- Konu Sahibi sarxixcivciv
de bakem ha canımmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle size kocamanmn bi günaydın sonrasında dün evdeydim cok hastaydım bide validede misafir vardı akşama kadar ordaydım aslında aynı apt.deyiz ama eve gitcek vaktim olmadı orda cene yaptık
de bakem ha canımmmmmmmm
siz c.tesi pazar tek bıraktınız burda ektiniz biçtiniz ben size böle mi yaptım anlayışsızlar lmaz:
Civcivim ya canım aşilemde kastı artık sıkıldım kavuşamayan kartlaşmış iki tip...aaaa fenalık geldi artık içime biraz geniş aileye baktım zaten dizi bitti öle yani
Lİvaza len sana topİĞe sahİp Çık dedİk kİmse yokken gerek yokkİ bekÇİlİk yapmana
30 sayfa yapmışsınız ben yokum diye bi iyice eglenmişsiniz sagolun hep böyle olun hep başkalarının kafasını dagıtın ben garip...ben öksüz ben yetim....bensenağlama
cok kıskandım yaaa tanıdık tanımadık herkesi toplamışsınız
olmadımmmmm daha ama tıkınıyorum acık göbem çıktı bu ara
teşekkürler canımsanada günaydın canımcım geçmiş olsun......opuyorumnanaktan
oooo validede misafir karşılaması yaptın oh oh allah muhabbetinizi arttırsın severim anlaşan gelin kaynana çiftini bende anlaşırım...zemuszemus
Cİvcİvİvm oralarını gÖrmedİm kuŞum ya...sonuna denk geldİm ben...kesİnlkİkle varya o kadını bÖle nasıl yolasdım gelİyor anlatamam ya...Şıllık...Şeytan
teşekkürler canım
evet canım misafir karşıladık kısacası gün diyoruz ona canım bizimkisi aile apt. kaynana elti ben bide kiracımız var anlaşıp duruyoz iyiyizde elhamdülillah çok şükür:hulya::hulya: