Gebeliğe Hazırlık Bebek istiyorum yardım lütfenn...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım çok isteyince olmuyor bizde 2.5 senedir istiyoruz bir düşük ve dış gebeliğim oldu geçen ay iğne fln kullandım yine olmadı bu ay Aslan pençesi ve bal karışımına başlayacağım birde ya varis tesbihi çekicim 706 kez

Bebek yapmanıza nasıl yardım edicez

Birçok topik var bu konuyal alakalı dua topikleride var arkadaşların aralarına katıl .

Hakkında hayırlısıyla ve vatana millete hayırlı bır evlat olucaksa en yakın zamanda olması dileğiyle

6 ay erken daha, hekimler bile en az 1 yıl deneme süreci istiyor. Kafanıza takmadıkça olur bunu yazmaktan bıktım millet sormaktan bıkmadı valla. Kafaya çok takıp, haydi çocukkkk diye diye seviştikçe olmuyor valla açıkçası durum bu. Vücudu germeyi bırakın.

Daha önce bir düşüğüm oldu ama 6 aydır çok istiyoruz olmuyor. Yok mu bir yönteminiz. Dualarınızı da istiyorum
30 yaş altıysanız 6 ay daha bekleyin, üstüyseniz doktora gidin. Tüm gerekli testlerin yapıldığından emin olun.
Psikolojik olarak da bu fikre çok bağımlı olmayın.

ya aslında kafaya takmamın sebebi eşim. O çok istiyor ve bende kendimi ni nevi baskı altında hissediyorum

ya aslında kafaya takmamın sebebi eşim. O çok istiyor ve bende kendimi ni nevi baskı altında hissediyorum

Yapacak bir şey yok olmayacağı varsa istedikçe de olmuyor, olacağı varsa ne kadar korunsanız da bir bakıyorsunuz hamilesiniz. O yüzden en iyisi kasmamak.

30 yaş altıysanız 6 ay daha bekleyin, üstüyseniz doktora gidin. Tüm gerekli testlerin yapıldığından emin olun.
Psikolojik olarak da bu fikre çok bağımlı olmayın.
27 yaşından gün aldım.evde yapabileceğim bi şey var mı. Soğan kürü yaptım da işe yaramadı bende

Allah sana da nasip etsin inşallaah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…