Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akışına bırakıp anı yaşamak .. kafaya takmamakDaha önce bir düşüğüm oldu ama 6 aydır çok istiyoruz olmuyor. Yok mu bir yönteminiz. Dualarınızı da istiyorum![]()
30 yaş altıysanız 6 ay daha bekleyin, üstüyseniz doktora gidin. Tüm gerekli testlerin yapıldığından emin olun.Daha önce bir düşüğüm oldu ama 6 aydır çok istiyoruz olmuyor. Yok mu bir yönteminiz. Dualarınızı da istiyorum![]()
ya aslında kafaya takmamın sebebi eşim. O çok istiyor ve bende kendimi ni nevi baskı altında hissediyorum6 ay erken daha, hekimler bile en az 1 yıl deneme süreci istiyor. Kafanıza takmadıkça olur bunu yazmaktan bıktım millet sormaktan bıkmadı valla. Kafaya çok takıp, haydi çocukkkk diye diye seviştikçe olmuyor valla açıkçası durum bu. Vücudu germeyi bırakın.
ya aslında kafaya takmamın sebebi eşim. O çok istiyor ve bende kendimi ni nevi baskı altında hissediyorum
İlişkiden sonra bacaklarımı bi yarım saate yakın havada tutuyorum. Bunun dışında var mı bir önerinizDenemelrinizde nelere dikkat ediyorsunuz gebe kalmak icin mesela
27 yaşından gün aldım.evde yapabileceğim bi şey var mı. Soğan kürü yaptım da işe yaramadı bende30 yaş altıysanız 6 ay daha bekleyin, üstüyseniz doktora gidin. Tüm gerekli testlerin yapıldığından emin olun.
Psikolojik olarak da bu fikre çok bağımlı olmayın.
Allah sana da nasip etsin inşallaah canımAynen canım çok isteyince olmuyor bizde 2.5 senedir istiyoruz bir düşük ve dış gebeliğim oldu geçen ay iğne fln kullandım yine olmadı bu ay Aslan pençesi ve bal karışımına başlayacağım birde ya varis tesbihi çekicim 706 kez
Kistim yok canım. Hormonlarımdan da bişey çıkmadı hepsi normaldiBal, tarçın, çörekotu işe yarıyor diye biliyorum.
Ama kist varsa sorun olabilir
Aminn canım inşallahhhÇok ustune dusmemek en iyisi. Kısmeti ne zmnsa o zmn gelecek elbet...dilerim sizi cok bekletmez :)
:) neden olmasınBir sure istememeyi deneyin.
Istemeyince daha cabuk oluyor![]()