Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk çocuğum bende koymak istemiyorum daAzcık mantıklı olan insan çocuğuna üsbiye adını koymadın diye kırılmaz
Kayınvalideniz adından memnun mu, hiç sordunuz mu ? Üsbiye isim olarak geçmiyor kaynaklarda, anlamı da bir insana isim olarak konulmaya çok uygun görünmüyor.Kızlar anlıyorum sizleri de eşimi kırmak istemedim bende yanına bı isim koyarsam o söylenir diye düşündüm
Herkesten önce babaannenin itiraz etmesi gerek ya, ben yıllarca bu isimle yaşadım vari çocuğu yakmayalım diye.Tamam ben de öneri sundum size, benim adım Üsbiye olsa sildiririm herhalde mahkeme kararıyla :))
Hala anlamını arıyorum ben ya, isim olarak bakmayı bıraktım direkt kelime anlamı olarak da yok ne bileyim bi kalem kağıt gibi bi nesne bile değil galiba. Hüsniye koyacaklarmış nüfus memurunun kurbanı olmuşlar herhaldeHerkesten önce babaannenin itiraz etmesi gerek ya, ben yıllarca bu isimle yaşadım vari çocuğu yakmayalım diye.
Üsbiye çok demode değil mi? Çocuğu da düşünün bence yazık.
Eşin illa annemin adı olcak diye diretiyor mu yoksa sadece önerimiBenimde ilk çocuğum bende koymak istemiyorum da
Eşini kırmk istemiyorsun ama ileride çocuğun akran zorbalığına uğrayıp defalarca kırılacak bilgin olsun.Kızlar anlıyorum sizleri de eşimi kırmak istemedim bende yanına bı isim koyarsam o söylenir diye düşündüm
Saygı böyle olmuyor yalnız ya, hadi saçma sapan sırf kulağa hoş geliyor diye konulan isimlere ben de gıcık oluyorum ama Üsbiye de olmaz yani bir bebeğe.Benimde ilk çocuğum bende koymak istemiyorum da
Ben de değişik isimlere karşıyım.Düz,sade isimleri seviyorum ama üsbiye nedir yahuSaygı böyle olmuyor yalnız ya, hadi saçma sapan sırf kulağa hoş geliyor diye konuşan isimlere ben de gıcık oluyorum ama Üsbiye de olmaz yani bir bebeğe.
Yeni isimler önerir misinizBenimde ilk çocuğum bende koymak istemiyorum da
Yok sadece öneriEşin illa annemin adı olcak diye diretiyor mu yoksa sadece önerimi
Daha önce hiç duymadım, anlamı ne acabaBen de değişik isimlere karşıyım.Düz,sade isimleri seviyorum ama üsbiye nedir yahu
Anlamınida bilmiyorum aramaya yazınca bile çıkmıyorDaha önce hiç duymadım, anlamı ne acaba
Sakın koymayın, çocuğa yazık olur vallahi. İlk isim olarak koysanız da çocuğa ilk isimle sesleniyorlar okulda.Anlamınida bilmiyorum aramaya yazınca bile çıkmıyor
Kusura bakmayın ama ömrümde bu kadar s.kmsonik bir isim duymadığım için yanına hiçbir şeyi yakıştıramadım. Bence Üsbiye tek başına kalmalı.Kızlar merhabalar üsbiye isminin yanına yakışan isimler önerir misiniz ?