arkadaşlar...cumartesi günü doktora gittim, doktorum ultrasonla önce ciğerlerime baktı, ohss den sonra çok şükür karnımdaki ödem bayağı azalmış. ciğerlerimden de artık nefes sesi geliyor. sonra vajinal ultrasonla bi de bebeklerine bakalım,bakalım ne göreceğiz dedi:1shok:. tabii benim yüreğim ağzımda, doktorumun ne diyeceğini bekliyorum:1shok:. derken, önce 1 kese:ecrin_bebek:, sonra 2. kese:ecrin_bebek:, en son da 3. keseyi :ecrin_bebek:gördü...ve benim canım (allahımın gücüne gitmesin ama ) bayağı sıkıldı:bbo:. doktorum hemen moralimi bozmamamı söyledi. önce en iri olan keseye baktık veeeekalp atışlarını çok şükü ki sağlıcakla gördükopuyorumnanaktan... kalp atışlarını dinledik. müthiş birşeydi yarabbim.... sana şükürler olsun allahım:teytey:.... daha sonra diğer küçük keselere baktık. henüz onlarda kalp atışı yok. doktorum bir tanesinin daha küçük olduğunu ve 12. haftaya kadar büyük ihtimalle kaybolabileceğini söyleyince biraz içime su serpildi. diğerininse 2 hafta sonra belli olacakmış ne olacağı. yani tek çocuk bile olabilir dedi doktorum.hayırlısı yarabbim...
cumartesi günü üstüme giyecekbirşeyler bakmak için eşimle dolaştık. taytla ve kotla en azından şu 3 ayı doldurabileceğim , doğumdan sonra da hatta giyebileceğim bikaç parça eşya aldım. fakat cuma akşamından başlayan burun akıntım ve öksürük beni bayağı bi sıkıştırmaya başladımafoldumben. ertesi günse arkadaşlarla pikniğe gitmek için plan yapmıştık. eve geldiğimizde ben nefes nefese ve baş ağrısıyla birlikte kendimi yatağa zor attım. tabii piknik işini iptal ettik. o geceyi, pazargününü hep yatarak ve burun akıntısı, baş ağrısıyla mücadele ederek geçirdim. bugünse yine biraz baş ağrım var. akıntı azaldı. öksürük pek yok ama hamile kaldım kalalı ne kadar çok hastalandığımı düşünüyorum ve vicdan azabı çekiyorummafoldumben. inşallah bi daha hastalanmam...
dün doktorumu aradım. baş ağrımın geçmediğini, ne yapabileceğimi sordum. doktorum günde 3 taneyi geçmemek üzere parol içebileceğimi söyledi ama parol de bana pek etki etmiyor. akşam üzeri limonla birlikte ıhlamur kaynattım.1 kaşık toz zencefile bal katıp karıştırıp önce onu yedim,üzerine de ıhlamurumu içtim. biraz rahatlattı beni. şimdilik bu kadar. 2 hafta sonra tekrar doktora gidicem ve bebeklerimin ne durumda olduğunu tekrar inceleyeceğiz.
baş ağrısıyla ilgili tavsiyesi olan varsa bekliyorum arkadaşlar...
cumartesi günü üstüme giyecekbirşeyler bakmak için eşimle dolaştık. taytla ve kotla en azından şu 3 ayı doldurabileceğim , doğumdan sonra da hatta giyebileceğim bikaç parça eşya aldım. fakat cuma akşamından başlayan burun akıntım ve öksürük beni bayağı bi sıkıştırmaya başladımafoldumben. ertesi günse arkadaşlarla pikniğe gitmek için plan yapmıştık. eve geldiğimizde ben nefes nefese ve baş ağrısıyla birlikte kendimi yatağa zor attım. tabii piknik işini iptal ettik. o geceyi, pazargününü hep yatarak ve burun akıntısı, baş ağrısıyla mücadele ederek geçirdim. bugünse yine biraz baş ağrım var. akıntı azaldı. öksürük pek yok ama hamile kaldım kalalı ne kadar çok hastalandığımı düşünüyorum ve vicdan azabı çekiyorummafoldumben. inşallah bi daha hastalanmam...
dün doktorumu aradım. baş ağrımın geçmediğini, ne yapabileceğimi sordum. doktorum günde 3 taneyi geçmemek üzere parol içebileceğimi söyledi ama parol de bana pek etki etmiyor. akşam üzeri limonla birlikte ıhlamur kaynattım.1 kaşık toz zencefile bal katıp karıştırıp önce onu yedim,üzerine de ıhlamurumu içtim. biraz rahatlattı beni. şimdilik bu kadar. 2 hafta sonra tekrar doktora gidicem ve bebeklerimin ne durumda olduğunu tekrar inceleyeceğiz.
baş ağrısıyla ilgili tavsiyesi olan varsa bekliyorum arkadaşlar...