- 16 Şubat 2016
- 1.647
- 782
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Süleyman çelebi mevlidi yazarken bu duruma geleceğini ön görebilir miydi acaba? Henüz bağışıklık sistemi savunmasız olan minicik bebeği mevlid ile kalabalığa sokmak bana çok korkutucu geliyor. Durumu olmayan birine yardımda bulunmak onun hayır duasını almak çok daha mantıklı.Hanımlar hemen konuta girmek istemiyorm
Çok fazla çevremiz olmadığı ve annelerimi ile görüşmedigimiz için bebek mevludu yapmaktan cekiniyorum açıkçası. Ama çocuğum için dua da okunmasını istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.Benim gibi olup başka birşey yapanlar var mı? Ne bileyim kurban kesmek ya da başka birşey?
akika kurbani kestik ara ara bagislarda bulunuyoruz sadaka veriyruz bol bol da kendimiz dua ediyoruz mevlüt ne biliyim ben hibirine yaptirmadimHanımlar hemen konuta girmek istemiyorm
Çok fazla çevremiz olmadığı ve annelerimi ile görüşmedigimiz için bebek mevludu yapmaktan cekiniyorum açıkçası. Ama çocuğum için dua da okunmasını istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.Benim gibi olup başka birşey yapanlar var mı? Ne bileyim kurban kesmek ya da başka birşey?
Camide yaptırabilirsiniz, hocaya söyleyince ismiyle dua ediyo. Bi de dışarda lokmacıyla anlaşırsınız , gelen geçen lokma alır hayır yapmış olursunuz. Annem yaptırmıştı ordan biliyorum...Hanımlar hemen konuta girmek istemiyorm
Ben küçüklüğümden beridir bilirim mevlid yapıldığını bebeklere.ya bilmiyorum ama bir kaç sene öncesine kadar kim böyle bebek mevlüdü yapıyordu ben daha önceleri hiç duymadım . son zamanlarda moda oldu her modaya ayak uyduracak halimizde yok bence
Nasıl yani hoca okuyor kimse gelmiyor mu ? Bi dediğiniz mantıklı geldiCamide yaptırabilirsiniz, hocaya söyleyince ismiyle dua ediyo. Bi de dışarda lokmacıyla anlaşırsınız , gelen geçen lokma alır hayır yapmış olursunuz. Annem yaptırmıştı ordan biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?