Gebeliğe Hazırlık Bebek istiyorum yardım lütfenn...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende istiyorum ebeye gitmek çok duydum gidipte hamile kalan.
Ama güvenilir birisini bulmak istiyorum hangi şehirde gittin ebe acaba çok soru sordum kusura bakma canım ama zaman gittikçe içime dert oluyor.
amiiin inşallah çok teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah canım ben Adana’da bir ebeye gittim yok canım estağfurullah sorabilirsin tabi

Allahım isteyen herkese nasip etsin daha yolun başındasın canım benimde 3 tupbebek denemem oldu hepsinden kimyadal sonuc aldım normal yolla olma sansimda yok :(

Ben cok isteyince olan bir suru kisi taniyorum :) oyle istiyorlarki iliskiden 3gun sonra baslayip pozitif gorene kadar kan tahlili yaptiran ve oo pozitifi goren arkadaslarim var. Onlar nasil kaliyorlar hayret ediyorum..

Kesinlikle katılıyorum benim çevremde de bu şekilde durmadan gebelik testi yapan ama 2. 3. ayda hamile kalan bir dünya kişi var. Bu stres işi bir tek bizi etkiliyor sanırım..

Kesinlikle katılıyorum benim çevremde de bu şekilde durmadan gebelik testi yapan ama 2. 3. ayda hamile kalan bir dünya kişi var. Bu stres işi bir tek bizi etkiliyor sanırım..

Evet canim benim eltim dayanamayip adetine 2 hafta kala kan veriyor negatif...

Adetine 1 hafta kala tekrar kan veriyor pozitif... o 1 haftada da deli gibi midem bulaniyo hamileyim galiba acaba hamilemiyim diye gezdi dolasti..

O yuzden takmamaya bakmiyor bu isler kismet gercekten..

Back