• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Mevlüt'ü için hediyelik arıyorum 40 adet civarı

comely_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
769
86
53
31
Bebek mevlüdü için dağıtmalık birşeyler arıyorum bayanlar hediye edeceğim kendim için aramıyorum uygun fiyatlı varsa eliniz de yaptırdığınız fazla gelen falan alabilirim

Screenshot_2016-06-12-18-33-58.webp

Burdan nasil iletısime gecebilirim kurallari bilmiyorum instagram hesabi veriliyormu
Merhaba,
instagram, facebook vb bilgiler paylaşılmıyor, alışverişin gerçekleşmesi durumunda özel mesajlaşma sistemine kullanarak isim soyad, banka hesap numarası ve telefon bilgilerinizi veriyorsunuz alıcıya, alıcı da kendi adres bilgilerini veriyor.

Size resimleri nasıl atabiliirim

El emeği ürünlerinizin fotoğraflarını konu üzerinden ya da alıcı olan kişinin özel mesajına gönderebilirsiniz.
Mesaj yazma alanının sağ alt köşesindeki dosya yükle butonuna basarak ürün fotoğraflarını ekleyebilirsiniz.

Öerhaba kokulu taş sabun keçe ürünler kardeşim yapıyor isterseniz 1 liradan başlıyor özelden dönüş tapın bi sürü referanta gösterebilirim.

Bebek mevlüdü için dağıtmalık birşeyler arıyorum bayanlar hediye edeceğim kendim için aramıyorum uygun fiyatlı varsa eliniz de yaptırdığınız fazla gelen falan alabilirim
Ben de keçe işiyle uğraşıyorum, keçeden minik kuş,araba,baykuş vs aklınıza gelen şeyler. düşünürseniz yazabilirsiniz.

Back