Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek mi var?
- Konu Sahibi Finnuk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok sevindimmmm allahim isteyen herkese nasip etsin bu mucizevi olayiben de var :) hayirlisiylq hepimize insallah
- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 34
aynennn canimmmm aminn insallah bizlere de saglikli dogumlar bebislerrrr ♡Çok sevindimmmm allahim isteyen herkese nasip etsin bu mucizevi olayi
- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
kimyasaldan hemen sonra adet olmadn mi hamile kaldinzben de var :) hayirlisiylq hepimize insallah
- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
bende gecen ayin sekizinde kimyasal dusuk yaptim.korunmadik bu ayin sekizinde adwt olmam lazim insallah olmamda hamileymdr.ama uc dor gun once tets yaptim biri silik biride negatif cikti iki gun arayla yani aon cikan negatifti galaiba yok.cok okuyrm bu sekilde hemen hamile kalan cok var ama ben onlardan olamiycam sanirim yaa (hatta dusuk oldugu ucin kanamam uzun surdu . son adet tarihim yok suan
- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 34
canim ben ovulasyon testi kullandim oyle oldu ilk ayyyy hemen .bende gecen ayin sekizinde kimyasal dusuk yaptim.korunmadik bu ayin sekizinde adwt olmam lazim insallah olmamda hamileymdr.ama uc dor gun once tets yaptim biri silik biride negatif cikti iki gun arayla yani aon cikan negatifti galaiba yok.cok okuyrm bu sekilde hemen hamile kalan cok var ama ben onlardan olamiycam sanirim yaa (
- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
ben kullanmdm kacirmamak icin bir gun arayla ilsiki oldu arada iki gun arayla.kismet artik canim.yumurtladgmi anliyrm o gunude degerlendirsk insallah tutmustr kuzum yaa bana da dua et.bu sfer saglikli olsun insallahcanim ben ovulasyon testi kullandim oyle oldu ilk ayyyy hemen .
- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 34
innsallahhhh canimm benimmmmmmmmm insallah tutar ve saglikla gelir bebissss en onemlisiiii dualarimdasinnn♡ guzel haberlerrini ver bizee:) ben de yumurtlamami biliyordum ama degisti bir ara biliyor musun anlayamadim hic o yuzden kullandim ise yaradi meger 18.gunmus:)ben kullanmdm kacirmamak icin bir gun arayla ilsiki oldu arada iki gun arayla.kismet artik canim.yumurtladgmi anliyrm o gunude degerlendirsk insallah tutmustr kuzum yaa bana da dua et.bu sfer saglikli olsun insallah
- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 34
ama merak etme kimyasaldan sonra cok kolay kalacaksin insallahhhhhh♡ ben halaa saglikli mi korkumu atamadim kafam eskiye gidiyor ama hic alakasi yok yani bidaha olmuyor doktorunda dedigine gore bu saglik belirtisi ve her hamilelik birbirinden ayridir .... isteyen herkeseeee dua ediyorummmmmmm cok istiyorum herkeese nasip olsun cunku o aciyi ve korkuyu iyi biliyorum ....ben kullanmdm kacirmamak icin bir gun arayla ilsiki oldu arada iki gun arayla.kismet artik canim.yumurtladgmi anliyrm o gunude degerlendirsk insallah tutmustr kuzum yaa bana da dua et.bu sfer saglikli olsun insallah
- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
sagol canim amin insallah.bastan uzulduk ama dr da aciklaynca kotunun iyisi deyince azda olsa rahatladik.ama ne olursa olsun uzuluyo tekrar bi umut kapisi acilinca duzeliyo insan saglikli olsun saglikla alayim kucagima isterse gec olsun.sende saglikla kavus yavruna insallah bi avazdaama merak etme kimyasaldan sonra cok kolay kalacaksin insallahhhhhh♡ ben halaa saglikli mi korkumu atamadim kafam eskiye gidiyor ama hic alakasi yok yani bidaha olmuyor doktorunda dedigine gore bu saglik belirtisi ve her hamilelik birbirinden ayridir .... isteyen herkeseeee dua ediyorummmmmmm cok istiyorum herkeese nasip olsun cunku o aciyi ve korkuyu iyi biliyorum ....
- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
sagol canim benm allah razi olsun.ben hamile olmasamda suan bilmiyrm aama hamile olanlari burda gordukce seviniyrm onlarn haberlerine seviniyormmallah bu hasretle yanip tutusana da versin kimsenin kucagi bos kalmasin insallah.benimde dr 14 de demisti ilk ama ben adete yakin yumurtlamisim o kimyasalda.ay ay degisiyo sanirim.bu kanamadn sonra ki hafta yakaldim ben uc hun akintim geldi degerlendrdk bizede nasip olur insallah saglikla.innsallahhhh canimm benimmmmmmmmm insallah tutar ve saglikla gelir bebissss en onemlisiiii dualarimdasinnn♡ guzel haberlerrini ver bizee:) ben de yumurtlamami biliyordum ama degisti bir ara biliyor musun anlayamadim hic o yuzden kullandim ise yaradi meger 18.gunmus:)
- 1 Ekim 2016
- 705
- 334
- 53
Ben variiim dun ogrendim hamile oldugumuuMerhaba kizlar var mi güzel haberler?
Çok sevindim canim allahim kucagimiza sağ salim almayi nasip etsin insBen variiim dun ogrendim hamile oldugumuu
- 1 Ekim 2016
- 705
- 334
- 53
Amiiin insallah canim benim :)Çok sevindim canim allahim kucagimiza sağ salim almayi nasip etsin ins