Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgili anneler 24 haftalık hamileyim ve bebeğim sadece 500 grm oğlumla kıyas ettimde çok zayıf acaba zayıf olduğu için cinsiyette yanılma payı olurmu daha önce böyle bir şey yasiyan varmi
ben diğer anneler düşünmüyor diye bisey söylemedim ve asla böyle bir şey söylemekte hadim değil kesinlikle beni yanlış anladı ben sadece fikir edinmek için sordum
ben diğer anneler düşünmüyor diye bisey söylemedim ve asla böyle bir şey söylemekte hadim değil kesinlikle beni yanlış anladı ben sadece fikir edinmek için sordum
Kendi kendine bi triplere girip konuşmak için konuşma falan diye saldırıya geçiyorsun sonra beni yanlış anladı diyorsun aynennn tabii canımm neyse tam sözcüğü bulamıyorum ama sizin gibi insanlara iyi niyette bile bulunulmaz neysee
Bi de soru sorup sana cevap ver diyen olmadı demiş anneler düşünür vs demiş ben sanki düşünmüyorsun falan dedim durduk yere konuşmak için konuşma yazmış sanki onu tatmin etmek gibi bi çabaya girdim Kendi kendine triplere giriyor değişik
Siz karıştırıyorsunuz sanırım hiç öyle bir şey yazmıyor yukarıda.
Arkadaşının bebeğinin kilosunu ve doktorunun uyumlu dediğini söylemiş sadece, ne var bunda?
Siz de diğer anneler hakkında bir şey dememişsiniz zaten.
Bi de soru sorup sana cevap ver diyen olmadı demiş anneler düşünür vs demiş ben sanki düşünmüyorsun falan dedim durduk yere konuşmak için konuşma yazmış sanki onu tatmin etmek gibi bi çabaya girdim Kendi kendine triplere giriyor değişik
Forumda konu açarsınız, isteyen herkes yorum yapar, yeterli cevap geldiyse bildirirsiniz, konunuz kapanır. Konu açıyorsunuz, birçok kişi görüp cevap yazmazken size vakit ayırıp yazan kişiye saygısız bi üslup kullanıyorsunuz. Kusura bakmayın, yaptığınız ayıp. Bu üslupla birkaç kere daha insan terslerseniz muhtemelen forumda mimlenir, ihtiyacınız olan konularda yardım alamazsınız haberiniz olsun.