Bebek mi var?

Tebrıkler Can'ım gözün aydın test mi yaptın anlatsana nelerden şüpelendin
Gunaydin kizlar kirmizlilari gordum kalktıgımda.zaten testte cikmamisti o yüzden hazirlamistim kendimi üzülmedim aksine tam zamaninda adet olduğum icin sevindim.demmekki yumurtalarim saat gibi calisiyo:)27 gun hic sekmiyo beni panikletmiyo cok şükür.zaten ilk denememizdi korunmasiz.o yuzden calismalara devam rabbim salih evlatlar göndersin bize amin.

Gunaydin canim hayirlisi olsun artik bn hala gormedim 10 gun gecti gunum 3 kere test yaptm daha oncesnde negatif cikti o yuzden test yapasmda yok beklicem oyle haftaya kan testi yaparm olmazsam

Bence kan testi yaptir canim ben olsam meraktan catlardim:)
Yoktur ya heralde duzene girmedi. Esim de diyo zaten emindim olmadigindan diye. Korunuyoruz normalde. 1 kac kere korunmasiz yapmistik gecen aylarda. Bide bu ay ama geri cekme iste anlarsin.. imkansiz heralde. Bi heycandi kapildim tutuldum o da olmadi. Onumuzdeki ayi beklicem bakalim gelmezse artik giderim doktora :)

Bende umutlanmistim hatta suan nedense uzgunum birazcik elimde olmadan.diger ayi degerlendircez

Bende umutlanmistim hatta suan nedense uzgunum birazcik elimde olmadan.diger ayi degerlendircez
O uzgunluk bende de var. Ne kadar erken desem de korksam da biraz alistirmistim kendimi heycan yapmistim ama.. olsundu boyle de mutluydukdu :) uzulme kuzum benim. Hayattayiz saglikliyiz. Onumuzde uzun yillar var. Hic cocugun yok mu ?

Bebek bezi kampanyasından sizi de haberdar edeyim hanımlar; bebek bezi kampanyasına ulaşabilirsiniz. 2 kişiye 1 senelilk bebek bezi kazanma şansıı bizi bekliyor. Bol şanslar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben regl oldum bitmek uzereyiim ve 1.5 senedir olmuyor olsun istyrm ve her yöntemi denemek istyrm kaşık düşmesi diye birşey duydunuz mu hamile kaliniyormus hemen ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…