:) Kuzey Karan Kıvanç.. hangisi çok kararsızım :)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sağlıcakla doğmasını hayırlı ömürler versin ozmn ikiside guzeKaranı eşim hiç beğenmedi diğerlerine daha pozitifiz.. Kıvanç Dora diye düşündük veya Kuzey Dora arasında kaldık iki isim düşünüyorum
Kuzey kendi başına hoş :):) Kuzey Karan Kıvanç.. hangisi çok kararsızım :)
Soyadı Yıldız :)Soy isminize göre seçsek daha güzel olur ama dora damdan düşer gibi olmuş isimlerin şıklığını bozmuş
Çok hoş sadece soyadımız Yıldız olunca Kuzey Yıldızı gibi oluyor ikinci isim mi koysam dedim..Kuzey kendi başına hoş :)
TeşekkürlerRabbim sağlıcakla doğmasını hayırlı ömürler versin ozmn ikiside guze
Başka seçeneklere de açığım tabi doğuma kadar fikirler değişir :) erkek ismi çok zor bulunuyor malesefBen olsam ucunu de koymazdim. Sanki çok var bu isimlerden.. ama bu üçü arasından olacaksa da Kivanc
Valla nereden ekleniyor hiç anlamam yazdım öyle :)Kıvanc
Anket ekleyin oylayalım
Kuzey soguk bı karakter getirir:) Kuzey Karan Kıvanç.. hangisi çok kararsızım :)
Dora da at ismi gbiDora ismini kızlarda duyuyorum. Bence kuzey.
Sağlıcakla büyütün.
Evet Kıvanç çok oturaklı karakterli kulağa hoş geliyor ama koyulmak istenmiyor eşim de okeylerse içimden geçiyor eşim Kuzey ben Kıvanç diyorum başka seçenekler kafamı çelerse hepsine açığım.. Kuzey de Soyadıyla Kuzey Yıldızı oluyor yoksa o da çok güzelKuzey soguk bı karakter getirir
Karan da ne bılıyım bahtı kara olacak gbı gerim gerim gerilirim ben oyle isimle
Kıvancı Cok sevıyorum
Koymam cocuguma ama sevıyom muthıs
Yerim