bebek isteği ile gittim beni bekleyen tehlike olan CA yüksekliği ile karşılaştım.

eşim çok sıcak bakmıyor şuan tüp bebeğe.biraz daha deneyelim olmazsa gideriz dedi.sanırım doğal yollarla olmasnı istiyor haklı olarak.
doğal yolla olmasını herkes ister de yani ortada iki tarafında zorlandığı sorunlar var
ve olabilir, çok doğal
herkesin farklı farklı sağlık problemleri var
doğal yolu bekleyeyim diye sizi zor duruma sokmaya da hakkı yok bence

canım ameliyat oldum ama sen ameliyat düşünme demişsin bi sıkıntın olmadı inşallah sende?pişman mı oldun olduğuna?

kesinlikle cnm bana kalsa hemen şimdi gider yaptırırım tüp bebeği .2. derece varikoseli var ama ameliyat olmak istemiyor hamile kalmama engel olmadığı için.ama varikosel ameliyatından sonra hamile kalan çok gördüm.bilmiyorum kafam çok karışık hanımlar allah hepimizin yardımcısı olsun kucağımızı boş bırakmasın

Durumlarımız aynı benim eşimin %80 ileri sperm sayısı .ona ragmen olmuyo bende kiste bagliyrum otamatik olarak. Adette çok agrilarn oluyomu
bence hayırlı zaman şimdi olmadığı için vermiyor rabbim bebeklerimizi.yoksa varikoseli olup kocaman kisti olup hamile kalan çok var..hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah

bence hayırlı zaman şimdi olmadığı için vermiyor rabbim bebeklerimizi.yoksa varikoseli olup kocaman kisti olup hamile kalan çok var..hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah
Insallah canım ben adetliyim şuanda ondan negatifim bugün herşeye. Kistin olupta agrin olmamasida cok ilginc

Korkma ya banada dedi. Hiç omkolojiye gittinmi dedi o an boyle bi ugultu hissettim hayatım film şeridi gibi gecti aglayarak cıktım yanından yukarı onkoloji bölümüne gittim hemen doktor neden sana boyle soyleyip korkuttu demişti. Hiçbişey çıkmadı çikolata kistim var küçük onemsemediler ilaç bile vermediler adetle beraber büyüyüp sonra küçülüyor.
korkuyorum çünkü onkolojiye sevk etti...

hamilelik varmı şuan cnm sende durumunne?

aşırı derecede olmuyor cnm her kız gibi tabiki oluyor ama yataklara düşürmüyor şükür.sende üzülme canım inşallah hayırlı zamanda olacak bebeklerimiz
Ben bugün agri kesiciyle ayaktayim yoksa yemek hazirlicak kadar bile geçmiyo agrı ve cok yogun geliyo. Heray ayni ümidin kirilmasndan skildm galiba canim kendime gelmem 2,3 günü bulur .allah hepimize wersin

hamilelik varmı şuan cnm sende durumunne?
Yok henüz daha gecen sene ekim ayında gitmiştim araştırma hastanesine. Sırf bu ca yiksekliği için orda herşeye bakıldı bişey çıkmadı. Klomen tedavisi oluyorum ara verdim bu ay bayramdan sonraki adetimde yime devam Etcem. İnşallah gerek kalmaz da

1 senedir tedavi mi kullanıyorsun ilacı cnm

anladım cnm inşallah güzel şeyler gelişir hayatında ama anlamadığım bişey var klomen mi kist yaptı dedin sen ben mi yanlış anladım
Evet 3 yumurta oluştu çatlatma ignesine ragmen catlamadı 3 ü de kist olarak kaldı sonra eridi cok durmadı. Kendiliğinden eriyen kistlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…