Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

EVET SENSıN BEBEMMMMMMMMMMM...TAMAM O ZAMAN ZORLAMA LEN YARIN BıDAHA ÇÖMCEKTıN NASILSA KAL ÖLE BıŞEY OLMAZ...FAYDALI FAYDALI delikafadulden

EVET SENSİN BEBEMMMMMMMMMMM...TAMAM O ZAMAN ZORLAMA LEN YARIN BİDAHA ÇÖMCEKTİN NASILSA KAL ÖLE BİŞEY OLMAZ...FAYDALI FAYDALI delikafadulden

ayyy canımmmmm benim demek :asigim: kalırım öyle tamam

(iki güzel lafa kanan salak aşık)

Okulda cezaya çarptırılan Acar başından geçeni annesine anlatıyordu. “Öğretmenin sandalyesinin üstüne bir raptiye koydular.”
-“Sen ne yaptın?”
-“Yapmaz olur muyum...Raptiyenin batmaması için, öğretmen tam oturacağı sırada sandalyeyi çektim, dayağı da ben yedim...”

ımtihanda hiç doğru cevap veremeyen öğrenciye kadın hocası:
-“Sana dedi, gözünün önünde kocaman bir sıfır veriyorum.”
-“Ama, öğretmenim ben buna lâyık değilim.”
-“Haklısın oğlum lâyık değilsin ama ne yapayım daha aşağısı yok.”

Dursun Temel'ine zaman görse onun kel kafasına takılırmış...

Yina bir gün Dursun Temel'lın kelını okşayarak:

"Tıpkı benim hatunun poposuna ben zıyor..." Bu duruma artık tahamül edemeyen Temel eliyle kel kafasını elleyerek:"Dogru söylüyorsun tıpkı karının poposu gibi..."

Cimri kadın, ölüm döşeğindeydi... Son anlarda, kocasına vasiyette bulundu.
“Bak, ben ölür ölmez, en çok bir hafta içinde yeniden evlenmeni istiyorum. Yalnız, senden bir ricam var. Bir sürü yeni kürklerim, yeni elbiselerim var, giyemedim. Hepsini, karına ver giysin. Sakin ihmal etme. Böylece beni hatırlarsın...”
Adam çaresizlik içinde başını salladı:
“ımkânsız karıcığım ımkânsız. Zira, senden sonra evleneceğim kadının bedeni iki numara daha büyük. Senin elbiselerin dar gelecek.”

civcvimm yaa bende ev hanımı olmayı nasıl istiyom bi bilsennnnnnnnnnnnnnn hahahahaa oooooooooffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff çalışmak çalışmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk offffffffffffffffffffffffffff

günler neyim yapsakkk pastalar böreklerrr demi yaaaa oooooooooooooofffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff

X