bebek istiyorummmmm :(

Valla bu çabayla ikiz bile olur:) Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bende çok baktım bunlara ama sanırım adet belirtileeiyle hamilelik belirtileri çok benzerlik gösteriyor öyle hemen pozitifte çıkmıyor beklemekten başka çare yok. Okurken bende umutlandım adınıza sonucu yazın bari sonrasında.

5 aylik evlilik daha erken degil mi ? Sanirim bizim ne demek istedigimizi bebek oldugu zaman daha iyi anlarsiniz. Hissettiginiz belirtiler muhtemelen psikolojik. Beklentiye girmeyin bence . Cunku belirtiler bu kadar erken aslamaz. Mide bulanmasi gogus buyumesi felan.

Esinle ilgili bi problem yoksa ovulasyon testi ise yarar genelde. Birde bu kadar cok ikiski pek mantiklu degil. Sperm kalitesi duser. En iyisi gun asiri olmasi.

Aynı şekilde yumurtlama günlerini takip ederek 4 ayda hamile kaldım. Yumurtlamamı clearblue çift hormon göstergeli ovilasyon testi ile takip ettim. Ayrıca preseed mavi olan kutulu kullandım. Ams ben evliliğim 3. Yılında hamile kaldım. Ondan öncede 2 yıl sevgili dönemimiz olmuştu . Toplamda 5 yıldır birlikteydik yani. 5 ay biraz erken tatlım çünkü Bebek bakımı çok zor . Şuan oğlum 14 aylık resmen doğduğundan beri totomuzun üstüne oturamadık eşimle. YAda karı koca doğru düzgün birlikte zaman geçiremedik. Biraz evliliğini yaşa , en azından 1 sene kocanla vakit geçir

5 aylik degil 1 - 1. 5 yillik evli iken bile esimle cocuk konusunda terettutluyduk. olsun mu olmasin mi diye. biz kendi kendimize istemezken cenabi mevlam zaten vermiyormus cocuk meger :))) bizde saf saf koeundugumuzu zannediyoruz.

5 aylik evlisin daha... bi evlilige alissaydiniz biz evlenmedne once 7 yil tandiik birbirimizi ama eyninevde yasamak cok farkliymism birbirimizin huyunu suyunu ogrnene kadar bazen cok kirildim bazen cok kirdim ama sonunda tanidik ve alistik birbirimize.
5 ayda alisip taniyamiyorsun daha...
7 yil tanidigimiz halde ayni evde yasmaaya bsslayinca sanki tekrardan yeniden tanismis gibi oluyorsun. sifirlaniyor hersey....
Bence biraz zaman tani. ve 5 aylik evli iken 2 ay hamile kalmadin diye bukadar arayis bukadar stres icine girersen yillara olmayabilir (ALLAH korusun).
Herseyin basi stres. strese girersen isin zor.
1 yil 2 yil olmamasi normal. domtorlar bile 3 yil musade veriyor.
Sen soyle dusuneceksin. hic boyle corek olarina ovulasyon testlerine dusmeden.

Biz artik.bebek dusunuyoruz korunmuyoruz. bezmana olursa.. kendini servest birakcaksim rahat olacaksin ki olsun bebek. stresle olmaz.
Kendine mesela 6 ay ver. korunmuyorum 6 ay bi gecsin bakalim de. rahat ol. o 6 ay icinde olmazsa bir dr de hormon testi yaptirirsan normal ise. zaten 1-2 sene normal bir surec.

BUyugumdur buyuk ihtimal senden. Abla tavisiyesi 2 ay bebek dusunmekle bukadar arayis ve strese girersen olacagi varaada olmaz. dedigim gibi 6 ay akisina biraktim olursa olur diye dusun bence oyle devam et... bak nasil hamile kaliyorsun

Yazınızı okurken yüzümde gülümseme belirdi çok tatlısınız :) İnşallah tez zamanda bebeğiniz olur

sperm kalitesi de önemli, gün aşırı ilişki yaşayın, sizinki sadece aşırı olmuş :))
yumurtlama döneminizde bir gün yapıp bir gün yapmayın..
bu kadar da kafanıza takmayın, bizim ikinci heralde ayda sadece bi kere birlikte olmuştuk kazayla oluverdi, yumurtlama dönemi miydi değil miydi onu bile bilmiyorum :)
eşim hala dalga geçer, ceketimi üzerine atsam hamile kalıyosun diye :))

Sabah sabah okumasaydim iyiydi kahvemi icemedim iyimi akinti yumurtlama gaz sperm annam bu ne acele kiz daha dur bi sabir et belliki anne olmak istiyorsun allah eli ayagi düzgün saglikli evlat nasip etsin acele ediyorsun her gün iliskiye girmek dogru degil sper kalitesi düsüyo 2 güne bir girmek lazim ve hamileykende adet olan var arkadasim oldu üstüne görmek diyorlar daha cok yeni evliligin ben keske biraz evliligimin tadini cikarsYdim diyorum ama allah yokluklarinida vermesin

Kız yok ne alakası var ben 21 yaşındayım 3 sene oldu evleneli daha yeni olsamı acaba diyorum. Cahillikte etki ediyor tabi , ama insanın yapısına bağlı , evliliğin 3 yılda oturduğuna inanıyorum ben

sakin ol canım daha dur yeni evlisin. öncelikle ben başlarda hiç bir belirti yaşamadım aksine adet belirtilerim oldu adet olacağımı beklerken hamile kaldım.
ama canını sık diye anlatmayacağım sadece pozitif ol kafanı rahatlat diye anlatacağım. 7 ay bebeğim olsun diye uğraştım. çırpınıyordum herşeyi belirti sanıyordum resmen psikolajim bozulmuştu. ve sonunda hamile kaldım. sağlıksız gebelikti ve bebeğimi kaybettim 10 haftalıkken. sonra artık isyan etmiyeceğim hayırlısı nezamansa ozaman gelsin bebeğim diye dua ettim ve kürtajdan 2 ay kadar sonra korunurken hamile kaldığımı öğrendim.
canım isyan etme benim yaşadıklarımı düşmanım yaşasın istemem ama yeterki bebeğim olsun diye çok acı çektim. bebeğin nezaman isterse ozaman glecektir. herşeyi zamana bırak ve ilişkiyi bebek için değil aşk için yap

çocuk için 5 ay kısa bi süre değilmi ya ?
bu ne acele bi evliliğini düzene sok ilk önce birlikte vakit geçirin
evlenipte hemen çocuk yapan insanları hiç anlayamıyorum

Yaşadıklarının aynısını yaşadım.yok ovulasyon testleri,ovulasyon günlerini takip et,bi acele bi stres.dr.a gittik durduk.daha 6 ay olmuş deneyeli bu ne acele dedi dr.lar hep:)her regl oluşumda bağıra bağıra ağlıyordum.çok korkuyordum ya olmazsa diye.genç olsam bu kadar korkar mıydım bilmiyorum.yaş 39du.sekizinci ay hamile kaldım canım.40 yaşındayım ama ben.
Yaşın 30 dahi yoktur eminim.acele edip strese girme.bir yıla kadar hamile kalamasan da normal canım.

Beklediğim adetim bir hafta gecikince test yaptım.adet belirtileri vardı sadece bu süreçte.tek fark her ay adet öncesi çıkan sivilce çıkmamıştı bu kez.ondan bir hafta sonra da inanılmaz mide bulantıları başladı.

Belirtileri takip etme bence :)
Biz eşimle bebek denemeleri yaparken kendimde hep belirti arar durur umutlanırdım, hüsran olurdu.. Sonra bir ay hiç bir belirtim olmadı, gene olmadı dedim, hamileymişim :) şimdi 4 aylık oğlum.

Çok klasik ama oluruna bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…