• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek istiyorum

aglasterhausen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
7
0
36
Almanya
Merhabalar ben 34 yasindayim bu ikinci evliligim ilk evliligimde iki kizimi cigerleri gelismedigi icin normal dogum yaptiktan iki gün sonra kaybettim daha sonra esimden ayrildim.Aradan 9,5 sene gectikten sonra evlendim 5 ay sonra hamile kaldim cok zor bir hamilelikti cünki esim almanyada ben tr deydim kizim dogdu ve doktor kalbinde delik oldugunu ve damari kisa oldugu icin kanin devir yapmadigini söyledi acil amilyata alinmasi gerektigini söyleyince sezeryanla dogum yaptigim halde hastaneden ciktik ve özel hastaneye yatirdik bir haftalikken yavrum cok ama cok agar bir amilyata girdi sabah 10 aksam 6 ve bitanemi kaybettik.Aradan 2 sene gecti biz yine bebek istiyoruz ama malesef olmuyor 6 ay önce hapi biraktim kalamiyorum.Sizlere sorum esimin ilk evliliginden olan oglu bizimle kaliyor 15 yasini doldurdu biz esimle fahat olamiyoruz bizi dinliyor ve beni kabullenemedi hala esimde sürekli odaya ciktigimiz zaman yine dinliyormu ordami diye huzursuz oluyor tabiki bende ayni sekilde dusa bile giremiyoruz esimle yanyana oturamiyoruz hicbir yakinlik olamiyor bosanmaya kadar gittik ucundan döndük acaba bu problemlerden dolayi kalamiyor olabilirmiyim cünki esimle birlesme olamiyor.Burdaki doktorun demesine görede benim her ay sol yumurtaligim calisiyormus sagda hareket yokmus buda etkilermi.LÜTFEN BANA YARDIM EDIN ANNE OLMAK ISTIYORUM:

şanssız olaylar yasamıssın allah bırdaha yasatmasın tek yumurtalık yeter heralde hamıle kalmaya oglnunu esının yumurtlama zamanlarında fln dahı bır akraba yanı yada annesıne fln yollayamazmısınız sansınız artar hıc olmazsa yad gece o uyudumu bosverın artık dınlıyormu dıye esınde takmasın bukdar oglunun yokmu sankı cinsel hayatı yoksada ılerde olmucakmı olmadı bır psıkolıg yardımı fln alın oglanın kabulelnemesı ıcın ınsallah en yakında annelıgı tadarsın saslıklı uzun ömürlü bir cocugun olur

Insallah dediginiz gibi olur ama cok zor ben saglikli bir hamilelik yasamak istiyorum cünki bildigim kadariyla hamillelik sirasinda bebekte anne nekadr üzülür ve SIKILIRSA oda hissediyor ben yavruma bunu yasatmak istemiyorum hem anne olma hasretiyle yanip tutusuyorum hemde acaba bebege zarar verirmiyim diye düsünüyorum arad kaldim moralim sifir hersey üstüme geliyor sanki ama önerdiginiz gibi psikolok yardimini denedik esimin oglu basladi malesef gerisi gelmedi.Esime göre psikologa gidenler deli cok sacma ama kendisi böyle düsünüyor cevabiniz icin ayrica tesekkürler insallah bende burdan anne oluyorum müjdesini verebilirim:)

canım üzülme unutma stres en büyük düşmanın Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah çok yakında sağlıklı bebeklerini kucağına alırsın

ben üzülürürm cocougum üzülür oyüzden hamıle kalmasammı dıye düşünme ben bırara hamıleleık düşünürken babam agrı hastaydı tedırgındım ya hamıle kalırsam babama bısey olurda üzüntüden beebgımı kaybedersem fln dıye bır drada danısmıstım drda basımıza nezaman ne gelecegı bellı olmaz öyle bırseyden bebek düşmez kötü düşünmeyın fln demsıtı bak yasın 34 bende 33üm 2.bebek düşünüyorum cokta bekleme lüksümüz yok yas ılerledıkce rısklı gebelıkler oluyor bıran evvel kafanı toparla oglanı fln takma ınternetten yumurta kalıtesını arttıran kürler var onalr hakkında bılgı al onlarıda uygula kocanada söyle baslayın calısmalara güzel heaberı bıze en yakın zmanda ve rcanım ınsallah:))

Hepinize ayri ayri tesekkür ederim ilginiz ve beni yanliz birakmadiginiz icin icim birazda olsa rahatladi insallah müjde verebilirim iyi hayfa sonlari herkeze:emir_bebek:

Back