• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kilosu sevgili anneler 24haftalik hamileyim bebeğim 500 grm

Kirikkale71

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
23
5
1
Sevgili anneler 24 haftalık hamileyim ve bebeğim sadece 500 grm oğlumla kıyas ettimde çok zayıf acaba zayıf olduğu için cinsiyette yanılma payı olurmu daha önce böyle bir şey yasiyan varmi

23 haftalıkken 610 grammış benim bebeğim. Bi tık zayıf kalmış zayıflığın cinsiyetle alakası olup olmadığını bilmiyorum düşünmüyorum da fakat kilo için kefir muz kaşar peyniri yiyebilirsiniz.

Sevgili anneler 24 haftalık hamileyim ve bebeğim sadece 500 grm oğlumla kıyas ettimde çok zayıf acaba zayıf olduğu için cinsiyette yanılma payı olurmu daha önce böyle bir şey yasiyan varmi

23 haftalıkken 610 grammış benim bebeğim. Bi tık zayıf kalmış zayıflığın cinsiyetle alakası olup olmadığını bilmiyorum düşünmüyorum da fakat kilo için kefir muz kaşar peyniri yiyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim sanrım günlük stresten dolayı böyle oluyor alah hepimizin yardımcısı olsun

Kuzenimde de öyle olmuş tu detaylı ulturasonda bile kiz denmişti ve ankarada yaşıyor kendisi oğlu oldu çevremde Bi kaç kişiden de duymuştum o yüzden Bilgi almak istedim cvlarniz için çok teşekkür ederim

Sizde annesiniz buradaki herkes çok iyi bilirki anne olmak hiç kolay bisey değil bebeğinizi kendinizden ve herseyi ile düşünmek zorundasınız

Uyumlu dediğini konuşmak için konuşma
Peki sizin bebeğiniz 24 haftalıkken ne kadar Di hanım efendi ben
konuşmak için konuşma derken ? onun söylediğini söylüyorum git doktoruna sor o zaman uyumlu mu değil mi burda sorup sonra saçma sapan cevaplar vermeyin
Sizde annesiniz buradaki herkes çok iyi bilirki anne olmak hiç kolay bisey değil bebeğinizi kendinizden ve herseyi ile düşünmek zorundasınız
Zaten bi tek siz düşünüyorsunuz diğer anneler düşünmüyor. Sana ters bisey diyen mi oldu ? Kafana takıldıysa doktorunuza sorun seni tatmin etmek gibi bi niyetim yok

İşine bak o zaman sana cvp
konuşmak için konuşma derken ? onun söylediğini söylüyorum git doktoruna sor o zaman uyumlu mu değil mi burda sorup sonra saçma sapan cevaplar vermeyin

Zaten bi tek siz düşünüyorsunuz diğer anneler düşünmüyor. Sana ters bisey diyen mi oldu ? Kafana takıldıysa doktorunuza sorun seni tatmin etmek gibi bi niyetim yok
cvp yaz diyen olmadı

Benim ikizlerimin o haftada kilosu. B oğlum, A kızım. Cinsiyette yanılma olmaz, ben 17. hafta gibi oğlumu, 20’de kızımı öğrenmiştim. İkizler tek bebeğe göre daha zayıf olur
FEBE6444-AE3D-483B-8415-08F0BC4642E7.jpeg

ben diğer anneler düşünmüyor diye bisey söylemedim ve asla böyle bir şey söylemekte hadim değil kesinlikle beni yanlış anladı ben sadece fikir edinmek için sordum
Size kötü bir şey söylenmemiş ki niye bu agresiflik ?

Back