bebek isteği ile gittim beni bekleyen tehlike olan CA yüksekliği ile karşılaştım.

cerrahpaşa ya gittim onlardan daha iyi doktor olabileceğini düşünmüyorum devlette.onkoloji 8 cm kist gördü ameliyat dedi acımadan.sonrasında kadın doğuma kendi doktoruma gittim ameliyata gerek yok deyip endokrinolojiye sevk etti oraya gideceğim bakalım cnm .
Hmm ama genel olarak doktorlar 5cm ve üstüne ameliyat diyorlar 5cm sınır kabul ediyorlar hormonlarında falan sıkıntı yoksa senin doktorun heralde o yuzden ameliyat onermemis ama buyukmus belki ameliyat daha faydalı olabilir bilemiyorum tabii sende yarattığı olumsuzluklar önemli

hayırlı olsun kuzum hamileliğin.allah sağlıkla kucağına alayı nasip etsin:KK16: hamile kalmadan önceki zamanlarınızda eşiniz ve siz neler yaşadınız anlatabilir misiniz ilaç tedavi vs
Ilk olarak rahim filmi cekinmediysen onu tavsiye ederim benim bu 2.hamileligim bu pis kiste ragmen 😊 ilki rahim filmi cekindigim aydan sonraki ay kendiliginden oldu bu arada hormonlarim normal cıkıyodu tek sorun kistti eşimde de bi problem yoktu sonra o gebeligim düşükle sonuclandi kürtaj oldum ve aradan 6 ay geçti baktim yine olmuyo yine düştüm doktor yollarına ve direk aşılama tedavisine başladık ilk denemede ikizlere hamile kaldım bu sürecte eşim düzenli olarak her gün keciboynuzu pekmezi ve balın içine fındık karistirip yedi ben bi sey yapmadım onun oncesinde macunlar falan bi ton şey denedim ama işe yaramadı tavsiyem kendi kendine denemek yerine tedaviye başla vakit kaybediyoruz maalesef bu kist büyüyo oldugu gibi kalmıyo hamile kalmamız kistsiz insanlara göre zor neticede ama tedaviyle kolay

mutlu günler kızlar.ben olayımı önce şöyle anlatayım 3 senedir evliyim yaklaşık 1,5-2 senedir korunmuyoruz bebek isteği ile doktora gittim çikolata kistim vardı sanırım boyutu 6 cm falan benden hsg, kan ve idrar tahlili istediler .eşimdende sperm testi istediler yaptırdık.fakat benim kan testimde CA125= 313.5 CA15-3=51.71 CA19-9=141.1 çıktı.böyle bir durum yaşayan varmı? lütfen yardımcı olalım birbirimize henüz doktoruma sonucu göstermedim.biraz araştırdım sanırım çikolata kistine bağlı tümör tarzı bişeymiş..:KK42:
Çikolata kistinde ca değeri yüksek çıkıyor. Ca değeri stresten, sigaradan falan da yükselen bir değermiş bana dr öyle söylemişti. Devlet hastanesine gittiysen belki ondan dolayı onkoloji bölümüne yollamıştır. Özele gidersen onkolojiye yollayacağını sanmıyorum. Benim de yüksekti mesela ama benim 101 di

Back