- 18 Ekim 2017
- 5.967
- 36.377
- 33
Öykü Venüs’ün sinif arkadasi Üsbiye Buğlem bir de Eva Neva’yı koy yanlarınaİkinci isim koyacaksa da Buğlem, Asel, Eslina falan olsun. İyice arşa çıksın ismin güzelliği. Üsbiye Buğlem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öykü Venüs’ün sinif arkadasi Üsbiye Buğlem bir de Eva Neva’yı koy yanlarınaİkinci isim koyacaksa da Buğlem, Asel, Eslina falan olsun. İyice arşa çıksın ismin güzelliği. Üsbiye Buğlem.
Öykü Venüs’ün annesi bizi gördükçe sövüyordur, sayende.Öykü Venüs’ün sinif arkadasi Üsbiye Buğlem bir de Eva Neva’yı koy yanlarına
Kız niye anlam arayıp kendini yoruyorsun anlamı yoktur ki kesin o isimde zamanında önce doğan kardeşlere uydurulsun diye uydurulmuş bi isim. Bak yazamıyorum ne olduğunu ismin yine unuttum konu sahibinin sorduğu ismi.Hala anlamını arıyorum ben ya, isim olarak bakmayı bıraktım direkt kelime anlamı olarak da yok ne bileyim bi kalem kağıt gibi bi nesne bile değil galiba. Hüsniye koyacaklarmış nüfus memurunun kurbanı olmuşlar herhalde
sırf kayınvalidenin ismi diye koyma anlamı bile yok isminin ileride akran zorbalığından neler çekeceğini ve sizden o ergenlik döneminde nasıl nefret edeceğini göz önünde bulundur iki taraftan da ilk toruna hamileyim kızım da olsa oğlum da olsa isimlerini ben seçtim ve ben koyacağım yaşamıyor olsa bir nebze anlarım ama hayatta kendisi deKızlar merhabalar üsbiye isminin yanına yakışan isimler önerir misiniz ?
Eşini kırmamak için zavallı kızının geleceğini hiçe mi sayıyorsun? Dalga geçerler çocuklaKızlar anlıyorum sizleri de eşimi kırmak istemedim bende yanına bı isim koyarsam o söylenir diye düşündüm
Bence bunu çocuğunuza yapmayın demek için geldim. İlerde pişman olursunuz iş işten geçmiş olur.Kızlar merhabalar üsbiye isminin yanına yakışan isimler önerir misiniz ?
Üsbiye Eva demeye gelmiştimÖykü Venüs’ün sinif arkadasi Üsbiye Buğlem bir de Eva Neva’yı koy yanlarına
Kırın kocanızı hele kayınvalide adı nöööö yapma güzelim yazık çocuğaKızlar anlıyorum sizleri de eşimi kırmak istemedim bende yanına bı isim koyarsam o söylenir diye düşündüm
Ya bence koymayın karışmak istemiyorum kötü de etkilemek istemem ama biz onların yada kendi anne babamızın adını koymak zorunda değiliz üsbiye nedirAnlıyorum da eşimin annesinin adı üsbiye koyalım dedi bende kırmak istemedim yanına ikinci isi ekleyim dedim
Üsbik derler küsbik derler tosbik derler koymayın üsbiye olur mu hiç ya. Şöyle yapın kv deyin anne bu isim çok zor istersen birlikte başka isimlere bakalım deyin oda size başka fikirler versin böylece kimse kırılmaz, yazık çocuğa yaKızlar merhabalar üsbiye isminin yanına yakışan isimler önerir misiniz ?
Esma ismi nasıl pekiÜsbik derler küsbik derler tosbik derler koymayın üsbiye olur mu hiç ya. Şöyle yapın kv deyin anne bu isim çok zor istersen birlikte başka isimlere bakalım deyin oda size başka fikirler versin böylece kimse kırılmaz, yazık çocuğa ya
Kirin yaaa, esinizi kirin bu ismi kiymak yerine. Allahimmm cocugun travmalarini dusunemiyorum bu sebeple degil kica kirmak, bosanir bileAnlıyorum da eşimin annesinin adı üsbiye koyalım dedi bende kırmak istemedim yanına ikinci isi ekleyim dedim