Gebeliğe Hazırlık Bebek istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mihrimahayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
141
71
48
34
Merhaba öncelikle yeni üye oldum. Çoğu şeyi çoğu konuları buradan okudum.
Ve illaki benimle aynı şeyleri yaşayan veya hisseden birileri vardır ve bana yardımcı olurlar.
Ben 3 yıllık evliyim. Eşimle birlikteğimiz evliliğimizin 2 senesinin ortalarında oldu. Eylülde tam 3 sene olacak evliliğimiz.
Çok zor bir evlilik sürecim oldu. Hayatımın en korkunç en güzel en garip en umut dolu günlerini yaşadım. Hayatımın şokunuda yaşadım. Eşimle görücü usulü tanıstım fakat bir buçuk sene konustuk severek oldu yanı. Tam birlikteğimiz ise dediğim gibi uzun zaman aldı. Şimdi ise bebek konusunda sıcak bakıyor fakat utanarak söylüyorum benim üstte kendisinin altta oldugu pozisyonu seçiyor bende bunaltmamak için itiraz etmiyorum. Sorum şöyle bu şekilde hamile kalan var mı aranızda? Ya da ben nasıl ikna edebilirim eşimi? Lütfen bana yardımcı olun

Allah nasip ettiyse her türlü olur canım. Benim eşimde diodu aman ne sacma şimdi kendisi araştırıyor ediyor yapıyor gereğini.

Allah nasip ettiyse her türlü olur canım. Benim eşimde diodu aman ne sacma şimdi kendisi araştırıyor ediyor yapıyor gereğini.
İnşallah benimde öyle olur. Sabırla umutla bekliyorum. Benimle aynı sene evlenen kuzenlerim ikinciyi bekliyor. Benim yaşadıklarımı kimse bilmediği için okulum var diyorum vs vs...

İnşallah benimde öyle olur. Sabırla umutla bekliyorum. Benimle aynı sene evlenen kuzenlerim ikinciyi bekliyor. Benim yaşadıklarımı kimse bilmediği için okulum var diyorum vs vs...
Canım genelde bu sekilde spermler hemen geri cıktıdıgı ıcın bu pozisyonu önermıyorlar spermler ılerleyemıyor yanı bnece cocuk istiyorsanız eşinle konuş bu durumu

Tehlikeli bir pozisyon bacım.
Spermler kolaylıkla geri çıkabilir. Hamile kalma oranını tabiki etkiler. Ama yine de Allahın bileceği iş.

Bizim durumumuz biraz garip olduğu için şuan onu bunaltmak istemiyorum acaba bu şekil hamile kalan var mı diye merak ediyorum

O pozisyonda olsa bile boşalma anında alta geçmeyi teklif edin öyle daha iyi bir sonuç alabilirsiniz. Birde uzun süre kalkmayın ayaklarınızı yükseğe doğru kaldırın

Bizim durumumuz biraz garip olduğu için şuan onu bunaltmak istemiyorum acaba bu şekil hamile kalan var mı diye merak ediyorum

Ben pozisyona hic takilmiyorum
Ama iliskiden sonra sirt ustu bekliyorum bakalim olur ise dedigin pozisyonda hamile kalmis olucam:) bu arada spermler aninda cikmadi icinde bir dakika fln bekletin hemen ayrilmayin cikarken yavasca cekip sirt ustu yatabilirsin

O pozisyonda olsa bile boşalma anında alta geçmeyi teklif edin öyle daha iyi bir sonuç alabilirsiniz. Birde uzun süre kalkmayın ayaklarınızı yükseğe doğru kaldırın

Sonrada butun sevismeyi mahvedip sadece bebek icin sevisin. O anda boyle bir soz soyledikten sonra erkegin ne kadar bosalasi gelir bilemedim. Sahsi fikrim. Bende sirt ustu 15 dk vs bekliyorum ama bu kadar pozisyonda artik akisina birakilmali diye dusunuyorum. Dusta hamile kalan insanlar var bu kadar cok takildikca is daha cok zorlasiyor.

Gerçekten mi:) inşallah güzel haberlerini alırız. Kütfen öyle bir şey olurda haber ver bende yazarım Rabbim gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…