• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İsteyip Daha zamanı var diyenlere :)

Radyologg bir haber varmı testlerden merak ettim ...

günaydınlarrr:34:
evet bende merak ettim radyologu?

sormayın... özel hastanenın magduru oldum en son verdıgım kan tahlılındede gebelık ıcın yeterlı olmayan ama sureklı yukselme egılımı gösteren bi deger cıktı ..dedım birde kendı hastanemde muayene olayım doktor yenıden kan ver dedı sonuca göre hamılelık ıhtımalım yok ama regl olamıyorum dedım stres hava degısıklıgı falan olabılr dedı neyse alttan baktı hamıle degılım kese falan yok özeldekı yapılan tahlılı gösterdım bu ımkansız dedı neyse özele gittim doktor hanım buyrun tahlıllerım özeldekını gösterdım önce hamılelık ıhtımalın var dedı birde alttan bakın bakalım dedı hamıle degılsın dedı sonra devlettekı tahlılı gösterdım evet hamıle degılsın dedı pekı neden degerım yuksek cocuk oyuncagımı bu dedım laboratuvarı aradı cıhazları bozukmus kalıbrasyon yapılmamıs arada degerler anormal cıkabılıyomus ya dedım buraya saglam gırenı hasta dıye gönderırsınz dedım sıkayette bulundum yakında bakanlıgıda şikayet edecem bu dedıgım hastane cok cok bilinen buyuk bir özel hastane ne varsa devlette var arkadaslar bogulursan buyuk denızde bogul

velhasıl cuma gecesı regl oldum sadece gereksız yere umutlandırıldım cıhaz magduru oldum bir doktor ve hastaneye baglı kalmayın sakınnn

sormayın... özel hastanenın magduru oldum en son verdıgım kan tahlılındede gebelık ıcın yeterlı olmayan ama sureklı yukselme egılımı gösteren bi deger cıktı ..dedım birde kendı hastanemde muayene olayım doktor yenıden kan ver dedı sonuca göre hamılelık ıhtımalım yok ama regl olamıyorum dedım stres hava degısıklıgı falan olabılr dedı neyse alttan baktı hamıle degılım kese falan yok özeldekı yapılan tahlılı gösterdım bu ımkansız dedı neyse özele gittim doktor hanım buyrun tahlıllerım özeldekını gösterdım önce hamılelık ıhtımalın var dedı birde alttan bakın bakalım dedı hamıle degılsın dedı sonra devlettekı tahlılı gösterdım evet hamıle degılsın dedı pekı neden degerım yuksek cocuk oyuncagımı bu dedım laboratuvarı aradı cıhazları bozukmus kalıbrasyon yapılmamıs arada degerler anormal cıkabılıyomus ya dedım buraya saglam gırenı hasta dıye gönderırsınz dedım sıkayette bulundum yakında bakanlıgıda şikayet edecem bu dedıgım hastane cok cok bilinen buyuk bir özel hastane ne varsa devlette var arkadaslar bogulursan buyuk denızde bogul

velhasıl cuma gecesı regl oldum sadece gereksız yere umutlandırıldım cıhaz magduru oldum bir doktor ve hastaneye baglı kalmayın sakınnn

Canım çok geçmiş olsun... Evet haklısın bende tüm kontrollerimi devlette yaptırdım ve çok memnunum özel hastanelere güvenemiyorum.İnşallah bebiş haberini aldıktan sonrada mevcut doktorumla devam etmeyi planlıyorum .

Off senin için ne zor bi durum olmuş geçmiş olsun...nebiçim bişi bu yaa sağlık bu sonuçta oyuncak değilki :19:

Canım çok geçmiş olsun. İnsanı bi anlık heveslendiriyorlar. :ssz:

cok geçmiş olsun her işte bi hayır vardır canım
ne yazık ki ülkemizde böyle saçmalıklar hiç bitmiyor
hakkında hayırlısı olsun:34:

hayırlısı olsun üzülmeyin doğru zamanda bebeğinize kavuşursunuz umarım.. ben deli divane oluyorum bebek için ama işte izin koparamadım doktordan :43:

Merhabalar arkadaşlar

şimdiye kadar forumda sürekli olarak okuyucuydum. Sonunda üye olup yazmaya karar verebildim. Benimde bu konuyla ilgili sizlere sormak istediğim bir şey var.

Ben 3 aylık evliyim henüz çocuk için çok erken olduğunu bilmekle birlikte bir tarafdan da çok istiyorum eşim benden de çok istiyor. Henüz evliliğe adapte olduğumdan da emin değilim açıkcası, kendimi sürekli yorgun ve bezgin hissediyorum. İşe git gel gelir gelmez yemek hazırlıkları, bulaşık, çay saati, ütü derken yatağa zor atıyorum kendimi. Gerçi hakkını yemeyeyim çok yoğun çalışmasına rağmen eşimde çok yardımcı oluyor. Benim yorgun olduğumu görünce bulaşığı yıkıyor cumartesi çalışmasına rağmen pazarları temizliğin büyük kısmını üstleniyor. Ama ben hafta içi kendimi çok yorgun hissedip kendime bakacak takati bile bulamıyorum artık işe giderken makyaj filan yapmaz oldum, ne giydiğime dikkat etmez oldum elime ne geçerse giyiyorum sanırım benimki yorgunluk filan değilde biraz psikolojik dolayısı ile bu durum çocuk olduğunda daha beter olacak diye korkuyorum.
Ama şu da bir gerçek ki yaşım 31 çocuk için daha fazla beklemek ilerde daha büyük sıkıntı yaratırsa diye de korkuyorum bir taraftan.
Sanırım bütün sorunum psikolojik..
Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı?
Ya da siz bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba ne yapmalıyım. Zaten şimdi çocuk yapmaya karar versek hemen olucak diye bir şey olmadığı gibi olmayabilir de.. bu da bir ihtimal

canım hoşgeldin kendi fikirlerimi söyleyim.

o bende de var 1 gün önceden yarın şunları giyiyim diyorum sonra sabah olunca sallıyorum.. bide sen direk kışa evlenmişsin..
Havalardan da insan yorgun oluyr yazın daha erken kalkıyorduk, daha çok kendimize vakit ayırıyorduk şimdi işten çık soğuktan direk eve.

kendini hazır hissetmeni bekle bence :)

Teşekkürler canım

Haklısın sanırım kış yüzünden böle oldum ;)
Yazın hiç böyle değildim havanın soğukluğundan üstünü değişmeye korkuyor insan :) zaten son 4 aydır biraz da kilo aldım ve giydiklerim biraz dar gelip kötü durunca hep aynı bol ve rahat şeyleri giyip çıkmak istiyorum sanırım. Bu sebeple ilk işim kilo vermek olmalı galiba gerisi kendinden gelicek..

Teşekkürler canım

Haklısın sanırım kış yüzünden böle oldum ;)
Yazın hiç böyle değildim havanın soğukluğundan üstünü değişmeye korkuyor insan :) zaten son 4 aydır biraz da kilo aldım ve giydiklerim biraz dar gelip kötü durunca hep aynı bol ve rahat şeyleri giyip çıkmak istiyorum sanırım. Bu sebeple ilk işim kilo vermek olmalı galiba gerisi kendinden gelicek..

evet canım evlilik sonrasında nedense hemen kilo alınıyor :1::1:
yaz gelsin kendine geleceksindir sende :9:

Ahh inşallah

şu kara kış bir an evvel bitip güzel yaz günleri gelsin iç karartıcı havadan kurtulalım bir an evvel

Kızlaaaar günaydın ,

Her sabah bakıyorum paylaşımlarımızı bi yavaşlamış gördüm :)

Sizinle bişi paylaşmak istiyorum biliyorsunuz geçtiğimiz ay tüm kontrollerimi yaptırdım yaza bebek istediğimiz için ( temmuz - ağustos gibi )...

Ama şöyle bişi oldu eşim gel biz yazı beklemeyelim Nisan Mayıs gibi çalışmalara başlayalım dedi :) Tabiki çalışmalara başlayınca hemen olacak diye bir garanti yok zamanda alabilir ama bilemedim ....

Bebeeek bebeeek diye inleyen ben bi anda şooookkk...

5 aylık evliyim evlliğimiz sonbahar kış arasında olduğu için yaz gelsin biraz rahat edelim 1-2 ay sonrada Allah nasip kısmet ederse bi de bebek haberi alırız diyordum ama şimdi çok kararsız kaldım ( bu arada ikizler burcuyum) hem bebek istiyorum hergün buradaki bebeklerin haberlerini okuyorum doğum hikayelerine bakıyorum benim ne zaman olcak acaba diyorum Mart ayının bitmesi için gün sayıyorum ,bi yandanda rahatım kaçacak diyorum ayyy çok kararsızım hadi bana bişiler deyin nooolur :)

Hem çok istiyorum hemde kararsız kalıyorum :) :emir_bebek:

İşte bu yüzden yorumlar yavaşladı :9:

çünkü bende vazgeçtim. erken diyorum kendi kendime :1::1::1::1: ne biliyim gerek yok gibi geliyor.
evlendiğimizden beri 2012 eylül de yapcam diyen ben şimdi erken diyorum bakalım herşey kısmet :1::1:

eşin haklı 2 ay önce sonra cidden farketmez ama çocuk büyük sorumluluk. :8: çok iyi düşünmek şart :34:

Yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama eşim bebek istemekten falan bahsetmediği zaman sinir oluyorum :)
Acaba istemiyormu falan diye kendi kendimi yiyorum adam hadi yapalım dedi ben mını mını kendi kendime acaba erkenmi azcık daha beklesekmi diye
kendimi yiyorum şu an :) Ne kadar enteresan varlıklarız biz :))

Yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama eşim bebek istemekten falan bahsetmediği zaman sinir oluyorum :)
Acaba istemiyormu falan diye kendi kendimi yiyorum adam hadi yapalım dedi ben mını mını kendi kendime acaba erkenmi azcık daha beklesekmi diye
kendimi yiyorum şu an :) Ne kadar enteresan varlıklarız biz :))

aynen 9 aylık evliyim her konusu açıldığnda Eşim kapatırdı delirirdim neden istemiyor her erkek yalvarır bu neden böyle diye.
şimdi tamam dedi Allahtan hadi yapalım konuus gelmedi daha :1: tamam dedi kapandı bu seferde ben işte :7::7: naz yapıyorum kendimi anlamıyorum bzen :33:

Hahahaayy aynı benn :)

Konuyu her açtığımda yorumsuz kalıp kapanmasına sebep oluyordu bir gün yine konuyu açtım
ben iyi bi baba olurum demişti ilk defa!!!bende genelde bu konuda konuşmayı tercih etmediğin ve konuyu kapattığın için baba olmaya hazır değilsin bence öyle düşünmeme sebep oluyorsun deyip adamı çıldırtmıştım :)

Hahahaayy aynı benn :)

Konuyu her açtığımda yorumsuz kalıp kapanmasına sebep oluyordu bir gün yine konuyu açtım
ben iyi bi baba olurum demişti ilk defa!!!bende genelde bu konuda konuşmayı tercih etmediğin ve konuyu kapattığın için baba olmaya hazır değilsin bence öyle düşünmeme sebep oluyorsun deyip adamı çıldırtmıştım :)

:ssz::ssz: aynen canım.
şimdi de onlar istiyor biz kapatıyoruz konuyu. bakalım benimki ne zaman yapalım demeye başlayacak hala kesin olsun demedi :30:

Back