• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek mevlüdü

haveyeri

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
13
3
8
34
bebek mevlüdünde dağıtmak için evde kendi emeğimle nasıl bir buzdolabı süsü yapabilirim , yardımcı olabilecek varmı?

Ya biri önerse de bende fikir alsam :)
ben yapmaya başladım bile :)
bebek-sekeri-12.webp

O kadar emek veriyorsun bari 1,5 -2 TL filan sat ya. Cidden bende bi bebek battaniyesi örüyorum motif motif yapıp birleştiriyorum, aynı bu elbisenin örgüsü gibi örülüyor oda, bi motif 20 dk da falan bitiyor, bu elbiseyi bide iki taraflı örüyosun sen o yüzden daha uzun sürüyor :) Sevindim ticarete dökmene de sevindim güzel hayırlı olsun :)

O kadar emek veriyorsun bari 1,5 -2 TL filan sat ya. Cidden bende bi bebek battaniyesi örüyorum motif motif yapıp birleştiriyorum, aynı bu elbisenin örgüsü gibi örülüyor oda, bi motif 20 dk da falan bitiyor, bu elbiseyi bide iki taraflı örüyosun sen o yüzden daha uzun sürüyor :) Sevindim ticarete dökmene de sevindim güzel hayırlı olsun :)
açıkçası biraz sıkışıktım elime para geçmesi için öyle dedim fiyatına mecburiyet yani biraz :)

Anladım, ilerde büyütürsünüz de inşallah işi :) sevindim valla hayırlı boll kazançlar :)

T i ptan corap.alip kenarina is yapabikirsiniz daha ise yarayacak birsey olabilir...ben gecen gun 1 torba buzdolabi susu attim bir sure sonra herkes atiyor... Ya da 1 tl ye mutfak havlulari alip toptancidan yine yavda kurulama bezi onlara is yapabilirsiniz. Tohim ya da fode dgitabilirainiz

Back