- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Radyologg bir haber varmı testlerden merak ettim ...
günaydınlarrr
evet bende merak ettim radyologu?
sormayın... özel hastanenın magduru oldum en son verdıgım kan tahlılındede gebelık ıcın yeterlı olmayan ama sureklı yukselme egılımı gösteren bi deger cıktı ..dedım birde kendı hastanemde muayene olayım doktor yenıden kan ver dedı sonuca göre hamılelık ıhtımalım yok ama regl olamıyorum dedım stres hava degısıklıgı falan olabılr dedı neyse alttan baktı hamıle degılım kese falan yok özeldekı yapılan tahlılı gösterdım bu ımkansız dedı neyse özele gittim doktor hanım buyrun tahlıllerım özeldekını gösterdım önce hamılelık ıhtımalın var dedı birde alttan bakın bakalım dedı hamıle degılsın dedı sonra devlettekı tahlılı gösterdım evet hamıle degılsın dedı pekı neden degerım yuksek cocuk oyuncagımı bu dedım laboratuvarı aradı cıhazları bozukmus kalıbrasyon yapılmamıs arada degerler anormal cıkabılıyomus ya dedım buraya saglam gırenı hasta dıye gönderırsınz dedım sıkayette bulundum yakında bakanlıgıda şikayet edecem bu dedıgım hastane cok cok bilinen buyuk bir özel hastane ne varsa devlette var arkadaslar bogulursan buyuk denızde bogul
velhasıl cuma gecesı regl oldum sadece gereksız yere umutlandırıldım cıhaz magduru oldum bir doktor ve hastaneye baglı kalmayın sakınnn