- 6 Ekim 2008
- 1.341
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bende bugün tam 15 gün gecikmeyle kırmızı kartı yedim, evlendiğimizden beri korunmuyoruz nerdeyse 1 yıl oldu ama tık yok, her adet oluştan sonra salya sümük ağlıyorum, millete dert anlatmakda ayrı bir dert..bu ay adetim bittikten sonra aşılama yaptırcam dua edin lütfen benim için buna çok ihtiyacım var, dr %10-%15 şans veriyor aşılamada, bende bu şansızlık varken pek ümitli değilim ama allahtan ümit kesilmez ne olur dua edin, zaten oda tutmassa, tüp bebek merkezine gittim ağustosda tüp bebek deniycem((
cnm eşimin değerleri çok düşük, dr bu değerlerle normal yoldan zor olur dedi o yüzden zman kaybetmeyelim dedik bende herhangi bir problem cıkmadı adet düzensizliği var ama kist falan yok, rahim filmide temiz cıktı sizde soru yok dedi, eşimde morfoloji ve sperm harketsizliği var malesef..
cnm eşimin değerleri çok düşük, dr bu değerlerle normal yoldan zor olur dedi o yüzden zman kaybetmeyelim dedik bende herhangi bir problem cıkmadı adet düzensizliği var ama kist falan yok, rahim filmide temiz cıktı sizde sorun yok dedi, eşimde morfoloji ve sperm harketsizliği sorunu var malesef..
ebenim eşimde sperm kalitesi düşüktü varikosal başlangıcı var dedi doktor morfoloji ne oluyor ben pek bilmiyorum
dr bize herhangi bir tedavi falan önermedi, ben sadece çinko ve selenyum içerikli vitaminler aldım onları kullanıyor bide keçiboynuzu kürü uyguluyorum ama sanırım bir faydası yokki tıkda yok:))) aslında dr aşılamada yapmak istemedi en az 3 kere aşılama yaptırcan paraya tüp bebek yapalım dedi , aşılamada şansın cok az olduğunu söyledi ama ben yinede denemek istedim aşılamayı, bulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok zaten istanbula gittim sırf görüşmek için...
bilmiyorum cnm ama benim 1 yılda psikolojim bozuldu, zaman gectikcede bozuluyor o yüzden çok fazla beklemeye tahamülüm yok, bulunduğum şehirde eşimin görevi dolayısıyla geldik burda ailemden uzak bir başıma, eşimse sürekli görevde evde sürekli bir başıma kendimi dinlemekten kafayı yeme noktasına geldim, o yüzden bu bebeği çok istiyorum((
benimde kayınvalidem balıkesir merkezde.bizde arada gidiyoruz.izmirde oturuyorduk bizde.şimdi şehir değiştirdik.
aynen dediğin gibi canım beklemekten başka çaremiz yok..
ben hep şunu sölüyorum arkadaşlara ya hamile kalsak ama Allah korusunda ya başımızıa birşey gelse..
ya bebeğe Allah korusun birşey olacaksa...
bırakalım Allahın dediği olsun..