yapsam erkenmi sizce 2 gun gecikti korkuyorum ya yoksa
Yarin sabah yapicam ilk idrari kacirdim bide biseyler yedim ictim aslinda bugun almiycaktm testi ama aldirdim dayanamadim sabah yapar yapmaz paylasicam sizinle canim ins bekledigimiz gibi cikar ins hepmizie rabbim nasip eder hayirlisiylagünaydın canım
ben bir saat gecikince yapıyorum valla :) erken döllenme ise idrarda belli olur fakat geç döllenme ise kanda kesin sonuç alırsın inşallah hakkında hayırlısı olur bizi de haberdar et lütfen
Hastalandim canimm.. olsun uzulmuyorum sende uzulme. Onumuzde uzun zamanlar var. Destek oldugun icin cok sagol :)O uzgunluk bende de var. Ne kadar erken desem de korksam da biraz alistirmistim kendimi heycan yapmistim ama.. olsundu boyle de mutluydukdu :) uzulme kuzum benim. Hayattayiz saglikliyiz. Onumuzde uzun yillar var. Hic cocugun yok mu ?
Hastalandim canimm.. olsun uzulmuyorum sende uzulme. Onumuzde uzun zamanlar var. Destek oldugun icin cok sagol :)Evet canim hastalandim sabah.hadi ins sen hamilesindir
Insallah hamilesindir canim. Allah gonlune gore versin :)Merhaba kızlar bende aranıza yeni katılan ve bir umutla bu ay hamile kalmayı isteyenlerdenim. adet tarihim yarın ama inş olmam bana da dua edin lütfen
Test sonucun pozitifse Rabbim kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba ben daha yeni üye oldum ve Hamileyimsuan 4+4 deyim ve gecen hafta test yaptim. Reglim normalde persembe gelmeliydi ama gelmedi
I
Insallah hamilesindir canim. Allah gonlune gore versin :)
canım hayırlı olsun bebişin :) adet tarihin kaç gün geçince test yaptın. benim 2 gün gecikme var ama sonucun negatif olmasından korktugumdan biraz daha bekleyeyim diyorumMerhaba ben daha yeni üye oldum ve Hamileyimsuan 4+4 deyim ve gecen hafta test yaptim. Reglim normalde persembe gelmeliydi ama gelmedi
Test sonucun pozitifse Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
canım hayırlı olsun bebişin :) adet tarihin kaç gün geçince test yaptın. benim 2 gün gecikme var ama sonucun negatif olmasından korktugumdan biraz daha bekleyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?