- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabun tozuyla yıkayabilirsiniz. hem yumuşatıcı kullanmanıza gerek kalmaz. bence ilk günlre yumuşatıcı kullanmayın. dünyaya alışıncaya kadar ciltleri çok hassas oluyor, bebek yumuşatıcı olsa bile rahatsız edebilir. büyük oğlum alerjik bir yapısı olduğu için doğduğunda sivilce çıkmıştı küçük oğluma da pişik kremi bile alerji yapmıştıKimse cevap yazmamış![]()
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sabun tozunu nerden bulabilirim duydum ama hiç görmedim marketlerde? Bide yumuşatıcı koymazsam sabun tozu çok sert yapmaz mı çamaşırları?sabun tozuyla yıkayabilirsiniz. hem yumuşatıcı kullanmanıza gerek kalmaz. bence ilk günlre yumuşatıcı kullanmayın. dünyaya alışıncaya kadar ciltleri çok hassas oluyor, bebek yumuşatıcı olsa bile rahatsız edebilir. büyük oğlum alerjik bir yapısı olduğu için doğduğunda sivilce çıkmıştı küçük oğluma da pişik kremi bile alerji yapmıştı
marketlerde bebek ürünleri satan reyonlarda veya sabun bölümünde. sabun çamaşırı yumuşak yapar. bebeğinizi ilk günlerde ne kadar kimyasaldan uzak tutarsanız o kadar iyi olur.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sabun tozunu nerden bulabilirim duydum ama hiç görmedim marketlerde? Bide yumuşatıcı koymazsam sabun tozu çok sert yapmaz mı çamaşırları?
baby me diye bi bebek deterjanı var e bebekte ben hep onu kullanıyorum, aynı markanın leke çıkarıcısıda iyi tavsiye ederimTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sabun tozunu nerden bulabilirim duydum ama hiç görmedim marketlerde? Bide yumuşatıcı koymazsam sabun tozu çok sert yapmaz mı çamaşırları?
sabun tozu elde yıkamaya uygundur uzun vadede makınayı bozar hazır bebek reyonlarında satılanda deterjan katkısı var arada kaynayıp gıdıyorBu sabun tozu elde mi yıkanıyor
benim yavrum 3,5 aylık.ben hacışakir in bebek deterjanını kullanıyorum.çok yumuşak yapıyor ve hoş kokuyor ama leke çıkarmıyor. kaka lekesi filan olduğu zaman elimde azcık çitileyip makineye atıyorum
sabun tozu elde yıkamaya uygundur uzun vadede makınayı bozar hazır bebek reyonlarında satılanda deterjan katkısı var arada kaynayıp gıdıyor
eskıler kazanlarda kaynatırdı ya veya merdanelıde yıkarlardı
beyazları sarartır buyuzden sodada koyarlar hatta
makınada tıkanıklıga zamanla ıyı yıkamamasına neden olur