- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.201
Daha önce hiç duymadım, anlamı ne acaba
Abla duymadın çünkü bu bi isim değil bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce hiç duymadım, anlamı ne acaba
Bence de uydurulmuş bir isim, konu sahibi kayınvalidesine bir sorsun bakalım, merak ettim hikayesiniAbla duymadın çünkü bu bi isim değil bence.
Başka bir ismin yöresel versiyonu muhtemelen.Hala anlamını arıyorum ben ya, isim olarak bakmayı bıraktım direkt kelime anlamı olarak da yok ne bileyim bi kalem kağıt gibi bi nesne bile değil galiba. Hüsniye koyacaklarmış nüfus memurunun kurbanı olmuşlar herhalde
Eşine ben istemiyorum dedinmi yoksa kendi kendine kırılır diyemi düşünüyorsun. Sadece öneriyse önerdiğiyle kalsın. Çocuğuna bu kötülüğü yapmaYeni isimler önerir misiniz
Yok sadece öneri
Instagram’da Üsbiye diye birileri var şimdi baktım.Hala anlamını arıyorum ben ya, isim olarak bakmayı bıraktım direkt kelime anlamı olarak da yok ne bileyim bi kalem kağıt gibi bi nesne bile değil galiba. Hüsniye koyacaklarmış nüfus memurunun kurbanı olmuşlar herhalde
İkinci isim koyacaksa da Buğlem, Asel, Eslina falan olsun. İyice arşa çıksın ismin güzelliği. Üsbiye Buğlem.Başka bir ismin yöresel versiyonu muhtemelen.
Konu sahibi bu isimle uyumlu olacak herhangi bir isim yok bence. Zaten bu kullanılmasın diye koyacaksanız ikinci ismi, çok da uyum aramanıza gerek yok. İçinize sinen, beğendiğiniz bir ismi koyun.
İkinci isim koyacaksa da Buğlem, Asel, Eslina falan olsun. İyice arşa çıksın ismin güzelliği. Üsbiye Buğlem.
Üsniye gibiDaha önce hiç duymadım, anlamı ne acaba
Üsbiye Lenaİkinci isim koyacaksa da Buğlem, Asel, Eslina falan olsun. İyice arşa çıksın ismin güzelliği. Üsbiye Buğlem.
Çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın. Şahsen ben bu isme sahip olsam 18 olduğumda ilk işim adımı değiştirmek olurdu. Hem anlamsız hem güzel değil.Anlıyorum da eşimin annesinin adı üsbiye koyalım dedi bende kırmak istemedim yanına ikinci isi ekleyim dedim
Allahım çok güldüm yaKusura bakmayın ama ömrümde bu kadar s.kmsonik bir isim duymadığım için yanına hiçbir şeyi yakıştıramadım. Bence Üsbiye tek başına kalmalı.
Kayınvalidemin adı GülistanKayınvalidemin adı Gülkız annemin adı Gülay kocam bey şakayla karışık kızımıza Gül adını mı koysak iki tarafa da uyuyo dedi. Sana burdan bir koyarım kendini gül bahçesinde bulursun deyince daha da lafını etmedi hahxhshxhs
AHAHAHAHAHA ay sesli güldüm bunaKusura bakmayın ama ömrümde bu kadar s.kmsonik bir isim duymadığım için yanına hiçbir şeyi yakıştıramadım. Bence Üsbiye tek başına kalmalı.
Aklıma tek bir Gülistan geliyorKayınvalidemin adı Gülistan
Buna da razıydımAklıma tek bir Gülistan geliyor
Kayınvalidesidir belki pozitif düşünelimInstagram’da Üsbiye diye birileri var şimdi baktım.