Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

civcvimm yaa bende ev hanımı olmayı nasıl istiyom bi bilsennnnnnnnnnnnnnn hahahahaa oooooooooffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff çalışmak çalışmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk offffffffffffffffffffffffffff

günler neyim yapsakkk pastalar böreklerrr demi yaaaa oooooooooooooofffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff

civcvimm yaa bende ev hanımı olmayı nasıl istiyom bi bilsennnnnnnnnnnnnnn hahahahaa oooooooooffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff çalışmak çalışmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk offffffffffffffffffffffffffff

günler neyim yapsakkk pastalar böreklerrr demi yaaaa oooooooooooooofffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff

aynen çiçem yaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3işte mucize bekliyorum.....
kız altın günü yapardık...yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

burdayım canım işm var biraz herifi bekliyom sende yine sardırmışsın fıkralar neyim
arada ugrayıp bakıyom beni atan tutan varmı diye :1hug:

aman ne atıp tutucaz bir geliyorsun bir gelmiyorsun hastayım gedeyrum diyorsun burdasın yazmıyorsun müşterin var galiba....................:dance:

Sultan en güvendiği adamını Arabistan a hünkar göndermiş.
Hünkar, Arabistan da gezerken bakmış, Araplar entari giyiyorlar ama alta donları yok. Bir rüzgar esti mi, manzara felaket! Haber salmış, altına don giymeyenler kadı huzuruna çıkartılıp, hapsedilecek. Aradan günler geçmiş Arabın bir tanesi don giymemiş ve ilk rüzgarda olay fark edilmiş. Kadı huzuruna çıkartmışlar. Kadı sormuş:

- Adın?
- Aptülmecit
- Baba adın?
- Aptülleziz
- Evli misin?
- 5 tane karım var!
- Kaç çocuğun var?
- İlkinden 15, ikincisinden 17, üçüncüsünden 16, dördüncüsünden13, beşincisinden 18 tane.

Kadı kararını vermiş ve söylemiş: - Aptülleziz oğlu,Abdülmecit’in,don giymeye vakti olmadığından beraatine karar verilmiştir!

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gününüzz aydın olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın canlarııııııııımmmmmm, günün her zamankinden daha güzel ve hayırlı geçsin inşaallah
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

GÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BEN GELDıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....NAPIYORSUNUZ BAKıMMMMMMMMMMMMMMMMM...ÇATLAKLAR HAHAHA -tatlicadiarzu-

X