Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

Günaydın bacım.. Tanışalım mı? :jeyyar: art niyetim yok yanlış anlaşılmasın :jeyyar:
Dün beni arkadaş listene eklemişsin buyrunnnnnnnnn
Eccük anlatıver kendni bakem buyrunnnnnnnnn
mrb canımcım ilk zamanlar cok anlattım kendimi topik bebek mevzuundan sıkılan herkese açık sanıp daldım içeri birde baktım herkes arki bende katıldım sonra herkesle konuştum anlaştım kısaca buranın bekçisi ila edildim baktım sende burdasın ekledim tşk.sende kabul etmişsinkaydirigubbakcemile5

LİVAZAAAAAAAAAAAAAAA ANAM RAMAZAN GEÇTİ BAYRAMI ETTİK HABERİN YOKMU delikafadulden
gelelim size dün benim üzerimden baya reyting almışsınız oruç iftar ibatet sadece ramazanda mı yapılır kuzum ramazanda yedim yedim şimdide ödüyorum bugün yedim y
ne yaaa daha bitiremedimcokacimcoook

puahahahahahahhahah :roflol: hakkaten haa.

neyse çok üstüne gitmeyelim. tamam livazacııım tamam canım. sahurda falan kalkma sen bi su iç yat. uykusuz kalma yaramaz sana kuzum e mi
canımcım depoyu doldurmadan olmuyo akşama kadar 500 kişiye laf anlatıyoz 7 den 70 e kayışım kopuyo gamyoncuiremsu

anam bu ne böyle yaaa herkes hafta sou diyem kaytarıyo hani bu topigin ilk sahiibi hani bu topikte kafa dagıtacaktık kız hepinizin mi kafası derli toplu dagınık olan yokmu

o kolay cnmmmmmmmm benim için annemle aynı semtteyizx validemde var....

hazırlansam aksam içinnnnnn yemek yiyip çıkıcaz..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…