- Konu Sahibi aglasterhausen
Merhabalar ben 34 yasindayim bu ikinci evliligim ilk evliligimde iki kizimi cigerleri gelismedigi icin normal dogum yaptiktan iki gün sonra kaybettim daha sonra esimden ayrildim.Aradan 9,5 sene gectikten sonra evlendim 5 ay sonra hamile kaldim cok zor bir hamilelikti cünki esim almanyada ben tr deydim kizim dogdu ve doktor kalbinde delik oldugunu ve damari kisa oldugu icin kanin devir yapmadigini söyledi acil amilyata alinmasi gerektigini söyleyince sezeryanla dogum yaptigim halde hastaneden ciktik ve özel hastaneye yatirdik bir haftalikken yavrum cok ama cok agar bir amilyata girdi sabah 10 aksam 6 ve bitanemi kaybettik.Aradan 2 sene gecti biz yine bebek istiyoruz ama malesef olmuyor 6 ay önce hapi biraktim kalamiyorum.Sizlere sorum esimin ilk evliliginden olan oglu bizimle kaliyor 15 yasini doldurdu biz esimle fahat olamiyoruz bizi dinliyor ve beni kabullenemedi hala esimde sürekli odaya ciktigimiz zaman yine dinliyormu ordami diye huzursuz oluyor tabiki bende ayni sekilde dusa bile giremiyoruz esimle yanyana oturamiyoruz hicbir yakinlik olamiyor bosanmaya kadar gittik ucundan döndük acaba bu problemlerden dolayi kalamiyor olabilirmiyim cünki esimle birlesme olamiyor.Burdaki doktorun demesine görede benim her ay sol yumurtaligim calisiyormus sagda hareket yokmus buda etkilermi.LÜTFEN BANA YARDIM EDIN ANNE OLMAK ISTIYORUM: