Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kan versene Can'ım neyi bekliyorsunYok cnm olcmedm atesimi kasiklarmda agri yok ama dun belime birisi sanki igne batiriodu ayrica akintim cok var adet oldm saniorm normalde 20 gunumde olurdm hemen bugun 29. Gunum
Acilde şikayetlerini soyle gebelikten şüphelenmiyorum de ama ona bakarlar yoksa direk igneyle yolllarlsr mutlaka gebelikten supheleniyorum deBulunduğumuz muhite yeni tasindk canim bu sebebtn saglik ocagina kayit yaptrmam gerek acillerde hamilelik icin yapiolarmi bilmiorm
Canim bi bekle acaba regl seklindemi devam edecek.takip et bi her sey olabilir.kızlar bata 2 kaldı bugün peçeteye açık pembe kanamam oldu çok hafif ama sizce adet mi oluyorum yoksaaaa yaaaaaa
geçen ayda 2 gün önce regli olmuştum bu ay da aynı kabusu yaşıyorum galiba yaa pffffffffff
Benim 9 gun gecikti adetim 3 gun geciktiginde test yaptim bisey cikmadi ama supheleniyorum. Yarin tekrar yapicam :)Bu ay reglime az kaldi ama icimde bi telaş bi telaş acaba bebek mi var diye düşünen arkadaslarimmmm gelin birlikte bekleyelimmmm heyecanlaaaa
Ay hadii ins bi de kan testi yaptirBenim 9 gun gecikti adetim 3 gun geciktiginde test yaptim bisey cikmadi ama supheleniyorum. Yarin tekrar yapicam :)
Test yaptiktan sonra gidicem iste. Daha yeni evlendim bide.. temmuz 24 de evlendim.
Bekarken duzensiz geliyodu adetim. Evlendim. Ilk adetim agustos 8 de leke geldi 9unda kan geldi. 2. Adetim de eylulde ayni sekilde geldi. Aa dedim duzene girdi simdi. Ekimde gelsin bakalim dedim. Ekim ayindayiz 9 ve 10 leke geldi cok hafif bidaha bisey gelmedi mide agrisi oldu baya bi. Biraz bulanti oldu ama gecti. Ara ara bulaniyo sadece.
Psikolojik de olabolir diye de dusunuyorum
Hayirlisi neyse o olsun :) tabi paylasirim.
Sen de cok zor zaman gecirmissin. Umarim allah gonlune gore verir. Guzel bir bebeginiz olur :)
Insssss adet tarihimi 4 gozle bekliyorum yarin olcam hissediyorum ya.zaman zor hecti evet 1 aydir deniyoruz ins bu ay tutmustur zor ihtimal ama bakcsz artik
Tabiki orasi ole kismetiyle gelir zaten.kullandiktan sonra hormon testlerimi yaptirdim gayet iyi sonuclar doktor istedigin zaman gebe kalabilirsin dedj.inss hakkimizda hayirlisi hepimizin.guzel saglikli bebisler nasip etsin rabbimZor demeyin allah bilir.. belki zamani degil bilemezsin. Ona bakilirsa benimde suan zamani degil daha cok yeniyim ama varsada allah kerim. Yiyecek ekmegi varsa gelir. Umudunuzu kaybetmeyin. Dilerim ki allahtan en kisa surede gebe kalirsiniz. Guzel bi hamilelik gecirirsiniz :)
Bide okudum da ilac kullandim diye yazmissiniz. Biraz dusundurdu beni.
tembellestirmis olabilir mi yumurtaliklari
Hmm.. kontrol olduysa sıkıntı yok. Sey duymustum. Adet baslangiciyla birlikte 15 gun hesapla mesela bugun 17si hasta oldun. Kac gun suruyo 5 gun diyelim 21inde bitecek. Sonraki haftasonuna kadar korunmasiz iliskiye girin o zaman dollenme zamanlariymis. Bunu tutturmaya calisin. Gerci kac senelik evlisin benden bilecek degilsin de :) boyle duymustum yani boyle deneyinTabiki orasi ole kismetiyle gelir zaten.kullandiktan sonra hormon testlerimi yaptirdim gayet iyi sonuclar doktor istedigin zaman gebe kalabilirsin dedj.inss hakkimizda hayirlisi hepimizin.guzel saglikli bebisler nasip etsin rabbim
Herkesten bisi ogreniyoruz senin tavsiyerini de tabiiki dinlerim:)14 aylik evliyim canim bakalim artik adet olim bitsin bi deherlendorcem bunuHmm.. kontrol olduysa sıkıntı yok. Sey duymustum. Adet baslangiciyla birlikte 15 gun hesapla mesela bugun 17si hasta oldun. Kac gun suruyo 5 gun diyelim 21inde bitecek. Sonraki haftasonuna kadar korunmasiz iliskiye girin o zaman dollenme zamanlariymis. Bunu tutturmaya calisin. Gerci kac senelik evlisin benden bilecek degilsin de :) boyle duymustum yani boyle deneyin
Herkesten bisi ogreniyoruz senin tavsiyerini de tabiiki dinlerim:)14 aylik evliyim canim bakalim artik adet olim bitsin bi deherlendorcem bunu
Tamamdirr:)Ayneeenn kesinlikle degerlendir. Adet biter bitmez hemen baslayin calismalara
Adet gununle birlikte 15 gun icinde unutma