- 1 Eylül 2016
- 158
- -458
- 48
- 32
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
sizin yüksekti peki doktor ne dedi ?beni onkolojiye sevk etti şimdi oraya görüneeğim sanırım tümör tarzı bişeymişMerhaba canim ca degeri cikolata kisti olan hastalarda yuksek cikabiliyor. Merak etme benimde yuksekti benimde kistim var doktor oyle demisti burda baska arkadaslarinda basina gelmis onlarada ayni sey soylenmis
korkuyorum çünkü onkolojiye sevk etti...Endometriozis durumunda yuksek cikabiliyor canim
Ama cozulmeyecek birsey degil
cerrahpaşa ya gittim onlardan daha iyi doktor olabileceğini düşünmüyorum devlette.onkoloji 8 cm kist gördü ameliyat dedi acımadan.sonrasında kadın doğuma kendi doktoruma gittim ameliyata gerek yok deyip endokrinolojiye sevk etti oraya gideceğim bakalım cnm .Benim de yüksek çıktı aynı sekilde onkolojiye gönderildim mr istendi onda da cikolata kisti çıkınca ve zaten bu kistte de bu degerler yukseldigi icin bazi doktorlar korkuturken bazıları motive eder neticesinde şuan hamileyim doktor degistirip bi an önce hamile kalmanı oneririm canim
8 cm kuzum boyutu.ameliyat istemedi doktorum endokrine sevk etti.Çikolata kistinde tani ca testleriyle yapilir yüksekse eger..bende bunlari birebir yasadim..ve sonucunda ameliyat oldum..ama evliyseniz hemen beklemeden cocuk sahibi olun..boyutlarini bilmiyorum ameliyati sakin dusunmeyin size sikinti vermiyorsa..
çok teşekkür ederim cnm doktorda istemedi ameliyatı zatenEndometriozis hastasıyım. Benimde yüksek çıkıyor. Çikolata kistinde tümör markerleri yüksek çıkabiliyor. Canınızı googlede yazanlara göre sıkmayın bence. Birden fazla doktora görünmenizi tavsiye ederim.
hayırlı olsun kuzum hamileliğin.allah sağlıkla kucağına alayı nasip etsincerrahpaşa ya gittim onlardan daha iyi doktor olabileceğini düşünmüyorum devlette.onkoloji 8 cm kist gördü ameliyat dedi acımadan.sonrasında kadın doğuma kendi doktoruma gittim ameliyata gerek yok deyip endokrinolojiye sevk etti oraya gideceğim bakalım cnm .
tek sıkıntı hamile kalmada sıkıntı yaşamak sanırım.,Merhaba canim ca degeri cikolata kisti olan hastalarda yuksek cikabiliyor. Merak etme benimde yuksekti benimde kistim var doktor oyle demisti burda baska arkadaslarinda basina gelmis onlarada ayni sey soylenmis
eşim çok sıcak bakmıyor şuan tüp bebeğe.biraz daha deneyelim olmazsa gideriz dedi.sanırım doğal yollarla olmasnı istiyor haklı olarak.Canım 8cm büyük ya bende ameliyat olup temizlen. Benim suan 3buçuk cm cocuk sahibi olamyrm. Yada şöyle yap direk tüp merkezine gdip daniş
eşimdede sıkıntı var ama sperm sayısı az hareketlilik az morfolojik yapı bozuk.o da etkiliyor olabilir.Canım 8cm büyük ya bende ameliyat olup temizlen. Benim suan 3buçuk cm cocuk sahibi olamyrm. Yada şöyle yap direk tüp merkezine gdip daniş
Tabiki dogal yollada deneyin ama bence bi merkeze sonuclarnda gdip danış ücretsiz olarak. Belki onlar farkli bakcak duruma . Kistin fazla büyümesi yumurtaligi kaplar ama doktorum, arkadasm 8cm kistle hamile kaldi demistieşimdede sıkıntı var ama sperm sayısı az hareketlilik az morfolojik yapı bozuk.o da etkiliyor olabilir.
hamileliğe engel değil sadece zorlaştırıyor.ayrıa üretsiz danışıldığını bilmiyordum ve danışsam bile bana sanki direk tüp bebek diyeceklermiş gibi geliyor .bunu da para için yapıyorlar zaten.Tabiki dogal yollada deneyin ama bence bi merkeze sonuclarnda gdip danış ücretsiz olarak. Belki onlar farkli bakcak duruma . Kistin fazla büyümesi yumurtaligi kaplar ama doktorum, arkadasm 8cm kistle hamile kaldi demisti
Öyle derse bi düşüniym dersin :) ya sanmam bazisida biraz kendiniz deneyin diyo hertaraf tüp bebek bekleyen hasta dolu para icin yapan biyere gtmeyin.yaş kaçtıhamileliğe engel değil sadece zorlaştırıyor.ayrıa üretsiz danışıldığını bilmiyordum ve danışsam bile bana sanki direk tüp bebek diyeceklermiş gibi geliyor .bunu da para için yapıyorlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?