- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
B bebegim2017 tekrar hayırlı olsun canım bebeğin benimde 3 gün gecikmem var bugünde bekleyip 4. gün yapmayı düşünüyorum. İnş güzel sonucu bende alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptinmi canim?B bebegim2017 tekrar hayırlı olsun canım bebeğin benimde 3 gün gecikmem var bugünde bekleyip 4. gün yapmayı düşünüyorum. İnş güzel sonucu bende alırım
Test yaptinmi canim?
Tesekkür ederimm
Hayirli olsun cok sevindimmmm :)evet canım çok şükür dün 4 hafta 3 günlük hamile olduğumu öğrendim
teşekkürler canım :) seninde hayırlı olsun. bizde dün keseyi gördük ama bebiş çok küçük olduğu için 10 gün sonra tekrar gidecez. Kalp atışlarının da oluşacağını söyledi doktor.Hayirli olsun cok sevindimmmm :)
Bende bugün 6 haftalik oldum ve doktorda bebegimizi gördük suan sadece siyah bir nokta ama yinede cok güzel bir Duygu
Yok bizde sadece keseyi gördük 2,9 mm suan :) bizim birdahaki terminimiz 4 hafta sonra o zaman 10. haftada oluyorum kalp atislarini o zaman dinlerizteşekkürler canım :) seninde hayırlı olsun. bizde dün keseyi gördük ama bebiş çok küçük olduğu için 10 gün sonra tekrar gidecez. Kalp atışlarının da oluşacağını söyledi doktor.
Kalp atışlarını dinlediniz mi tatlım
Yok bizde sadece keseyi gördük 2,9 mm suan :) bizim birdahaki terminimiz 4 hafta sonra o zaman 10. haftada oluyorum kalp atislarini o zaman dinleriz
Amin insallahRabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin umarım sorunsuz sağlıklı bir gebelik geciririz hepimiz
Merhaba canim sonuc nedirinsvardir bebis.ben bu ovulasyon testi kullaniyorum ins sonuç alirizkisa suredeKızlar acill. Bugün 5. Günüm adetim geçiyor .belimde kasiklarimda batma var umutlanmakta istmyrm . 3. Gün gecince test yaptım sonuç negatif . Yarin kan vercm.oksa bile cisim umutlanmayayim
Benimde boyleydi ilk testim 5 gun sonra tekrar yapValla cnm varr goguslerim bel agrim kasik agrim cok fazla ben teste yaptim sanki ikinci cizgi slik gibi sen de bi baksana
Kan verdi mi canimKızlar acill. Bugün 5. Günüm adetim geçiyor .belimde kasiklarimda batma var umutlanmakta istmyrm . 3. Gün gecince test yaptım sonuç negatif . Yarin kan vercm.oksa bile cisim umutlanmayayim
Yok malllesef cnm yaBenimde boyleydi ilk testim 5 gun sonra tekrar yap
Allah razi olsun cnm Rabim seninde gonlune gore versinHersey sabir dualarim sizinle:**