- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
- 83
Yok canım kullanmadım doktor daha yeni olduğu için ilaç tedavisine başlamadı bi 6 ay geçsin dediHayrlisi canm obur ay insallah ilac kullandinmi klomen faln
Haberleselim.burdan herhangi birsey olursa :)Tamamdirr:)
Tamamdir yarin adet olayi yazarim olcam hissediyorumHaberleselim.burdan herhangi birsey olursa :)
Cok heycanliii... bakak gorek o vakit :))Tamamdir yarin adet olayi yazarim olcam hissediyorum
Merak ettimmm var mı bebek ben o testte çizgi gördüm gibi de acaba ben mi gördüm bilemedimAynen cnm bekelemedeyim artik ben
Yok cnm ya kirmizilari gordum bend3Merak ettimmm var mı bebek ben o testte çizgi gördüm gibi de acaba ben mi gördüm bilemedim
Hadi yaaaYok cnm ya kirmizilari gordum bend3
Hadi yaaaRabbim sana ve isteyen herkese kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah canım[/QUOTEAllah razi olsun cnm Hayirlisini versin insaAllah
Tebrıkler Can'ım gözün aydın test mi yaptın anlatsana nelerden şüpelendinbu ay bana ugurlu geldi hanımlar hamileyiiimmmmm :)
Gunaydin kizlar kirmizlilari gordum kalktıgımda.zaten testte cikmamisti o yüzden hazirlamistim kendimi üzülmedim aksine tam zamaninda adet olduğum icin sevindim.demmekki yumurtalarim saat gibi calisiyo:)27 gun hic sekmiyo beni panikletmiyo cok şükür.zaten ilk denememizdi korunmasiz.o yuzden calismalara devam rabbim salih evlatlar göndersin bize amin.Tebrıkler Can'ım gözün aydın test mi yaptın anlatsana nelerden şüpelendin
Testimi yaptim ama negatif.. buyuk ihtimal usuttum ben. Sen naptin hastalandin miTamamdir yarin adet olayi yazarim olcam hissediyorum
Evet canim hastalandim sabah.hadi ins sen hamilesindirTestimi yaptim ama negatif.. buyuk ihtimal usuttum ben. Sen naptin hastalandin mi
Bence kan testi yaptir canim ben olsam meraktan catlardim:)Testimi yaptim ama negatif.. buyuk ihtimal usuttum ben. Sen naptin hastalandin mi
Yoktur ya heralde duzene girmedi. Esim de diyo zaten emindim olmadigindan diye. Korunuyoruz normalde. 1 kac kere korunmasiz yapmistik gecen aylarda. Bide bu ay ama geri cekme iste anlarsin.. imkansiz heralde. Bi heycandi kapildim tutuldum o da olmadi. Onumuzdeki ayi beklicem bakalim gelmezse artik giderim doktora :)Bence kan testi yaptir canim ben olsam meraktan catlardim:)
Bende umutlanmistim hatta suan nedense uzgunum birazcik elimde olmadan.diger ayi degerlendircezYoktur ya heralde duzene girmedi. Esim de diyo zaten emindim olmadigindan diye. Korunuyoruz normalde. 1 kac kere korunmasiz yapmistik gecen aylarda. Bide bu ay ama geri cekme iste anlarsin.. imkansiz heralde. Bi heycandi kapildim tutuldum o da olmadi. Onumuzdeki ayi beklicem bakalim gelmezse artik giderim doktora :)
O uzgunluk bende de var. Ne kadar erken desem de korksam da biraz alistirmistim kendimi heycan yapmistim ama.. olsundu boyle de mutluydukdu :) uzulme kuzum benim. Hayattayiz saglikliyiz. Onumuzde uzun yillar var. Hic cocugun yok mu ?Bende umutlanmistim hatta suan nedense uzgunum birazcik elimde olmadan.diger ayi degerlendircez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?