- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
- Konu Sahibi MadamCocosh
slm benim gibileri okudukca mutlu olunacak bir durum degil ama en azından beni anlayacak benim gibilerigörünce seviniyorum. birileriyle konuşmak beni biraz olsun rahatlatacak.ben biraz konudan ve durumumdan bahsedeyim.7 yıllık evliyim evlendigim 1 ay sonra o igrenç kelimeyi ögrendim nefret ediyorum o kelimeden 7 senedir hangi doktora gittiysem hep aynı kelime POLİKİSTTİK OVER bu kelimeye o kadar sinir oluyorum ki hep aynı duymak bile istemiyorum.1 aylıkken tedaviler başladı karnımdan igne vurundum 5 sefer aşılama oldu 80 kilodan 65 kiloya indim ilaçlar rahim flimler anlıyacagınız herşey ama herşey......bu yıpratıcı süreç ve sonu hep aynı olumsuz negatif ve stresli yıllar 2 yıl geçti ve hiç kimseye diyemiyordum anlatamıyordum sonunda birgün o ilaçlardan sonra dinlenme aşamasındayken küçük prensesim bize süpriz yaptı,rabbim dualarımızı kabul etmiş dünya güzeli bir prenses vermişti.kızım büyüdü 4 yaşına geldi. her şey iyi güzel geçmişti ozman doktorumuz ikinci bebegede kendi kendine hamile olabilirsin dedi.ama olmadı olmuyo......doktora gittiğimizde aynı cümle polikistik over polikistik over polikistik over...................herşey en başa döndü ama bu sefer en büyük destekcim var kızım vardı ama bir tane daha ve yine herşey en baştan başlıyor.1 yıldır aynı tedavileri görüyorum doktorum bu ay tüp bebek deneyelim dedi olur dedik ama ben çok yıprandım yoruldum korkuyorum bu ay nasıl olacak ne olacak tutacakmı cok endişeliyim umutsuzum korkuyorum cok yazdım galiba şuan iğnelerimi oluyorum....allah herkeze ama herkeze versin evlat tadını....hiçkimseyi evlatsız koymasın cok zor günler bunlar tabi eşleride unutmamak lazım en destekcimiz yeni evlendiğimizde eşime boşanalım seni evlatsız bırakmak hakkım degil demiştim ama o beni bırakmadı herşeyin üstesinden beraber gelik halen geliyoruz allah hiç kimseyi ayırmasın bir gül ile taclandırsın biraz uzun oldu ama sabırla yazımı okuyanlara cok teşekkür ederim......