Bebek mi var?

Bu ay reglime az kaldi ama icimde bi telaş bi telaş acaba bebek mi var diye düşünen arkadaslarimmmm gelin birlikte bekleyelimmmm heyecanlaaaa
Bennn varim cnm.icim kipir kipir bilmiyorum niyeyse 1 yili geckin olmuyor bi turlu ama bu ay heyecanliyim.

Kizlarrr test yapsam erkenmi sizce 2 gun gecikti korkuyorum ya yoksa
günaydın canım
ben bir saat gecikince yapıyorum valla :) erken döllenme ise idrarda belli olur fakat geç döllenme ise kanda kesin sonuç alırsın inşallah hakkında hayırlısı olur bizi de haberdar et lütfen

Yarin sabah yapicam ilk idrari kacirdim bide biseyler yedim ictim aslinda bugun almiycaktm testi ama aldirdim dayanamadim sabah yapar yapmaz paylasicam sizinle canim ins bekledigimiz gibi cikar ins hepmizie rabbim nasip eder hayirlisiyla

O uzgunluk bende de var. Ne kadar erken desem de korksam da biraz alistirmistim kendimi heycan yapmistim ama.. olsundu boyle de mutluydukdu :) uzulme kuzum benim. Hayattayiz saglikliyiz. Onumuzde uzun yillar var. Hic cocugun yok mu ?
Hastalandim canimm.. olsun uzulmuyorum sende uzulme. Onumuzde uzun zamanlar var. Destek oldugun icin cok sagol :)

Evet canim hastalandim sabah.hadi ins sen hamilesindir
Hastalandim canimm.. olsun uzulmuyorum sende uzulme. Onumuzde uzun zamanlar var. Destek oldugun icin cok sagol :)

Kizlar dun aksam test yaptm pozitifti bu sabah doktora gittim ultrasonda bakması icin idrara sıkışık olmam lazimmis bnde sıkışık deildm goremedim dedi yada dış gebelik dedi kan verdm yarin alcm sonucu sizce dış gebelikmidr:/

Eklentiler

• IMG-20161021-WA0000~2.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katılan ve bir umutla bu ay hamile kalmayı isteyenlerdenim. adet tarihim yarın ama inş olmam bana da dua edin lütfen

I
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katılan ve bir umutla bu ay hamile kalmayı isteyenlerdenim. adet tarihim yarın ama inş olmam bana da dua edin lütfen
Insallah hamilesindir canim. Allah gonlune gore versin :)

Kizlar kasik şişmesi denen bir durum varmış kasik dusunce bebek olmuyormuş ben sardirdm kasigimi insaAllah sebep olur. Bu gece de yapacak son. Faydalı olacağını düşünüyorum çünkü kadininsardigi kişiler gebe kalmiss

Merhaba ben daha yeni üye oldum ve Hamileyim suan 4+4 deyim ve gecen hafta test yaptim. Reglim normalde persembe gelmeliydi ama gelmedi

Merhaba ben daha yeni üye oldum ve Hamileyim suan 4+4 deyim ve gecen hafta test yaptim. Reglim normalde persembe gelmeliydi ama gelmedi
canım hayırlı olsun bebişin :) adet tarihin kaç gün geçince test yaptın. benim 2 gün gecikme var ama sonucun negatif olmasından korktugumdan biraz daha bekleyeyim diyorum

Test sonucun pozitifse Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım

Amin canim insallah. Bugün bir Test daha yaptim ve yine sonuc ayni simdi tam eminim

canım hayırlı olsun bebişin :) adet tarihin kaç gün geçince test yaptın. benim 2 gün gecikme var ama sonucun negatif olmasından korktugumdan biraz daha bekleyeyim diyorum

Ben adet tarihimden önce yaptim testi birini 3 gün önce aksam birinide bie gün önce sabah. Ikiside pozitif bugün bir tane daha yaptim suan adetim 4 gün gecti ve yine pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…