• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İsteyip Daha zamanı var diyenlere :)

demekki tam anlamıyla sen beni anlayabiliyorsun canım. bazen o kadar çok istiyorum ki bir bebeğim olsun sanki o zaman herşey daha anlamlı olacak gibi geliyor ama sonra acayip korkuyorum allahım ben o kadar büyük bir sorumlulukla başa çıkabilirmiyim acaba diye. sonrada diyorum ki çok bencilim yorulacaksın diye doğurmayacakmıyım. halbuki annem (allah başımdan eksik etmesin) çok yakınımda oturuyo bu çok büyük bir nimet. uzaklara gelin giden ve kimsesi olmayanlar bile doğuruyo :1:

:1::1: aynen öyle diyorum.
yorgunluktan ziyade bunca borcun içine hiç gerek yok diyorum
ama aslında büyütecek bi borcumuz da yok yani :28:

:1::1: aynen öyle diyorum.
yorgunluktan ziyade bunca borcun içine hiç gerek yok diyorum
ama aslında büyütecek bi borcumuz da yok yani :28:

canım bu saatte hemen cevap verdiğine göre sende benim gibi çalışıyorsun ve işe başlamamak için direniyorsun :1: birde şöyle bişi var mesela bizim 8 sizin 9 yıllık krediniz varmış eee ikimizin düşüncesine korkularımıza göre 9 yıl çocuk yapmamamız lazım. bu kabul edilebilir bişi değil ki zaten :9: kredi bitince allah ömür verdiyse ben 32 yaşında olacagım :52: o kadar dayanamam ki :1:

canım bu saatte hemen cevap verdiğine göre sende benim gibi çalışıyorsun ve işe başlamamak için direniyorsun :1: birde şöyle bişi var mesela bizim 8 sizin 9 yıllık krediniz varmış eee ikimizin düşüncesine korkularımıza göre 9 yıl çocuk yapmamamız lazım. bu kabul edilebilir bişi değil ki zaten :9: kredi bitince allah ömür verdiyse ben 32 yaşında olacagım :52: o kadar dayanamam ki :1:

:1::1::1: o kadar beklemek olmaz herhalde ama ne zaman olur onu da bilmiyorum

:1::1::1: o kadar beklemek olmaz herhalde ama ne zaman olur onu da bilmiyorum

böyle düşününce de çok saçma ve komik geliyo dimi :1: neyse bakalım allah ne veriyorsa hayırlısını versin bunlar sadece bizim planlarımız hayat ne gösterecek bilemeyiz. ama şu kredi haricindeki ekstra borçlar bitince ciddi anlamda düşünüyorum bebek konusunu

böyle düşününce de çok saçma ve komik geliyo dimi :1: neyse bakalım allah ne veriyorsa hayırlısını versin bunlar sadece bizim planlarımız hayat ne gösterecek bilemeyiz. ama şu kredi haricindeki ekstra borçlar bitince ciddi anlamda düşünüyorum bebek konusunu

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
inşallah canım hayırlı zamanda nasip olur en az 6 ay daha bizim için yok ama daha yeni evliyiz :32::32:

speedy selamm :))

ben de geçen sene mayıs ayında evlendim bilirsin...14 mayısta 1 yıl oldu bizim de...1 yıl olmadan hiç düşünme bencede..ben evlenir evlenmez hamile kalanları ya da 6 ay sonra yapanları anlamıyorum hiç...eşim baştan 6 ay sonra yaparız diyodu ama ben hep ertelettim..çünkü çok erken gerçekten...iyi ki erteletmişim ancak oturuyor evlilik...

şimdi şimdi düşünüyoruz biz de yaz bitsin diyoruz ama yine...yani 1,5 yıla yakın olmuş olacak yaparsak....ki ideal bi zaman bence çünkü yaşım da 31 bu arada :P ama yaşım 35 bile olsa 1 yıl olmadan düşünmezdim heleki 1 çocuk düşünüyorsam....ha ben olursa Allah izin verirse 2 istiyorum o yüzden artık ilkini yapalım diyoruz...

speedy selamm :))

ben de geçen sene mayıs ayında evlendim bilirsin...14 mayısta 1 yıl oldu bizim de...1 yıl olmadan hiç düşünme bencede..ben evlenir evlenmez hamile kalanları ya da 6 ay sonra yapanları anlamıyorum hiç...eşim baştan 6 ay sonra yaparız diyodu ama ben hep ertelettim..çünkü çok erken gerçekten...iyi ki erteletmişim ancak oturuyor evlilik...

şimdi şimdi düşünüyoruz biz de yaz bitsin diyoruz ama yine...yani 1,5 yıla yakın olmuş olacak yaparsak....ki ideal bi zaman bence çünkü yaşım da 31 bu arada :P ama yaşım 35 bile olsa 1 yıl olmadan düşünmezdim heleki 1 çocuk düşünüyorsam....ha ben olursa Allah izin verirse 2 istiyorum o yüzden artık ilkini yapalım diyoruz...

yok canım şuanda öyle bir niyet yok :1::1: arada aklımıza geliyor ama henüz dediğin gibi erken
bizimde 1. yılımız doldu çok şükür :123: ama 2. yıla yakın en erken olursaa olur diyoruz. Rabbim isteyen nasip etsin

slm taze gelinler ne güzel bi topik olmuş yeni gördüm bende temmuz 2011 de evlendim azıcık kaldı yıl dönümümüze bizde bir kaç ay sonra düşünmeye başlayacaz sanırım eşim çok istiyo 6 yıllık beraberlikten sonra evlendik senden sevdiğim kadından bebeğim olacağı düşüncesi bile heyecanlandırıyo filan diyo zaten ikimiz de çok seviyoruz çocukları yeğenim geliyo deli oluyo onu severken
geçen ay reglim çok gecikti doktora gitmiştik herşeyim normalmiş çok şükür öncesinde yine kontrole gidecez inşallah bakalım:emir_bebek:
rabbim layığıyla en iyi şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah

slm taze gelinler ne güzel bi topik olmuş yeni gördüm bende temmuz 2011 de evlendim azıcık kaldı yıl dönümümüze bizde bir kaç ay sonra düşünmeye başlayacaz sanırım eşim çok istiyo 6 yıllık beraberlikten sonra evlendik senden sevdiğim kadından bebeğim olacağı düşüncesi bile heyecanlandırıyo filan diyo zaten ikimiz de çok seviyoruz çocukları yeğenim geliyo deli oluyo onu severken
geçen ay reglim çok gecikti doktora gitmiştik herşeyim normalmiş çok şükür öncesinde yine kontrole gidecez inşallah bakalım:emir_bebek:
rabbim layığıyla en iyi şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah

amin Canım Rabbim isteyene aratmasın inşallah :49:

allah herkeze hayırlı zamanda bi bebiş nasip etsin bende 1 yıllık evliyim ama hem dogacak bebek için hemde anne baba için en az 2 yıl beklenmesi gerektiğini düşünüyorumama tabi kazaya uğrarsak yapcak bi şey yoktur:)))

ben de daha erken diyodum bir de baktım beta HCG 450 olmuş:1:
daha evleneli bir yıl olmadı (30 haziran 2011'de evlendim) ve 30 haftalık hamileyim ama iyi ki de olmuş diyorum şimdi.
hamilelik sanırım insanın en güzel dönemi olmalı insan kendini çok özel hissediyo kutsal bir görev yüklenmiş oluyo çünkü,
velhasıl kelam herkese tavsiye ederim Allah her isteyene tattırsın bu duyguyu:49:

ben de daha erken diyodum bir de baktım beta HCG 450 olmuş:1:
daha evleneli bir yıl olmadı (30 haziran 2011'de evlendim) ve 30 haftalık hamileyim ama iyi ki de olmuş diyorum şimdi.
hamilelik sanırım insanın en güzel dönemi olmalı insan kendini çok özel hissediyo kutsal bir görev yüklenmiş oluyo çünkü,
velhasıl kelam herkese tavsiye ederim Allah her isteyene tattırsın bu duyguyu:49:

amin canım
benim böyle bi baktım olmuş deme ihtimalim yok. Korunma hat safha da siz istemişsiniz olmuş
iyiki de olmuş dediğin gibi bizde kesin olduğunda keşke çok önce yapsaydık diyeceğiz.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

Back