Bebek İsteyip Daha zamanı var diyenlere :)

Çok sevindim senin için Darısı bana inşallah bu ayki adetim bittikten sonra önce doktoruma gideceğim sonrada yapmam gereken neler varsa yapacağım umarım yakın zamanda hamiş haberlerini alırız

Çok sevindim senin için Darısı bana inşallah bu ayki adetim bittikten sonra önce doktoruma gideceğim sonrada yapmam gereken neler varsa yapacağım umarım yakın zamanda hamiş haberlerini alırız

İnşallah canım bizde Mart ayı bitince çalışmalara başlarız diyorduk ama kırık bir diş sebebiyle kanal tedavisi ve dolgu yaptırmam gerekti Cuma gününe randevum var bakalım hepsini bir defada yapacakmı doktorcuum Morfin iğnesi ve röntgen çekmesi sebebiyle biraz daha erteleyeceğiz sanırım ....

bende 7 aylık evliyim..evlenmeden once 1 yıl bekleyelım dıodum ısrarla hatta eşimi de ıkna etmiştim.. ama sonra Allahıımmm o ne buyuk ıstek gozumu onla kapatıp onla açıodum..gecen ay basladık bız calısmalara.. pişman olur muyum hıc sanmıyorum.. enınde sonunda bebek ısteyen bı cıftız..

nıkah basvurusunda benım kansızlıım ortaya cıktı ılac kullandım 4 ay fayda etmedı ıgneye gectık..şimdi normal sevıyede ama 2 ayda 1 ıgne oluyorum gebelık harıcınde menapoza kadar boyle gıtcek..
smear testım temız..
kızamıkcık bagısıklıım war.. eger gecırmemıssenız ve hamılelıın ılk 3 ayında gecırılırse bebekte sakatlıklara yol acar..ve aşı canlı virüsten yapıldıı ıcın gebelık dusunmeden en az 3 ay once olmanız gerekır..
hepatıt-b aşımı da oldum..

vıtamın ve folık asıtede de gecen ay calısmalarla basladım ben elevıt kullanıyorum folıkasıt dahıl gebelere uygun bı multivitamın..ayrıca gebelıkten once kullanıldıında ılk 3 aylık donemın daha kolay gecıceği soylenıo prospektusunde..

yani ben hazırım ALLAH tan hedıyemı beklıyorum.. bu arada yasım 28 eşim de 30..

Canımm allah hayırlısıyla göbüşüne bebiş versin inşallah :) Bende senin gibi 1 yıldan önce bebek düşünmüyorum diyordum,eşimde aynı şekilde evliliğimizin tadını çıkaralım diyorduk ama ilk 3 ayı atlatmadan bebeeeek diye inlemeye başladım resmen.Sonra ben arada bi acabalara büründüm ama çabuk geçti.Çok istiyorum,deli gibi istiyorum,diş tedavim bitsin Nisan ayı gelsin diye gün sayıyorum

Geçen gün minik bi oyuncak aldım nette gezinirken Hemde Melodilli :) göbüşüme gelsin bebişim hergün dinleticem kulaklarımı tırmalayana kadar

Ben sadece folic plus kullanıyorum onun haricinde mümkün olduğunca haftada 1 defa balık hergün 3-4 adet ceviz tüketiyorum.
Meyve,fasülye,nohut,yeşil mercimek ve sebze yemeklerini her hafta eksik etmiyorum.Bu nedenle ben folic acid haricinde bir vitamin ilacı almadım.Benim sadece Hepatit B aşısı yaptırmam lazım onun içinde diş tedavimin bitmesini beklemek istiyorum.

Canım sende tam anlamı ile hazırsın
böyle okuyunca güne güzel başlıyorum ama unutma 7 aylık süreçte korunduğun için bebeğin gelmesi biraz zaman alabiliyor
stres yapma yani en iyisini en güzel zamanı Rabbim bilir inşallah kısa sürede hamile olduğunu duyaız

ben hepatıt b aşısını olmadan önce doktoruma sordum hani olurda bı kaza (korunduum halde:) ) , 1 doz oldum ya hamıle kalırsam 2 doz kalıcak o zaman ne işe yarar die,
hayır dedi ne kadar olsan kardır.ki hastanede çalışanlar ve eşleri hepatit geçirmiş kişiler 1. rısklı, senın ıcın cok gereklı deıl.yinede 1 doz ol sen ovulasyondan once dedı..

inşallah tez zamanda hayırlı bebişler düşer göbüümüze..

yok hiç sters yapmıorum ıkı aydır denıoruz ondan oncekı ay kımyasal gebelık gecırdım, toplamda 5 ay korundum ılacla 3 aydır korunmuorum.. o kadar neşeli heyecanlı bı bekleyişki.. rabbım hayırlısını bılır zaten.. bı suru tanıdıım war bı tanesı 14 sene hamıle kalamadı tup bebek dahıl hersey denedıler.en son kadın 38 eşi 42 oldu emeklıılııne 3 yıl kala kadın hamıle..
yanı bısey olcaa warsa kazayla da oluo..olmııcaa warsa yırtsak kendımızı olmuo.. ınan denemeye baslamadan once daha streslıydım..

benım ıcın bu bekleyıs bı tawla oyunu gıbı,güzel zar gelmesını beklıosun kendıne gelınce havalara ucuosun.. Allahım ısteyen herkese wersın..

AYNEN canım genelde kadınların yaptıüı şeydir. *
acaba neden olmuyor ? her ay heycanla bekleme sonuucunda hüsran ve hayata küsme.
senin bakış açının böyle olmamsına sevindim. bende bu konuyu açarken daha olumlu bakıyordum bebeğe şimdi aynı şekilde bakamıyorum.
İnşallah herkese nasip olur

Neden hepatit B aşısı oluyorsunuz

hamilelikten geçirildiinde bebek ıcın sakıncalı,bebekte ciddi karaciğer problemlerine neden oluo.. daha onemlısı kızamıkcık aşısı yada bağışıklıının olması (yanı hastalıı daha onceden gecırmıs olman gerek)..

hepatıt b aşısı olduktan hemen sonra hamıle kalınabılırken.kızamıkcık aşısında sonra en erken 3 ay sonra hamıle kalmanıza ızın war..

çünkü hepatıt b ölü virüslerden üretilmiş ama kızamıkcık canlı virüslerden üretilio..

ben kızamıkcık gecırmedım demeyın coğu kımse anlamıomus.. bende gecırmedım sanıodum ama gecırmısım..test yaptırın anlasılır..

siz hazır olunda ıstersnız 1 yıl bekleyın..cunku kazara olduunda ınsan hazırlıksız yakalanıo ve kendını kötü hissedio..dahası bebekte sorunlar çıkabılıo..

anladım ben tüm herşeyi çıkartmışım. annem hepsini hatırlıyor
bebek konusun da tabiki de kazara hamile kalmak istemem

şuan korunuo musunuz ? bende bebek aşkı şööle başladı taa evlenmeden önce bi gün ajda pekkan'ın bı röportajını okuodum.. hayattaki tek pişmanlıım 3 kez evlenıp cocuk yapmamak.. birde bizim eskı bı komsumuz hiç evlenmemıs kardelerıne bakabılmek ıcın, kedısıyle beraber öldü yapayalnız kardesı 6 ayda 1 ugruodu yanına.. çok acı geldı bana ınsanın kendı aılesı olmalı die düşündüm..gelecege akmalı kendınden genler kulturler yetıstırdıgı ınsanlar.. cok farklı gecmıs bugun gelecek die düşününce..

2 ewladım olsun ıstıyorum,hayırlısından kendıne bıze ülkesıne dinine yaraşır türden :) sen ne yönden eskıye gore farklı bakıosun, nasıl düşüncen?

canım sen beni yanlış anladın..

elbette de ailem olsun çocuğum olsun istiyorum bunda şüphem yok bu konuyu açarken kısa sürede olsun istiyordum hemen başlayalım diye.
ama sonra mantıklı düşününce 10 yıllık ev kredimiz var 1 sene olsun kredimiz biraz daha azalsın diye düşündüm yani 2012 sonuna doğru falan Allahın izniyle.
yoksa evlad sevgisini yaşamadan ölmek asla istemem çocuğum olsun da çok istiyorum. ama acele etmek istemiyorum. 9 aylık evliyim şuanda sene falan kısmetimiz de var ise

anladım canım :) ii düşünmüşsün .. maaşlarınızdakı artışla bırlıkte enflasyonuda eklersek , gelecek sene daha az etkılenceksnız kredı odemenızden.. bız de ev almayı düşünuyoruz ve para bırıktırıyoruz alıcaamız zamanda aılelerde bıraz yardımda buluncak.. ama evi nerden aılcaamız bebek işine de bağlı .. şimdi annemlere 15 km uzagız gıt gel 1.5 saatı buluo.. o zaman 500 mt yakından olcakkı bende işe giderken anneme emanet edebıleyım.. hangi şehirdesin sakıncası yoksa? bu arada ben elif..

evet canım önümüzdeki ay bizim 1 sene olacak biraz daha ödersek daha rahat edicez şimdi de yapsak çok şükür sıkıntımız yok
bi tek ev borcumuz var işte kira gibi onu ödüyoruz siz de inşallah en kısa sürede alırsınız ama evlendikten sonra bide bebek olursa daha da zorlaşıyor.:26: enflasyon hiç düşecek gibi de değil
şuanda faizler inanılmaz yüsek siz alırken düşer rinş..

İstanbuldayım avrupa yakasında

bu ew işinin en fırsatlı yanı kriz zamanlarını kollamak.. biz boole dusunduk.. bı de evlenmeden once olsa kımın uzerıneyse onun kalıo Allah gostermesın.. sonucta ıkımız odices borcunu harcını özellıkle ben ıstemedım oncesınde almak.. annemler , 3 sene once normal fıyatı 280 olan evi ,krız zamanında 215 e aldılar.. bızde boole bişe bulursak o zamana kadar da para bırıktırırsek dedık bu şekilde hallederiz.. şuan ev kredileri faizi 1,10 ortalama.. eger sızın faızler 1,10 dan daha yuksekse bankaya ugrayıp yenı faızlerden yararlanabılıosunuz canım.. bız ankaradayız, tabıı orda fıyatlar daha da farklıdır.. ALLAHIM ödeme kolaylığı wersin..

kesinlikle takip etmelisiniz benim eşim bankacı
ve biz 0,87den aldık daha da düşeceğini hiç sanmam
inşallah sizde kısa sürede evinize geçersiniz

kesinlikle takip etmelisiniz benim eşim bankacı
ve biz 0,87den aldık daha da düşeceğini hiç sanmam
inşallah sizde kısa sürede evinize geçersiniz

ooo bende anlatıyorum :) kuzum sız cok ballısınız maşallah :) inşallah bu topıktekı tüm iyi insanların tüm güzel dilekleri tez zamanda kabul olurrrrrrrrrrrrrr :) AMİİİNNN :)

ooo bende anlatıyorum :) kuzum sız cok ballısınız maşallah :) inşallah bu topıktekı tüm iyi insanların tüm güzel dilekleri tez zamanda kabul olurrrrrrrrrrrrrr :) AMİİİNNN :)

evet canım mensup indirimi yaptılar
çok şükür evlenmeden önce almasaydık şimdi zor alırdık zaten :18:
kalbimizdeki tüm dileklerimiz gerçek olur inş. AMİN:

o zamaaann bizde burda sıraylaaaa : taze evliler,sonra taze hamişler sonra taze annişler muabbeti yaparız hep beraber yaş kaç bu arada ben 28. 30 ' a merdiven dayadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…