- 19 Nisan 2022
- 142
- 113
- 33
Çocuk daha dünyaya geldiğini anlayamadıBebişin haberi varmı tuvalet eğitimi aldığından merak ettim
Bebekler uyurken çiş yapmiyorsa geceleri o bez niye balon gibi şişiyor ilk doğduğundan beri? Daha geçen gün gece sızdırıyor diye bez markamı bile değiştirdim.Ya kızlar bu bebegi bezlememek bez degistirmeye usenmek icin yapilan bir sey degil hatta bebegi bezlemek kolaya kacmak demek.Tuvalet egitimi demedim farkindaysaniz iletisimi dedim bebegi gozlemleyip cisinin geldigini anladigin an bezi aciyosun olay bu.Bebekler adh hormonunu uyurken salgilamiyor yani uyurken cis yapmazlar uyanikken yaparlar .
Anlayissizlik yapmayın lütfen. Tekrar diyorum.Benim anneligimi elestirme hakkınız yok.Ben size başka bir şey sormuştum bilginiz yoksa saçma sapan şeyler yazmayın lütfen.Konu alakasız yerlere gidiyor.Bilmeden konuşuyorsunuz.He bebegin bezini değiştirmek zor geldi diye 10 gunluklen klozete tuttum he.boyle absürt bi seye inanabildiginize ve konuyu idrak etmeye çalışmayisiniza şaşkınlıkla bakıyorum.
Hayırlısı artık lütfen yorum yapmayın konuyu nerden sileceğimi bulamadım.
Hamileyken benim de karşıma çıktı bunlar bir sürü video izledim YouTube da. hiç niyetlenmedim tabi ki ama bebek doğunca anladım ki saçmalık. Yat dinlen emzir geç Allah aşkınaAraştırın gençler
Ya kızlar bu bebegi bezlememek bez degistirmeye usenmek icin yapilan bir sey degil hatta bebegi bezlemek kolaya kacmak demek.Tuvalet egitimi demedim farkindaysaniz iletisimi dedim bebegi gozlemleyip cisinin geldigini anladigin an bezi aciyosun olay bu.Bebekler adh hormonunu uyurken salgilamiyor yani uyurken cis yapmazlar uyanikken yaparlar .
Anlayissizlik yapmayın lütfen. Tekrar diyorum.Benim anneligimi elestirme hakkınız yok.Ben size başka bir şey sormuştum bilginiz yoksa saçma sapan şeyler yazmayın lütfen.Konu alakasız yerlere gidiyor.Bilmeden konuşuyorsunuz.He bebegin bezini değiştirmek zor geldi diye 10 gunluklen klozete tuttum he.boyle absürt bi seye inanabildiginize ve konuyu idrak etmeye çalışmayisiniza şaşkınlıkla bakıyorum.
Ya kızlar bu bebegi bezlememek bez degistirmeye usenmek icin yapilan bir sey degil hatta bebegi bezlemek kolaya kacmak demek.Tuvalet egitimi demedim farkindaysaniz iletisimi dedim bebegi gozlemleyip cisinin geldigini anladigin an bezi aciyosun olay bu.Bebekler adh hormonunu uyurken salgilamiyor yani uyurken cis yapmazlar uyanikken yaparlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?