Bebek istiyorum TSH değerim yüksek

Merhaba
Bende aşırı stres yaptı ve benim bacak ve kollarım da kemik ağrılarım var hormonlarımdan dolayı mı tam bilmiyorum. Ama öyle bi endişe korku vs gibi bi hale dönüştüm ki anlatamam hafif mide ağrısı bende de oldu ve benim değerlerim çok çabuk yükselip düştü ben anlamadım daha 2 haftam daha var sonra doktor kontrolüm ne olcak merak ediyorum açıkçası. Düzenli beslenmeye çalışıyorum öyle paketli vs şeyleri çıkardım zaten hayatımdan bakalım beklemedeyim bende . Hamilelik vs tabi ki sorunsuz olsun ama öncelikli olarak tabi ki de kendi sağlığım. İnşallah iyi gelir

Anladım yani siz bilinç altı da yapmış olabilirsiniz bir ilaç kullandığınızı kafanızda kodldıysanız eğer sürekli düşünmeyin. Herkes her hastalığı yaşayabilir geçirebilir. Ben yaklaşık 7 senedir içiyorum öyle birşey yaşamadım ilk defa duydum çevremde de kullanan var asla böyle birşeyle karşılaşmadım kemik ağrınız varsa magnezyum ve D vitamini kullanın magnezyumun ağrı kesici özelliği var gebelere de ağrı kesici yerine magnezyum verilir sancı ve bacak ağrılarında .. D vitamin de kemiklere iyi gelir. Aile büyüğünüz varsa yada siz yapabilirsiniz aslında kemik kaynatıp suyunu çorbalarda tüketin ilik suyu doğal kolajen onun dışında kontrollerinizi aksatmayın bir gün içip bir gün bırakıp salmayın depresyon yapar gerçekten sinirli öfkeli yapabilir düzensiz kullanımda değerler oynuyorsa daha kötü düzen oturtun dozlarıyla siz sakın oynamayın evde

Ayyy çok teşekkür ederim çok iyi güzel anlatmışsın ve gerçekten doğru söylüyorsun vitaminlerim var ya kullanıyorum hepsini bakalım inşallah işe yararlar bu ara ağrılarım çok daha az maşallah diyim . İnşallah geçiyorlardır. Tekrardan teşekkür ederim

Merhaba geçmiş olsun öncelikle.ılac ağır geldi yazmıssınız ne gibi belirtiler oldu. Benımde 25 den 125 mg çıkardı doktor son zamanlarda uyuyamıyorum ne gece gündüz kalp çarpıntım nefes darlığım aşırı fazla ve bu ilaci içince de ıyıce artıyor şikayetlerim. Sizde nasıl şikayetler vardı

Bende de panik atak oldu ama bende akıl sağlığım ile ilgili . Yani kendi kendime saçma saçma şeyler kurmaya başladım yok ben hastayım bana bi şey olcak gibi gece gündüz ağlıyordum. Sonra 25 e geri düşürdüm geçti . Eğer tekrardan doz çıkaralım derse doktor başka bi ilaç varsa isteyebilirim henüz kontrole gitmedim.
Ağrılarım vardı bacak kol onlar biraz daha azaldı.

Kendı kendinize mi düşürdünüz dozu doktor mu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…