• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kilosu sevgili anneler 24haftalik hamileyim bebeğim 500 grm

Kirikkale71

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
23
5
1
Sevgili anneler 24 haftalık hamileyim ve bebeğim sadece 500 grm oğlumla kıyas ettimde çok zayıf acaba zayıf olduğu için cinsiyette yanılma payı olurmu daha önce böyle bir şey yasiyan varmi

ben diğer anneler düşünmüyor diye bisey söylemedim ve asla böyle bir şey söylemekte hadim değil kesinlikle beni yanlış anladı ben sadece fikir edinmek için sordum

Siz karıştırıyorsunuz sanırım hiç öyle bir şey yazmıyor yukarıda.

Arkadaşının bebeğinin kilosunu ve doktorunun uyumlu dediğini söylemiş sadece, ne var bunda?

Siz de diğer anneler hakkında bir şey dememişsiniz zaten.

ben diğer anneler düşünmüyor diye bisey söylemedim ve asla böyle bir şey söylemekte hadim değil kesinlikle beni yanlış anladı ben sadece fikir edinmek için sordum
Kendi kendine bi triplere girip konuşmak için konuşma falan diye saldırıya geçiyorsun sonra beni yanlış anladı diyorsun aynennn tabii canımm neyse tam sözcüğü bulamıyorum ama sizin gibi insanlara iyi niyette bile bulunulmaz neysee

Arkadaşının bebeğinin kilosunu ve doktorunun uyumlu dediğini söylemiş sadece, ne var bunda?

Bazı insanlar herkesle muhatap olunmaması gerektiğini hatırlatıyor insana. Bazı insanlar gerçekten değişik

Bazı insanlar herkesle muhatap olunmaması gerektiğini hatırlatıyor insana. Bazı insanlar gerçekten değişik

Sahiden çok ilginç bir durum yalnız, sanki konuyu başkası açmış da yorumlar hanımefendiye gitmiş gibi 😬🤣

Sahiden çok ilginç bir durum yalnız, sanki konuyu başkası açmış da yorumlar hanımefendiye gitmiş gibi 😬🤣
Bi de soru sorup sana cevap ver diyen olmadı demiş😏 anneler düşünür vs demiş ben sanki düşünmüyorsun falan dedim durduk yere konuşmak için konuşma yazmış sanki onu tatmin etmek gibi bi çabaya girdim Kendi kendine triplere giriyor değişik 😏

Bi de soru sorup sana cevap ver diyen olmadı demiş😏 anneler düşünür vs demiş ben sanki düşünmüyorsun falan dedim durduk yere konuşmak için konuşma yazmış sanki onu tatmin etmek gibi bi çabaya girdim Kendi kendine triplere giriyor değişik 😏
Zaten eğer ilk yorumlara baktiysaniz çok güzel cevap vermiş bazı hanım efendiler fazlasıyla tatmin edici zaten çok teşekkür ederim onlarada bu arada

Zaten eğer ilk yorumlara baktiysaniz çok güzel cevap vermiş bazı hanım efendiler fazlasıyla tatmin edici zaten çok teşekkür ederim onlarada bu arada

Forumda konu açarsınız, isteyen herkes yorum yapar, yeterli cevap geldiyse bildirirsiniz, konunuz kapanır. Konu açıyorsunuz, birçok kişi görüp cevap yazmazken size vakit ayırıp yazan kişiye saygısız bi üslup kullanıyorsunuz. Kusura bakmayın, yaptığınız ayıp. Bu üslupla birkaç kere daha insan terslerseniz muhtemelen forumda mimlenir, ihtiyacınız olan konularda yardım alamazsınız haberiniz olsun.

Back