yani baya oyalıyor açıkçası küçücük elbisenin yarım saat süreceğini hiç tahmin etmezdim , tanesine 3.5 tl dediler bunların bende örerim dedim şimdi kendimde sipariş alıyorum tabi fiyat çok daha uygun 1 tl :)
O kadar emek veriyorsun bari 1,5 -2 TL filan sat ya. Cidden bende bi bebek battaniyesi örüyorum motif motif yapıp birleştiriyorum, aynı bu elbisenin örgüsü gibi örülüyor oda, bi motif 20 dk da falan bitiyor, bu elbiseyi bide iki taraflı örüyosun sen o yüzden daha uzun sürüyor :) Sevindim ticarete dökmene de sevindim güzel hayırlı olsun :)
O kadar emek veriyorsun bari 1,5 -2 TL filan sat ya. Cidden bende bi bebek battaniyesi örüyorum motif motif yapıp birleştiriyorum, aynı bu elbisenin örgüsü gibi örülüyor oda, bi motif 20 dk da falan bitiyor, bu elbiseyi bide iki taraflı örüyosun sen o yüzden daha uzun sürüyor :) Sevindim ticarete dökmene de sevindim güzel hayırlı olsun :)
T i ptan corap.alip kenarina is yapabikirsiniz daha ise yarayacak birsey olabilir...ben gecen gun 1 torba buzdolabi susu attim bir sure sonra herkes atiyor... Ya da 1 tl ye mutfak havlulari alip toptancidan yine yavda kurulama bezi onlara is yapabilirsiniz. Tohim ya da fode dgitabilirainiz