• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek KALCA CIKIGI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tuvalet eğitimini tavsiye eden kaynağa sorun bence bu soruyu. Burada kim nasıl bilebilir hayatımızda denemediğimiz bir şey. Tavsiye edenler bunu da açıklıyordur herhalde bu kadar hassas bir konuda garantisini veriyordur olmayacağının diye düşünüyorum. Siz de anne olarak kesinliği olmayan bir şey için çocuğu denek olarak kullanmış olamayacağınıza göre sorun yoktur.

Ya kardeşim kimsenin denek olarak kullandığım yok neden anlamıyorsunuz tövbe tövbe bu bi deney değil.tamam o zaman çocuğun altını değiştirirken bacaklarını kaldırınca ağladı desem ne değişecek. Cevap vermeyin aklınıza yatmiyorsa.cocugu çömelip yapılan bi şey degil bu.benim sormak istediğim başka bir şeydi kursağımda bıraktınız.tamam en iyi anne sizsiniz.sizden başka herkes yanlış.okey.allah yolunuzu açık etsin daha fazla yorum yapmayın.
Yok gaz çıkarırken korkuyormuş da yok bilmem ne tamam en iyi en harika anne sizsiniz.bol bol ureyin harikasınız.

Sirf altini degistirmemek icin uc gunluk bebege iskence pes. Merdiveni desteksiz 3 basamak cikan bir cicuga gece gunduz tuvalet egitimi baslayabilirsinjz derler. Su Rus kadini mi dinledin naptin o minigin kokuna memene sevgine ihtiyaci var sacma sapan uygulamana degil

İnternette her yazan bilgiye körü körüne inanmak da saçma her çocuğun özelliği kişiliği farklıdır bi tanıdığıma 4 saatte bir besleyin demiş doktoru o yüzden çocuk süt istese de vermiyordu, bu gözler daha neler görücek çocuğun içi dışına çıkıyor son 5 dk diyor kafayı yemelik tamam çocuk normal kiloda ama 8 aydan sonra bebeklerin kilo verdiğini hesaba katmıyorlar benim bebem 6 aylıkken topaç gibiydi emekleme yürüme şuan yine zayıf iyi yiyen bebek olmasına rağmen böyle. Tuvalet eğitiminin de zorlu olmadığını düşünüyorum, çocuk hazır olmadan önce zorlanırsa zor hatta ters tepebilir. O hazır hissedince hiç de zorlu olmuyor.

Ya kızlar bu bebegi bezlememek bez degistirmeye usenmek icin yapilan bir sey degil hatta bebegi bezlemek kolaya kacmak demek.Tuvalet egitimi demedim farkindaysaniz iletisimi dedim bebegi gozlemleyip cisinin geldigini anladigin an bezi aciyosun olay bu.Bebekler adh hormonunu uyurken salgilamiyor yani uyurken cis yapmazlar uyanikken yaparlar .
Anlayissizlik yapmayın lütfen. Tekrar diyorum.Benim anneligimi elestirme hakkınız yok.Ben size başka bir şey sormuştum bilginiz yoksa saçma sapan şeyler yazmayın lütfen.Konu alakasız yerlere gidiyor.Bilmeden konuşuyorsunuz.He bebegin bezini değiştirmek zor geldi diye 10 gunluklen klozete tuttum he.boyle absürt bi seye inanabildiginize ve konuyu idrak etmeye çalışmayisiniza şaşkınlıkla bakıyorum.
Hayırlısı artık lütfen yorum yapmayın konuyu nerden sileceğimi bulamadım.

Ya kızlar bu bebegi bezlememek bez degistirmeye usenmek icin yapilan bir sey degil hatta bebegi bezlemek kolaya kacmak demek.Tuvalet egitimi demedim farkindaysaniz iletisimi dedim bebegi gozlemleyip cisinin geldigini anladigin an bezi aciyosun olay bu.Bebekler adh hormonunu uyurken salgilamiyor yani uyurken cis yapmazlar uyanikken yaparlar .
Anlayissizlik yapmayın lütfen. Tekrar diyorum.Benim anneligimi elestirme hakkınız yok.Ben size başka bir şey sormuştum bilginiz yoksa saçma sapan şeyler yazmayın lütfen.Konu alakasız yerlere gidiyor.Bilmeden konuşuyorsunuz.He bebegin bezini değiştirmek zor geldi diye 10 gunluklen klozete tuttum he.boyle absürt bi seye inanabildiginize ve konuyu idrak etmeye çalışmayisiniza şaşkınlıkla bakıyorum.
Bebekler uyurken çiş yapmiyorsa geceleri o bez niye balon gibi şişiyor ilk doğduğundan beri? Daha geçen gün gece sızdırıyor diye bez markamı bile değiştirdim.
Bişey okumussunuz ve saçma bir şekilde mantıklı gelmiş onu anladım da 13 günlük bebekten bahsediyoruz Allah rızası için az mantık, gözlemleyerek çişinin geldiğini nasıl anlayabilirsiniz o kadar küçük bebeğin. Bahsettiğiniz kaka olsa ok derim. Açınca yapıyor olabilir ve sizde bak ben anladım,bildim diye övünüyor olabilirsiniz ama o kadar küçükken zaten aşırı sık çiş yapiyolar illa ki denk geliyor. Benim bebeğim 7 aylık altı açık olmadigi sürece öyle anlaşılacak bir durumu olmuyor. Altı açıkken de erkek olduğu için anlayabiliyorum çiş yapacağını. Daha dünyayla iletişim kuramamis el kadar bebekle tuvalet iletişimi vs diye sacmalayin Allah aşkına. Ayrıca kalça çıkığı korkusu yasadiysaniz riskli bir tutuş şekliniz var demektir. Bırakın bebeğiniz bebekligini yaşasın.

Bebeğiniz daha 13 günlük ve hiçbir şey bilmiyorsunuz :)
Adh hormonu geceleri sağlıklı bireylerde daha çok salgılanır ki gece alt ıslatmayalım. Bebekte salgılanmıyor muymuş o zaman alt ıslatması gerekiyor?
Ve tabi ki bezlemek yenidoğan döneminde kolay kısmı. Kendi kendinize lohusalığı zorlaştırmayın.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yi etiketleyip konunu kapatmak istediğini yaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back