- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
- 798
:) neden olmasın
Soruma ilk cevabınız ilişki günlerine dikkat ediyorum olmalıydı. Zira her gün yumurta olgunlaşıp atılmıyor yumurtaliktan. Günler doğru olmazsa saatlerce yatsaniz faydası yok. Kaldı ki yatmanın da anlamı yok. Sağlıklı insansınız bir sorun olmadan kocakarı yöntemleri ile hamile kalmaya çalışmak saçma değil mi. Hele ki sadece 6 ay geçmişken. Bu arada kaderdir hamile kalacağınız tutar siz soğan kurunden vs bilirsiniz aslinda alakasi yoktur. Özetle saglik sorunu varsa doktora gidin yoksa kendinizi yormayın psikolojik olarak. hamile kalmak icin yapabileceğiniz en önemli şey bu.İlişkiden sonra bacaklarımı bi yarım saate yakın havada tutuyorum. Bunun dışında var mı bir öneriniz
Sağlıklı beslen, kafaya takma , eşin ya da sen sigara kullanıyorsanız bırakın, gün aşırı ilişkiye girin, bi sağlık problemi olmadığına emin olun, e vitamini hapı alın, keçiboynuzu özü için, uykunuzu düzene sokun, mümkünse spor yapın günde 10-15 dk da olsa.Daha önce bir düşüğüm oldu ama 6 aydır çok istiyoruz olmuyor. Yok mu bir yönteminiz. Dualarınızı da istiyorum
Bi dene istersen canımKistim yok canım. Hormonlarımdan da bişey çıkmadı hepsi normaldi
Haklısın galiba. O düşünceyle oluyor çoğu zamanBi dene istersen canım
Netten de bak işe yarıyor sanırım.
Ama bebek olsun diye düşünme. Düşündükçe olmuyormuş
Rahmin ters olması filmden anlaşılıyor canım değil miCanım benimde bir düşüğüm var 8 . Ayımdayım olmadı bu ay rahim filmi çekildim tüpler açık ama rahmim tersmiş doktora göre bir sorun yok ama benim için rahat etmedi zor hamile kalırmışsın kaldın mı da düşük olurmuş ebeye gittim ebede elledi baktı rahmin ters dedi biz şaşırdık düzeltti neyseki inşallah bu ay tutar Allah’ın izni ile rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder
evet canım sonuç kağıdında retrovert uterus yazıyor yani ters rahim demekRahmin ters olması filmden anlaşılıyor canım değil mi
Allah sana da bana da ve isteyip de olmayan herkese nasip etsin. Rabbim büyük.zamanı gelmedi demek ki daha.evet canım sonuç kağıdında retrovert uterus yazıyor yani ters rahim demek
amiiiiiin canımm inşallah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip olurAllah sana da bana da ve isteyip de olmayan herkese nasip etsin. Rabbim büyük.zamanı gelmedi demek ki daha.
Canım benimde bir düşüğüm var 8 . Ayımdayım olmadı bu ay rahim filmi çekildim tüpler açık ama rahmim tersmiş doktora göre bir sorun yok ama benim için rahat etmedi zor hamile kalırmışsın kaldın mı da düşük olurmuş ebeye gittim ebede elledi baktı rahmin ters dedi biz şaşırdık düzeltti neyseki inşallah bu ay tutar Allah’ın izni ile rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder
Rahim tersse doktor gebe olduğunuzu hemen anlamayabilirmiş
Boşver ebeyiOnu bende duydum kese çabuk gözükmüyormuş ama ben hiç hamile kalamadım defalarca test yapıyorum adet dönemimde yok. Bazıları ebeye gidip çevirttiyormuş rahmi ama güvenemiyorumda
Boşver ebeyi
Daha önce bir düşüğüm oldu ama 6 aydır çok istiyoruz olmuyor. Yok mu bir yönteminiz. Dualarınızı da istiyorum
ben ebeye gittim canım o ay hamile kaldımMerhaba bir şey sormak istiyorum benimde rahmin ters ve 6 aydır denememe rağmen hamile kalamadım. Doktor sorun olmaz dedi ama kafama takılıyor. Acaba ebeye gittikten sonramı kaldınız hamile ?
ben ebeye gittim canım o ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?