canım bebeğini kaybetmek seni derinden sarstığı için, onun yerine koyacak teselli bulucağın yeni bi bebek istiyosun, piskolojik olarak, buda çok normal. çok zor biliyorum çünkü bende anne adayıyım.seni nasıl derinden sarstı anlaya biliyorum. ama lütfen düşünmemeye çalış elinden geldiğince, tabi çok zor biliyorum, sen annesin daha hassassın, babaya göre, tabi anlayamazki bilemez, hissedemezki, sen taşıyosun onu, senin içinde can buluyor 1 günlükte olsa farkketmez. ama canım o cennette seni bekliyo zaten inan, böyle teseli et kendini, şimdi yasasaydı şu kadar olurdu, şu gün doğardı ,o gün gelir bu gün, doğacaktı dersin. içinden çıkanmıyacak hala getirirsin, bunalıma sokarsın kendini baska bişey düşünemezsin, kızınla daha çok ilgilen canım zamanı gelince küçük meleğin gelecek merak etme. hem eşininde gönlünü yaparsın bu arada.
Canim gercekten cok guzel yazmissin.
o tibbi bir sorun vardi yapmak zorundaydik diyor. ne biliyim benim verdigim tepkiyi vermesini bekleyerek
hata yapiyorum belki. ilk ogrendiginde cok bozuldu zaten, buda benim zoruma gitti acikcasi.
bu kadar cocuk dusunmeyen biri oldugu bilsem evlilik fikrimi gozden gecirirdim acikcasi
bn eminim ki 2. bebek olursa illaki benim istegimle olucak. ne zaman isticeni bilmiyorum.
ama bende zaten cok cesur degilim hazir bu kadar cesaretim varken bir tane daha olsun istiyorum.
cunku ona bakacak olan benim, o zaten bana yardim etmicek yani bebegi istesede etmez cunku
bebek bakmak ona gore sadece annenin gorevi. Rahati bozmayip yapmasaydin der.ben rahatimini bozmucam diye tekrar anne olmayacakmiyim. simdi kizim krese gidiyor. evde yalnizim saat 4 e kadar. bakabilirim diye dusunuyorum.
hem ilerde bende artik vazgecersem ve tek cocukla kalirsam sonrada pisman olurda onu suclarsam bu sefer
daha kotu olucak. cunku cocuk bakmakta en cok anne yipraniyor anne zorlaniyor. ben bunu goze herzaman alamamki . bilmiyorum aklima birton fikir girip cikiyor
hem ustelik bana demzeki su sene yapalim. ucu acik zaman verir
zaten suan belirsiz hersey is degisikligi yapmak istiyor . is degisikligi yapincada bilmiyorum ne dicek ozamda bir toparlayalim kendimizi der bilmiyorum. ona bu konuda guvenmiyorum acikcasi.
birde sinir oldugum baska bir konu ben spiralle hamile kalinca bana kalkti sen cikarttinmi yoksa dedi.
yuh dedim ya zaten o zamanlar bende cocuk dusunen biri degilim. dedim sana inanamiyorum. nasil
dersin bunu bana. bu ay da suphelendim hap kullaniyorum. yoksa duzenli almadinmi diyor bakarmisin
yani seytan diyorki gercekten yap . gorsun gununu.
iyi geceler
öncelikle bebeğinizi kaybetmenize çok üzüldüm
ama zaten bir cocugunuz varmıs bu kadar kafanıza takmayın bence
benım de aılemın cocukları olmamıs en basta sonradan ben olmusum
sanırım cocugunuz tek kalacak diye endiseleniyorsunuz
ama inanın tek olmak kötü bir sey değil
bütün imkanlarınızı ona sağlarsınız iyi bir gelecek kurarsınız
hıc cocugu olmayanlar var Allah size bir tane nasip etmiş belki 2. sinide nasip edecek
cok kafanıza takmayın hayırlısıyla olsun
eviniz huzurluysa 3 kisilik cekirdek aile olarakta mutlu olabilirsiniz:)
canim boylede mutluyuz ama ben tek cocukla gercekten kalmak istemiyorum
yani esim bole olmasa ekonomik problem olmasa 3-4 tane yaparim.
cunku bu ele gecmicek bir firsat belli bir yasa gelince zaten istesende yapamazsin.
35 den sonrasi riskliymis hem zaten bakmasida zor olur. eminim tek cocuk olmaminda guzel yanlari vardir
ama ben en az 2 olsun istiyorum.