- 1 Eylül 2016
- 158
- -458
- 48
- 32
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
26 yaşındayım 3 senelik evliyim 2 senedir çocuk istiyoruzÖyle derse bi düşüniym dersin :) ya sanmam bazisida biraz kendiniz deneyin diyo hertaraf tüp bebek bekleyen hasta dolu para icin yapan biyere gtmeyin.yaş kaçtı
doğal yolla olmasını herkes ister de yani ortada iki tarafında zorlandığı sorunlar vareşim çok sıcak bakmıyor şuan tüp bebeğe.biraz daha deneyelim olmazsa gideriz dedi.sanırım doğal yollarla olmasnı istiyor haklı olarak.
canım ameliyat oldum ama sen ameliyat düşünme demişsin bi sıkıntın olmadı inşallah sende?pişman mı oldun olduğuna?Çikolata kistinde tani ca testleriyle yapilir yüksekse eger..bende bunlari birebir yasadim..ve sonucunda ameliyat oldum..ama evliyseniz hemen beklemeden cocuk sahibi olun..boyutlarini bilmiyorum ameliyati sakin dusunmeyin size sikinti vermiyorsa..
kesinlikle cnm bana kalsa hemen şimdi gider yaptırırım tüp bebeği .2. derece varikoseli var ama ameliyat olmak istemiyor hamile kalmama engel olmadığı için.ama varikosel ameliyatından sonra hamile kalan çok gördüm.bilmiyorum kafam çok karışık hanımlar allah hepimizin yardımcısı olsun kucağımızı boş bırakmasındoğal yolla olmasını herkes ister de yani ortada iki tarafında zorlandığı sorunlar var
ve olabilir, çok doğal
herkesin farklı farklı sağlık problemleri var
doğal yolu bekleyeyim diye sizi zor duruma sokmaya da hakkı yok bence
Durumlarımız aynı benim eşimin %80 ileri sperm sayısı .ona ragmen olmuyo bende kiste bagliyrum otamatik olarak. Adette çok agrilarn oluyomu26 yaşındayım 3 senelik evliyim 2 senedir çocuk istiyoruz
hayır aksine ağrım olmuyo diyebilirim.sizin sayılarınız yüksekmiş şimdi proxeed kullanıyor eşimDurumlarımız aynı benim eşimin %80 ileri sperm sayısı .ona ragmen olmuyo bende kiste bagliyrum otamatik olarak. Adette çok agrilarn oluyomu
bence hayırlı zaman şimdi olmadığı için vermiyor rabbim bebeklerimizi.yoksa varikoseli olup kocaman kisti olup hamile kalan çok var..hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallahDurumlarımız aynı benim eşimin %80 ileri sperm sayısı .ona ragmen olmuyo bende kiste bagliyrum otamatik olarak. Adette çok agrilarn oluyomu
Insallah canım ben adetliyim şuanda ondan negatifim bugün herşeye. Kistin olupta agrin olmamasida cok ilgincbence hayırlı zaman şimdi olmadığı için vermiyor rabbim bebeklerimizi.yoksa varikoseli olup kocaman kisti olup hamile kalan çok var..hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah
korkuyorum çünkü onkolojiye sevk etti...
aşırı derecede olmuyor cnm her kız gibi tabiki oluyor ama yataklara düşürmüyor şükür.sende üzülme canım inşallah hayırlı zamanda olacak bebeklerimizInsallah canım ben adetliyim şuanda ondan negatifim bugün herşeye. Kistin olupta agrin olmamasida cok ilginc
hamilelik varmı şuan cnm sende durumunne?Korkma ya banada dedi. Hiç omkolojiye gittinmi dedi o an boyle bi ugultu hissettim hayatım film şeridi gibi gecti aglayarak cıktım yanından yukarı onkoloji bölümüne gittim hemen doktor neden sana boyle soyleyip korkuttu demişti. Hiçbişey çıkmadı çikolata kistim var küçük onemsemediler ilaç bile vermediler adetle beraber büyüyüp sonra küçülüyor.
Ben bugün agri kesiciyle ayaktayim yoksa yemek hazirlicak kadar bile geçmiyo agrı ve cok yogun geliyo. Heray ayni ümidin kirilmasndan skildm galiba canim kendime gelmem 2,3 günü bulur .allah hepimize wersinaşırı derecede olmuyor cnm her kız gibi tabiki oluyor ama yataklara düşürmüyor şükür.sende üzülme canım inşallah hayırlı zamanda olacak bebeklerimiz
çok geçmiş olsun tatlım.çok teşekkür ederim bilgilerin içinBen bugün agri kesiciyle ayaktayim yoksa yemek hazirlicak kadar bile geçmiyo agrı ve cok yogun geliyo. Heray ayni ümidin kirilmasndan skildm galiba canim kendime gelmem 2,3 günü bulur .allah hepimize wersin
sen kaç senelik evlisin ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz?Ben bugün agri kesiciyle ayaktayim yoksa yemek hazirlicak kadar bile geçmiyo agrı ve cok yogun geliyo. Heray ayni ümidin kirilmasndan skildm galiba canim kendime gelmem 2,3 günü bulur .allah hepimize wersin
Yok henüz daha gecen sene ekim ayında gitmiştim araştırma hastanesine. Sırf bu ca yiksekliği için orda herşeye bakıldı bişey çıkmadı. Klomen tedavisi oluyorum ara verdim bu ay bayramdan sonraki adetimde yime devam Etcem. İnşallah gerek kalmaz dahamilelik varmı şuan cnm sende durumunne?
1 senedir tedavi mi kullanıyorsun ilacı cnmYok henüz daha gecen sene ekim ayında gitmiştim araştırma hastanesine. Sırf bu ca yiksekliği için orda herşeye bakıldı bişey çıkmadı. Klomen tedavisi oluyorum ara verdim bu ay bayramdan sonraki adetimde yime devam Etcem. İnşallah gerek kalmaz da
1 senedir tedavi mi kullanıyorsun ilacı cnm
anladım cnm inşallah güzel şeyler gelişir hayatında ama anlamadığım bişey var klomen mi kist yaptı dedin sen ben mi yanlış anladımYok mayısta klomen kullandım. Kist falan yaptı sonra 2 ay adet olmadım. Yeni adet oldum ve bitti işte. Salı bi kontrole gitcem
Evet 3 yumurta oluştu çatlatma ignesine ragmen catlamadı 3 ü de kist olarak kaldı sonra eridi cok durmadı. Kendiliğinden eriyen kistlermişanladım cnm inşallah güzel şeyler gelişir hayatında ama anlamadığım bişey var klomen mi kist yaptı dedin sen ben mi yanlış anladım
Evet 3 yumurta oluştu çatlatma ignesine ragmen catlamadı 3 ü de kist olarak kaldı sonra eridi cok durmadı. Kendiliğinden eriyen kistlermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?