AnaTalia Nefes’im, Derin Talya’m ve Minnakım Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Eylül 2017 417 638 40 30 Eylül 2018 Konu Sahibi AnaTalia #1 Merhaba bayanlar. Bir bebek mağazası ve internet sitesi kurmak istiyorum. Özellikle kolik bebek ve annelerine yardımcı olacak bu mağaza ve site. Sizce adı ne olmalı? Lütfen seçenekler dışında fikriniz varsa yazın
Merhaba bayanlar. Bir bebek mağazası ve internet sitesi kurmak istiyorum. Özellikle kolik bebek ve annelerine yardımcı olacak bu mağaza ve site. Sizce adı ne olmalı? Lütfen seçenekler dışında fikriniz varsa yazın
A arsimet Guru Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2013 775 842 30 Eylül 2018 Konu Sahibi AnaTalia #2 Seçtiğiniz isimleri beğenmedim çünkü kötü durumu hatırlattığı için itici. Tam tersi olumlu kısma vurgu yapsanız daha iyi olur bence relaxbebe gibi
Seçtiğiniz isimleri beğenmedim çünkü kötü durumu hatırlattığı için itici. Tam tersi olumlu kısma vurgu yapsanız daha iyi olur bence relaxbebe gibi
Littlefinger Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 1.345 3.129 30 Eylül 2018 Konu Sahibi AnaTalia #3 İsimleri ben de begenmedim baska bir isim koyun bence.