Gazi olabilir ne kadarlik bebeginizArkadaşlar bugün bebegimi tutarken bi anda ağlamaya başladı ve çok sesli bir şekilde agladi.Bacaklarindan tuttuğum bi pozisyonda ve kalca cikigi mi oldu acaba diye çok korktum uzun süre ağladı.
Kalca cikigi bebegi 1 kere bile yanlış tutunca olabilen bir şey mi ?
13 günlük. TUVALET iletisimi deniyorduk lazimliga tutuyordum.o yüzden korktumGazi olabilir ne kadarlik bebeginiz
Bu da yeni moda çıktı. Yeni doğan bebeklere tuvalet eğitimi veriyolar. Biz, emecek mi, sütüm yeterli mi acaba derdindeydik anca o zamanlarBelli o an canı yanmıştır belki gazı vardır doktora götürmeden bilemeyiz. Kalçayı bilemem ama kol falan bır kerelık bır yanlışta çıkabiliyor sonuçta . Çok küçük bebek daha dünyaya geldiğinin farkında değil tuvalet iletişimi nedir
13 gunluk bebeyle ne lazimligi bacim ya birakin boyle seyleri bebek bebek gibi yaşasın yaaa el kadar bebelerden cok sey bekliyosunuz gercekten... benimde 2 aylik bebegim var tobe aklima gelmiyo oyle seyler zamani gelince olur hepsi... hersey olabilir bi doktora goturmek lazim sonrasindada agladimi. Aglarken bacaklarini falan sıkıyomuydu13 günlük. TUVALET iletisimi deniyorduk lazimliga tutuyordum.o yüzden korktum
Doydumu doymadimi tek derdim bu el kadar bebelerden neler bekliyolar aklim almiyoBu da yeni moda çıktı. Yeni doğan bebeklere tuvalet eğitimi veriyolar. Biz, emecek mi, sütüm yeterli mi acaba derdindeydik anca o zamanlar
Artık 13 günlük bebeklere de mi tuvalet eğitimi veriliyor, hani hazır olması lazımdı çocuk istemiyosa zorlanmıcaktı, 13 günlük çocuğun rızası var mı
Mantık şu (ya da mantıksızlıkDoydumu doymadimi tek derdim bu el kadar bebelerden neler bekliyolar aklim almiyo
Yani süte alıştırıp sonra sütten de kesmeye çalışıyoruz direkt adana verelim bol sumaklı soğanlı mademMantık şu (ya da mantıksızlık): bebek dünyaya bezsiz geliyormuş. Biz bu bebeği beze alıştırıp sonra da o bezden kurtarmaya çalışıyormuşuz. Ama gelin görün ki taş devrinde de yaşamıyoruz
Eee ohaa yanii. Hamur gibidir o bebek siz tuvalet pozisyonunda tutarken ne hale geliyordur şimdi. Ne aceleniz var yaa zamanı gelsin verirsiniz eğitimi şeyini. Yarın bi doktora götürün baksınlar ben korktum burda ya13 günlük. TUVALET iletisimi deniyorduk lazimliga tutuyordum.o yüzden korktum
Daha 13 günlük bebeği lazımlığa tutmak ne ya? Gerçekten doğurmak için ehliyet gerekmeli ya13 günlük. TUVALET iletisimi deniyorduk lazimliga tutuyordum.o yüzden korktum
Araştırın gençler
Kalca cikikligi olsa sürekli ağlar yeğenime öyle olmuştuArkadaşlar bugün bebegimi tutarken bi anda ağlamaya başladı ve çok sesli bir şekilde agladi.Bacaklarindan tuttuğum bi pozisyonda ve kalca cikigi mi oldu acaba diye çok korktum uzun süre ağladı.
Kalca cikigi bebegi 1 kere bile yanlış tutunca olabilen bir şey mi ?
55 günlük benım bebeğim. Daha yeni emzırmeye alıştırdım ama süt az onu artırmaya calısıyorum mama bıraksın dıye ugrasıyorum.Tuvalet olayını sadece kaka kontrolu yapıyorum mukus var mı rengi şöyle böyle falan diye. Tek düşüncem sağlığı. Surası mor burası böyle diye bende kafayı yiceeem ama tuvalet olayı düşüneceğim en son şey hele yürüsün bi bebe ya bı neyin ne olduğunu anlamaya baslasın. Herkesin fıkrı anneliği tabi kendıne özeldir istediğini yapar ama 13 günlük bebek daha adapte olamamıştır hâlâ anne karnı arar kendını toplar. Bazı şeyleri anlayamıyorum.Bu da yeni moda çıktı. Yeni doğan bebeklere tuvalet eğitimi veriyolar. Biz, emecek mi, sütüm yeterli mi acaba derdindeydik anca o zamanlar
Çok sağol teşekkür ederimKalca cikikligi olsa sürekli ağlar yeğenime öyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?